Lenovo A660, Δίκαρτο με Ice Cream Sandwich ανθεκτικό στο νερό και τη σκόνη

Η Lenovo παρουσιάζει ένα dual SIM κινητό για εκείνους που θέλουν να έχουν δύο νούμερα μαζί τους ακόμα και αν κολυμπάνε ή αν είναι στην… έρημο, αφού το A660 είναι ένα αδιάβροχο και ανθεκτικό στη σκόνη Ice Cream Sandwich, το οποίο αρχικά θα κυκλοφορήσει στην Κίνα και αργότερα ενδέχεται να το δούμε να περνάει μια βόλτα και από την Ευρώπη.

Έχει την πιστοποίηση IP67, η οποία το κάνει επισήμως ανθεκτικό σε extreme καταστάσεις, ενώ τα τεχνικά του χαρακτηριστικά το τοποθετούν στην mid range κατηγορία από άποψη επιδόσεων.

Lenovo A660
Λειτουργικό σύστημα: Android Ice Cream Sandwich
Επεξεργαστής: 1GHz dual-core
3G/ HSPA/ Dual SIM
Οθόνη: 4 ιντσών, WVGA ανάλυση
Κάμερα: 5 megapixels
Δεύτερη κάμερα: VGA
Μπαταρία: 1500 mAh
Διαστάσεις: Πάχος 10.5 χλστ.

, Lenovo A660, Δίκαρτο με Ice Cream Sandwich ανθεκτικό στο νερό και τη σκόνη

, Lenovo A660, Δίκαρτο με Ice Cream Sandwich ανθεκτικό στο νερό και τη σκόνη

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
frastgr

πολύ ωραία σχεδίαση και δίκαρτο και για σκληρή χρήση. Για την κατηγορία του καλά και τα χαρακτηριστικά του απομένει μια καλή τιμή και ίσως είναι στα πλάνα για δεύτερο.

Metanastis

Ξέρουμε αν είναι Dual sim 3G/ HSPA ή 3G/ HSPA + GSM?

lefteris

Μετα από την απόλυτη αποτυχία των samsung galaxy duos (και τα δύο πέρασαν από τα χέρια μου..) ποτέ ξανά dual sim android κινητό…

MEDS

@lefteris
Λεφτέρη, μπορείς να μας πεις γιατί όχι, γιατί με ενδιαφέρει. Ευχαριστώ!

Δημήτρης

θα ηθελα κι εγω να μαθω γιατι οχι αν μπορεις γραψε κανα δυο λογακια
για να μην την πατησουμε κι αλλοι

Κωνσταντίνος

Η Lenovo πιστεύω ότι όταν θα έρθουν οι συσκευές της στην Ελλάδα θα έχουν μεγάλη επιτυχία. Συμφωνείτε???

keysmith

@lefteris Γιατί έτσι φίλε. Εγώ πάλι είμαι ένας ΠΟΛΥ ευχαριστημένος χρήστης δίκαρτου android duos (galaxy y pro duos). Κρατάει 4-5 μερες (χρηση σαν τηλέφωνο λιγο data) το qwerty είναι απόλαυση.. Η εναλλαγή από την μια καρτα στην αλλη (ως προς ποια θα χρησιμοποιείται για ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΕΣ) γίνεται με ειδικό hardware πλήκτρο. Η οθόνη είναι μικρή αλλα αλλιως πως θα είχες qwerty, οπότε το αποδέχομαι. Μόνο η κάμερα είναι απογοήτευση (free focus της πλάκας) και δεν έχει και LED. Το πρόβλημα του ότι είναι “dual standby” (ολα πλέον τα δίκαρτα έτσι είναι) λύνεται με προώθηση από την μια sim στην άλλη όταν αυτη “δεν είναι προσβάσιμη” (που σημαίνει μιλάς με την άλλη), οπότε από κλήσεις δεν χάνεις τπτ. Αν βγάλεις και το call wating (και από τις δύο κάρτες) ο άλλος τρώει ένα ωραία buzy και ξαναπροσπαθεί πιο μετά 🙂 Εννοείται θα ξαναπάρω dual sim android!! Με τα χίλια! Δυστυχώς λενε ΜΑΛΟΝ το α660 προορίζεται μόνο για Κίνα, αντε και καμια ινδία. 🙁 Επί του θέματος μερικά πιο αναλυτικά specs. Lenovo A660 Specifications ° Android 4.0 Ice Cream Sandwich OS ° 1Ghz Dual Core processor ° 4inch HD touchscreen Display (Touchscreen Gorilla Glass display λέει κάποιος!) ° Screen resolution 800 x 480… Συνέχεια »

