Leaker αποκαλύπτει ποια iPhone θα καταργηθούν σταδιακά

iPhone, Leaker αποκαλύπτει ποια iPhone θα καταργηθούν σταδιακά

Η Apple θα μπορούσε να διακόψει το iPhone 11 μετά την ανακοίνωση της σειράς iPhone 14 τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, σύμφωνα με μια νέα αναφορά.

Η εταιρεία είχε διακόψει τα iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone 8 και iPhone 8 Plus το 2020, ενώ πέρυσι κατήργησε τα iPhone 12 Pro και iPhone XR. Τώρα, σκέφτεται να καταργήσει και τα δύο εναπομείναντα μοντέλα της σειράς 11.

Όπως ισχυρίζεται το LeaksApplePro, η Apple δεν έχει πάρει ακόμα μια οριστική απόφαση και αυτή θα εξαρτηθεί κατά κύριο λόγο από το iPhone SE.

Το iPhone SE 2022 με το νέο τσιπ A15 Bionic και συνδεσιμότητα 5G, το οποίο κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα, δεν τα πάει καλά σε πωλήσεις. Αυτό φέρεται να οφείλεται στο ξεπερασμένο design του. Η Apple δεν θέλει, λοιπόν, τα παλιότερα μοντέλα της να έχουν περισσότερη ζήτηση από το νέο SE.

Σύμφωνα με το iDrop News, υπήρξε μια αύξηση στη ζήτηση για το iPhone 11 μετά την κυκλοφορία του iPhone SE, καθώς το αγοραστικό κοινό προτιμά να ξοδέψει 499$ αντί για 429$ και να αποκτήσει μια συσκευή με καλύτερη εμφάνιση, με δύο κάμερες και ένα σχετικά γρήγορο τσιπ. Το 5G δεν αρκεί για κερδίσει αγοραστές.

Όσο για το iPhone 12, το οποίο ξεκινά από 699 $, ενδέχεται να έχει μειωμένη τιμή κατά 100 $ μετά την κυκλοφορία του iPhone 14.  Η τύχη του iPhone 12 mini είναι ακόμα αβέβαιη.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.