Lenovo Legion Duel: Επίσημα με Snapdragon 865+, ρυθμό ανανέωσης 144Hz και pop-up selfie

, Lenovo Legion Duel: Επίσημα με Snapdragon 865+, ρυθμό ανανέωσης 144Hz και pop-up selfie

Μετά από μήνες αναμονής, η Lenovo αποκάλυψε και επίσημα το πρώτο της gaming smartphone, το οποίο έρχεται να γίνει το απόλυτο εργαλείο για τους streamers του mobile gaming.

Το Lenovo Legion Duel (θα λέγεται Legion Pro την Κίνα) έρχεται με επεξεργαστή Snapdragon 865+, με επιλογές 8GB, 12GB μέχρι και 16GB μνήμης LPDDR5 RAM και ενσωματωμένο αποθηκευτικό χώρο 128GB, 256GB και 512GB αντίστοιχα, τεχνολογίας UFS3.1. Η συσκευή διαθέτει οθόνη 6,65 ιντσών τεχνολογίας AMOLED με ανάλυση FHD+ και ρυθμό ανανέωσης 144Hz, με ενσωματωμένο δαχτυλικό αποτύπωμα και ρυθμό δειγματοληψίας αφής στα 240Hz.

Η συσκευή διαθέτει δύο pressure-sensitive triggers στα πλαϊνά, με την εταιρεία να γνωστοποιεί πως ήδη παραπάνω από 130 παιχνίδια μπορούν να τα αξιοποιήσουν, μαζί με τα 144Hz, ενώ εργάζεται με τους developers για ακόμα μεγαλύτερη υποστήριξη. Για ακόμα καλύτερη εμπειρία streaming, το Legion Duel διαθέτει τέσσερα ξεχωριστά μικρόφωνα για εξαιρετική εγγραφή ήχου.

, Lenovo Legion Duel: Επίσημα με Snapdragon 865+, ρυθμό ανανέωσης 144Hz και pop-up selfie

Η pop-up selfie κάμερα ανάλυσης 20MP βρίσκεται στα πλαϊνά, κάτι που βλέπουμε για πρώτη φορά στη συσκευή, αλλά θα είναι ιδανική για καταγραφή παιχνιδιού με εικόνα. Το διπλό σύστημα κάμερας, το οποίο βρίσκεται στη μέση του πίσω μέρους της συσκευής, αποτελείται από 64MP κύριο αισθητήρα, συνοδευόμενο από 16MP ultrawide. Η μπαταρία του Legion Duel ανέρχεται στα 5.000mAh, χωρισμένη σε δύο ξεχωριστές των 2.500mAh, με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 90W, η οποία μπορεί να φορτίσει πλήρως τη μπαταρία μέσα σε μόλις 30 λεπτά.

Στο εσωτερικό της συσκευής υπάρχει ένα προηγμένο σύστημα ψύξης με δύο heat pipes, καθώς και το διπλό σύστημα δόνησης U-Engine το οποίο υπόσχεται πάνω από 100 τύπους μοτίβων μακράς δόνησης και 13 τύπους χαμηλής απόκρισης. Η Lenovo θα κυκλοφορήσει και κάποια αξεσουάρ μαζί με τη συσκευή, όπως ένα dock και ένα stand, για σύνδεση σε monitor.

, Lenovo Legion Duel: Επίσημα με Snapdragon 865+, ρυθμό ανανέωσης 144Hz και pop-up selfie

Το Lenovo Legion Duel κυκλοφορεί στις 5 Αυγούστου στην αγορά της Κίνας σε μπλε και κόκκινο χρώμα, ενώ άγνωστο το πότε και σε ποια τιμή θα κυκλοφορήσει στις υπόλοιπες αγορές. To οικονομικό μοντέλο 8GB/128GB θα κοστίζει περίπου 430 ευρώ, με τα μοντέλα 12GB/128GB, 12GB/256GB και 16GB/256GB θα κοστίζουν 480, 520 και 740 ευρώ αντίστοιχα.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.