keysmith

.. δεν βλέπω να έχει LED. 🙁 Είδα πιο μεγάλες φώτο και δεν βλέπω τπτ.
Το ‘πεντάγωνο’ δεξια πάνω είναι μια σταγόνα ζωγραφισμένη σε ένα πενταγωνικό πλαισιο, τπτ άλλο. Αυτό είναι μεγα φαουλ για “σκληρό” και καλά. κινητό που ο “Φακός” (torch) είναι στα δεδομένα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένα τέτοιο κινητό.

lefteris

Παιδιά σόρρυ για την καθυστέριση της απάντησης… Λέω δυστυχώς γιατί…. Οσον αφορά το galaxy y duos…ok μια χαρά αλλά με τα χαρακτηριστικά που έχει έχω δοκιμάσει πολύ πιο γρήγορα κινητά….μιλάμε το κάρβουνο…σε περίπτωση βέβαια που πας να κλείσεις μια εφαρμογή δικτύου πχ youtube γρήγορα..τότε πάει κολλάει το σύμπαν… Οσον αφορά τώρα το galaxy y pro duos… Κατ’αρχην και τα δύο τα είχα πάρει με επιδότηση από wind.. Το δεύτερο τώρα απλά μου έχει κάνει την ζωή κόλαση… Είναι πιο γρήγορο από το άλλο αλλά από την πρώτη μέρα την μια δεν αναγνώριζε την μια κάρτα την άλλη έκλεινε μόνο του…Αντε γεια και μιλαμε για 5-6 φορές την μέρα ακόμα και την ωρά που μιλούσα είχε κλείσει… Η πλάκα βέβαια συνεχίζεται με την wind και την samsung που η μία πετούσε την μπάλα στην άλλη…Πάντως η wind ήταν απαράδεκτη με την στάση της. Αρχικά δεν δέχτηκε το τηλ DOA ενώ τους το πήγα την 4η μέρα. Από τότε και μετά το κινητό συνέχεια μου το έστελναν με το ίδιο πρόβλημα χωρίς να το αντικαταστήσουν.Τελικά μετά από 4 μήνες πήγενε έλα μου το άλαξαν με αλλο το οποίο μετά από 2 εβδομάδες άρχισε πάλι τα κλεισίματα….. Γι αυτο που έγινε και που… Συνέχεια »

lefteris

@keysmith από απορία από που το πήρες??

keysmith

το galaxy y pro duos, το έχω από τον Ιανουάριο από wind (ελευθερο το πηρα 139€) και δεν είχα ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα. Εχει μερικά θέματα καταλαβαίνω με κάρτες sim της cosmote. Από αυτά που διαβάζω. Το κινητάκι είναι σουπερ (δεν είπαμε είναι και SII, SIII)

KOSTAS

Αγόρασα το Lenovo A660, από κινα 80 euro και έχει μονό αγγλικά και κινεζικά στις γλώσσες, πως μπορώ να εγκαταστήσω ελληνικά ; είναι εύκολο ; η αν γινετε να ξανά εγκαταστήσω άλλο original λειτουργικό ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Lenovo

Lenovo Project Crystal: Το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED

To Project Crystal της Lenovo είναι σαν να βγήκε από ταινία αφού είναι το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED.

Smartphones Lenovo

Lenovo: Θα παρουσιάσει τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024

H Lenovo σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα concept για ένα τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024, σύμφωνα με render που διέρρευσε.

Smartphones Lenovo Motorola

H Motorola παρουσίασε πρωτότυπο τηλέφωνο που λυγίζει σαν βραχιόλι

Η Motorola παρουσίασε μερικές περίεργες ιδέες στο Lenovo Tech World ’23 που δεν είναι σίγουρο εάν θα κυκλοφορήσουν ποτέ.

Gear IFA 2023 Lenovo

Lenovo Legion Go: Επίσημη η φορητή κονσόλα [IFA 2023]

Η Lenovo παρουσίασε στην IFA 2023 την πρώτη της φορητή gaming συσκευή Windows, το Legion Go, το οποίο διαθέτει αφαιρούμενα χειριστήρια.