Samsung Galaxy S8+: Νέο leak αποκαλύπτει το όνομα της μεγαλύτερης έκδοσης

Ο γνωστός για τα έγκυρα leaks Evan Blass, δημοσίευσε σήμερα στο Twitter μια logo εικόνα του Samsung Galaxy S8+. Αυτό το leak επιβεβαιώνει ότι θα υπάρχει μια μεγαλύτερη έκδοση του Samsung Galaxy S8, η οποία θα ξεχωρίζει προσθέτοντας το σύμβολο + στο τέλος, σε αντίθεση με άλλες εταιρείες που χρησιμοποιούν την λέξη “plus”.

Αντίστοιχη ονομασία έχουμε δει στο παρελθόν στο Galaxy S6 Edge+, ωστόσο το όνομα Galaxy S8 Edge+ δεν έχει νόημα πλέον, αφού αναμένουμε και οι δύο εκδόσεις να έχουν dual-curved οθόνη.

Από ότι φαίνεται, αυτοί που επιθυμούσαν την επιλογή για επίπεδη οθόνη στην αγαπημένη τους ναυαρχίδα δεν θα την έχουν. Το Samsung Galaxy S8 θα είναι η δεύτερη συσκευή της Samsung που κυκλοφορεί μόνο σε dual-curved έκδοση (η πρώτη ήταν το Note 7).

Σύμφωνα με τις φήμες αναμένουμε την κανονική έκδοση του Samsung Galaxy S8 να έχει 5.7 ιντσών οθόνη, ενώ το μεγαλύτερο Samsung Galaxy S8+ να έχει 6 ίντσες. Και τα δύο θα έχουν dual-curved σχέδιο και πολύ μικρά bezels.

Samsung Galaxy S8+ logo leak Evan Blass, Samsung Galaxy S8+: Νέο leak αποκαλύπτει το όνομα της μεγαλύτερης έκδοσης

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΓΑΖΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

Το καλύτερο που έχει να κάνει η Samsung είναι να εντυπωσιάσει (στην κυριολεξια ομως αυτο)με την κυκλοφορία του Note 8.Είμαι από τους Καμμένους πελάτες της σειράς και η προπαραγγελια για το note 7 κατέληξε στην επιλογή του S7 edge.Η μέρα με τη νύχτα η σειρά note με τη σειρά s.Εύχομαι και ελπίζω να μην γράψει στα παλιά της τα παπούτσια η Samsung τους φανατικούς χρηστες της σειράς Note.Καλά τα s αλλα η μοναδικότητα των note δεν συγκρίνετε με κανέναν στην αγορά.Το note δεν το αλλάζεις με iPhone ποτε!!!!Τα s όμως μπορεί και να το σκεφτείς.Ας σκεφτεί λοιπόν και η Samsung το ιδιαίτερο κοινό της μετά από ένα μεγάλο πλήγμα που δέχτηκε φέτος ελεου μπαταριας ώστε αυτοί που χρονια τώρα την προτιμάμε και την κάναμε κολοσσό να μην αδικειθουμε!!!!!Αυτά.

giorgosgek

@ΓΑΖΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ισχυει

Michalis

Εν αναμονή του Note 8 οπως οι προλαλησαντες…… Ελπιζω σε μια σταθερη και αξιόπιστη συσκευή οπως το Note 3 που αφησε τον ανταγωνισμό χρονια πισω (οπως παρολιγο και το Note 7)…..

Τριαντάφυλλος

“”Καλά τα s αλλα η μοναδικότητα των note δεν συγκρίνετε με κανέναν στην αγορά.Το note δεν το αλλάζεις με iPhone ποτε!!!!””
Καλημερα.πρωην κατοχος samsung s3-note3-note4 και πλεο Iphone 7 plus.Νομίζω οτι δεν θα ξαναγυρισω σε android.ειχα πει να δοκιμασω Iphone για να μπορω να εχω αποψη διαχειρας και πλεον μπορω να πω τα εξεις: Ολες οι εφαρμογες τρεχουν καλυτερα σε ios.Δεν υπαρχει δειγμα lag.Η ταχυτητα ειναι απιστευτη.ακουγα που λεγανε τρεχει σαν βουτυρο και κοροιδευα.πλεον το ειδα και στην πραγματικοτητα.μου βγαζει μια ασφαλεια περισσοτερη απο το android.νιωθω ποιο ασφαλης.τα games τρεχουν πολυ ποιο γρηγορα.η μπαταρια ειναι πολυ ικανοποιητικη.οποτε η απαντηση μου σε αν καποιος απο note παει σε i phone ειναι οτι ας παει με τα χιλια.αν βαρεθηκε τις πολλεσ φαμφαρες και θελει ενα σοβαρο και ασφαλες τηλεφωνο το προτεινω.

Michalis

Μα απο τη στιγμή που φευγεις απο Note που εχει την καλύτερη μπαταρια απο ολα και πας σε iPhone που ολοι οπου και αν πας τα έχουν συνέχεια στη φόρτιση επειδη αδειάζουν αμεσως με το χαρακτηριστικό λευκο καλωδιακι να εχει γινει αξεσουαρ, μηπως δεν ειχες Note…. Ο καθενας βέβαια οτι θελει!!!! Σαν δυνατότητες εχει το 1/20.

Enki

Φιλε γαζης το s7 edge ειναι καλυτερη συσκευη μακραν 2017 αφου αποσυρθηκε το note 7.ουτε mate 9 ουτε mi mix μπορουν να το φτασουν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.