ASUS X00KD: Εμφανίστηκε στο TENAA με διπλή κάμερα

ASUS X00KD δύο κάμερες, ASUS X00KD: Εμφανίστηκε στο TENAA με διπλή κάμερα

Φωτογραφίες του ASUS X00KD διέρρευσαν στο TENAA, δείχνοντάς μας το μελλοντικό smartphone με διπλή κάμερα και μεταλλική κατασκευή.

Η διπλή κάμερα που βρίσκεται τοποθετημένη οριζόντια στην πάνω αριστερά όψη του κινητού στο πίσω μέρος του, συνοδεύεται από LED flash και στο μπροστινό μέρος η συσκευή έχει ένα κεντρικό πλήκτρο που θα μπορούσε να ενσωματώνει αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος. Από τις φωτογραφίες φαίνεται ότι το πλήκτρο ενεργοποίησης/απενεργοποίησης θα βρίσκεται στο δεξί μέρος και η θήκη για τη SIM στο αριστερό.

ASUS X00KD δύο κάμερες, ASUS X00KD: Εμφανίστηκε στο TENAA με διπλή κάμερα

Στο TENAA δεν αποκαλύπτονται λεπτομέρειες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του εν λόγω smartphone, αλλά απ’ότι έχει κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής, το X00KD θα αποτελεί ένα entry-level smartphone. Θα έρχεται με οθόνη 5 ιντσών, ανάλυσης 720p με MediaTek MT6737 SoC που θα συνδυάζει την ARM Mali-T720 GPU μαζί με τον οκταπύρηνο Cortex-A53 CPU στα 1.3GHz. Θα έχει RAM 2GB και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 16GB. Από αυτά, σύμφωνα με το GFXBench, μόνο τα 10GB θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τον χρήστη.

Για την διπλή κάμερα δεν έχουν γίνει πολλά πράγματα γνωστά, αλλά λέγεται ότι ο αισθητήρας της βασικής κάμερας θα είναι είτε 12 είτε 13MP, με αναγνώριση προσώπου και αυτόματη εστίαση. Η εμπρόσθια κάμερα αναμένεται στα 5MP με δυνατότητα καταγραφής βίντεο 4K UHD (3840 x 2160).

Επιπλέον, αναμένεται να διαθέτει επιταχυνσιόμετρο, μαγνητόμετρο (ηλεκτρονική πυξίδα), αισθητήρα φωτισμού περιβάλλοντος, αισθητήρα εγγύτητας και GPS. Μέχρι στιγμής είναι άγνωστο πότε θα διατεθεί το συγκεκριμένο μοντέλο και ποια θα είναι η τιμή του.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones ASUS Asus ZenFone

Asus Zenfone 11 Ultra: SD 8 Gen 3 και σύστημα τριπλής κάμερας για πρώτη φορά από το 2021

Το Asus Zenfone 11 Ultra έκανε το επίσημο ντεμπούτο του σηματοδοτώντας μια σημαντική αλλαγή κατεύθυνσης για την κύρια σειρά Zenfone της εταιρείας.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.