Lava MyZ: Το smartphone που μπορείς να προσαρμόσεις στις ανάγκες σου

Lava MyZ, Lava MyZ: Το smartphone που μπορείς να προσαρμόσεις στις ανάγκες σου

Το όνειρο για ένα modular smartphone έχει πεθάνει, όμως το ινδικό brand Lava μας φέρνει το MyZ, ένα smartphone που μπορείς να προσαρμόσεις στις ανάγκες σου. Αν και δεν έχει τόσες επιλογές όσες θα θέλαμε, το εν λόγω smartphone δίνει την επιλογή στους χρήστες να το προσαρμόσουν.

Το ξεχωριστό που προσφέρει η Lava με το MyZ είναι ότι μπορείτε να επιλέξετε μερικά από τα specs του. Αν και δεν υπάρχει υπερβολικά μεγάλη ποικιλία, σίγουρα είναι μερικές επιλογές (όπως οι κάμερες) που δεν έχουμε δει ξανά. Μπαίνοντας στην ιστοσελίδα της εταιρείας μπορείτε να διαλέξετε:

  • Πίσω κάμερα: Διπλό σύστημα κάμερας (13MP+2MP) ή Τριπλό σύστημα κάμερας (13MP+5MP+2MP)
  • Μπροστινή κάμερα: 8MP ή 16MP
  • RAM: 2GB, 3GB, 4GB ή 6GB
  • ROM: 64GB ή 128GB
  • Χρώμα: Μπλε ή Κόκκινο
  • Η τιμή του ξεκινάει από 78 ευρώ για την πιο απλή έκδοση που υπάρχει και φτάνει μέχρι τα περίπου 119 ευρώ. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, το Lava MyZ έρχεται με IPS LCD οθόνη 6,5 ιντσών, MediaTek G35 SoC και μπαταρία 5.000mAh. Η κατασκευή του είναι από πλαστικό, ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει και ένας αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

    Η συσκευή κυκλοφορεί μόνο για την αγορά της Ινδίας και είναι ένα πρώτο βήμα για να προσαρμόσει κάποιος το smartphone στις δικές του ανάγκες αλλά και τη τιμή που θέλει. Μπορεί να μην είναι εντυπωσιακό σαν smartphone, αλλά σίγουρα είναι μία πολύ καλή ιδέα.

    Πηγή

    Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

    Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

    ΣΥΖΗΤΗΣΗ

    Παρακολουθήστε τα σχόλια
    Να ειδοποιηθώ όταν
    guest

    0 Σχόλια
    Inline Feedbacks
    View all comments

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    Smartphones Google Google Pixel Pixel

    Google Pixel 8a: Διέρρευσαν εικόνες υψηλής ανάλυσης που αναδεικνύουν τις καμπύλες του

    Kι όμως το Pixel 8a διέρρευσε ξανά αλλά αυτή τη φορά οι εικόνες είναι οι πιο υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

    Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

    Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

    Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

    Smartphones Apple featured iPhone

    iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

    Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

    Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

    Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

    Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.