Lenovo Legion: Θα είναι πιο δυνατό από κάθε άλλο smartphone με Snapdragon 865

, Lenovo Legion: Θα είναι πιο δυνατό από κάθε άλλο smartphone με Snapdragon 865

Εδώ και αρκετό καιρό η Lenovo ανεβάζει τις προσδοκίες μας για το επερχόμενο της gaming smartphone, προσφέροντας μας πληροφορίες σε μικρές δόσεις. Αυτή τη φορά όμως τα νέα δεν έρχονται από την ίδια την εταιρεία αλλά από leakster, ο οποίος ανεβάζει τον πήχη ακόμα παραπάνω.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Digital Chat Station, μέσω του Weibo, το Lenovo Legion smartphone θα ξεπερνάει σε επιδόσεις οποιοδήποτε άλλο smartphone με Snapdragon 865 που κυκλοφορεί ή θα κυκλοφορήσει στην αγορά. Υπάρχουν δύο τρόποι που μπορεί η Lenovo να έχει πετύχει κάτι τέτοιο. Ο πρώτος είναι απλά να χρησιμοποιεί κάποια Plus έκδοση του επεξεργαστή, αν και οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν πως δε θα υπάρχει νέα έκδοση του 865.

Ο δεύτερος τρόπος έχει να κάνει με το σύστημα ψύξης της συσκευής, καθώς όσο χαμηλότερα κρατάει τη θερμοκρασία τόσο περισσότερο ο επεξεργαστής και η GPU μπορούν να αποδίδουν. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν πως το Lenovo Legion θα έχει αρκετά μεγάλο heatsink, καθώς και ενεργό ανεμιστηράκι ψύξης, κάτι που ίσως δικαιολογεί και τη διαφορά στις επιδόσεις με τις υπόλοιπες ναυαρχίδες.

Δε γνωρίζουμε ακόμα περισσότερες πληροφορίες για το gaming smartphone της Lenovo. Τα μέχρι τώρα στοιχεία δείχνουν ρυθμό ανανέωσης οθόνης στα 90Hz, γρήγορη φόρτιση στα 90W, στέρεο ηχεία και pop-up selfie, τοποθετημένη στα πλαϊνά της συσκευής. Εν αναμονή λοιπόν για την επίσημη αποκάλυψη της συσκευής.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones Lenovo Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Lenovo Yoga Slim 7 14,5″: Το πρώτο laptop Snapdragon X Elite – Λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα

Μια πρώτη ματιά στο Lenovo Yoga Slim 7 14 2024 Snapdragon Edition αποκαλύπτει ότι είναι λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.