Lenovo Legion Gaming Phone: Θα έρθει με pop-up selfie κάμερα στα πλαϊνά;

, Lenovo Legion Gaming Phone: Θα έρθει με pop-up selfie κάμερα στα πλαϊνά;

H Lenovo ανακοίνωσε ότι το επερχόμενο gaming smartphone της, με την ονομασία Legion, θα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση στα 90W, όμως πέραν αυτού η εταιρεία κρατάει αρκετά καλά κρυμμένα τα χαρακτηριστικά της συσκευής.

Αυτό όμως αλλάζει σήμερα, καθώς οι XDA-Developers δημοσίευσαν screenshots από ένα promotional video του Lenovo Legion, τα οποία μας δίνουν μία πρώτη ματιά στη σχεδιαστική γραμμή της συσκευής. Αρχικά, το πίσω μέρος του Legion είναι σε μπλε χρώμα, με διάφορες γραμμές σε αποχρώσεις του μπλε να βρίσκονται στο πάνω και στο κάτω μέρος της συσκευής, με το σήμα κατατεθέν του Legion να βρίσκεται στη μέση.

, Lenovo Legion Gaming Phone: Θα έρθει με pop-up selfie κάμερα στα πλαϊνά;

Εκεί βλέπουμε και την πρώτη περίεργη σχεδιαστική απόφαση. Η συσκευή θα διαθέτη σύστημα με δύο κάμερες που βρίσκονται αρκετά πιο κάτω από τις υπόλοιπες συσκευές, συγκεκριμένα σχεδόν στη μέση του κινητού. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η Lenovo θα χρησιμοποιήσει κύρια κάμερα 64MP και ευρυγώνια στα 16MP. Ακριβώς στη μέση του κινητού, στο σήμα του Legion, βρίσκεται και το φλας δύο τόνων.

Το μπροστινό μέρος της συσκευής φαίνεται καλύπτεται στο σύνολο του από την οθόνη της συσκευής, χωρίς κάποιου είδους notch. Αυτό γιατί το Lenovo Legion θα κάνει χρήση pop-up φακού ανάλυσης 20MP για τη selfie κάμερα, όχι όμως στο πάνω μέρος όπως όλες οι υπόλοιπες εταιρείες. Η Lenovo τοποθετεί τον μηχανισμό στα πλαϊνά της συσκευής, κάτι που βλέπουμε για πρώτη φορά.

, Lenovo Legion Gaming Phone: Θα έρθει με pop-up selfie κάμερα στα πλαϊνά;

Μην ξεχνάμε πως το target group της Lenovo είναι οι gamers και οι streamers, οπότε είναι αρκετά λογικό πως κάποιος που θέλει να κάνει live streaming μέσω του κινητού του θα θέλει να χρησιμοποιεί τη συσκευή σε οριζόντιο προσανατολισμό. Από την άλλη, για τον καθημερινό χρήστη δεν πιστεύουμε ότι είναι και τόσο εργονομικό κάτι τέτοιο. Επιπλέον, το σημείο πουν βρίσκονται οι πίσω κάμερες είναι το σημείο που οι χρήστες κρατάμε τις συσκευές μας, οπότε σίγουρα θα χρειάζεται καθαρισμό πριν από οποιαδήποτε λήψη.

, Lenovo Legion Gaming Phone: Θα έρθει με pop-up selfie κάμερα στα πλαϊνά;

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τους XDA-Developers, θα δούμε οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 144Hz, χωρίς να γνωρίζουμε αν είναι OLED ή LCD, αποθηκευτικό χώρο τεχνολογίας UFS 3.0 και RAM τεχνολογίας LPDDR5. Στην καρδιά της συσκευής θα υπάρχει ο Snapdragon 865. Αναμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες όσο πλησιάζει η επίσημη ανακοίνωση.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Lenovo Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Lenovo Yoga Slim 7 14,5″: Το πρώτο laptop Snapdragon X Elite – Λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα

Μια πρώτη ματιά στο Lenovo Yoga Slim 7 14 2024 Snapdragon Edition αποκαλύπτει ότι είναι λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα.

Gear Lenovo

Lenovo Project Crystal: Το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED

To Project Crystal της Lenovo είναι σαν να βγήκε από ταινία αφού είναι το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.