Lenovo: Δηλώνει πως δεν θα κυκλοφορήσει Windows Smartphone

Εδώ και πολύ καιρό υπάρχουν αναφορές που λένε ότι η Lenovo μπορεί να κυκλοφορήσει Windows smartphones, αλλά η ίδια δεν φαίνεται να στρέφεται προς αυτή την κατεύθυνση. Τον Ιούλιο ανακοίνωσε το Lenovo SoftBank 503LV με οθόνη 5 ιντσών και Windows 10 Mobile.

Το κινητό ανακοινώθηκε τέσσερα χρόνια αφού είχε επιβεβαιώσει τα σχέδιά της για Windows Phone συσκευές και θα κυκλοφορήσει μέσα στον Οκτώβριο, αλλά η ίδια αναφέρει ότι δεν έχει σχέδια να λανσάρει περισσότερα Windows smartphones στο μέλλον.

Η επιβεβαίωση έρχεται απευθείας από τον γενικό διευθυντή της Lenovo, Gianfranco Lanci, ο οποίος κατά τη διάρκεια του Canalys Channel Forum 2016, είπε πως η εταιρεία δεν έχει στα σχέδια Windows smartphone. “Δεν βλέπω την ανάγκη για ένα Windows Phone και δεν είμαι πεπεισμένος ότι η Microsoft θα υποστηρίξει το κινητό μελλοντικά”, ανέφερε ο ίδιος.

Δεδομένου ότι το mobile OS της Microsoft έχει πολύ μικρό μερίδιο αγοράς και δεν ανεβαίνει, η Lenovo είναι αναμενόμενο να δυσκολεύεται να την εμπιστευτεί και να στραφεί προς τα εκεί. Μην ξεχνάμε επίσης και το γεγονός ότι και η ίδια η Microsoft έχει καιρό να κυκλοφορήσει high-end smartphone με το δικό της OS.

Να πούμε ότι οι φήμες τη θέλουν να ετοιμάζει την κυκλοφορία των Surface Phone το 2017, κάτι που αν ισχύει μπορεί να τη βοηθήσει να αυξήσει το ποσοστό του Windows Phone και να κερδίσει την εμπιστοσύνη τρίτων κατασκευαστών.

lenovo no windows smartphone, Lenovo: Δηλώνει πως δεν θα κυκλοφορήσει Windows Smartphone

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Lenovo Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Lenovo Yoga Slim 7 14,5″: Το πρώτο laptop Snapdragon X Elite – Λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα

Μια πρώτη ματιά στο Lenovo Yoga Slim 7 14 2024 Snapdragon Edition αποκαλύπτει ότι είναι λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα.

Gear Lenovo

Lenovo Project Crystal: Το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED

To Project Crystal της Lenovo είναι σαν να βγήκε από ταινία αφού είναι το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED.

Smartphones Lenovo

Lenovo: Θα παρουσιάσει τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024

H Lenovo σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα concept για ένα τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024, σύμφωνα με render που διέρρευσε.

Smartphones Lenovo Motorola

H Motorola παρουσίασε πρωτότυπο τηλέφωνο που λυγίζει σαν βραχιόλι

Η Motorola παρουσίασε μερικές περίεργες ιδέες στο Lenovo Tech World ’23 που δεν είναι σίγουρο εάν θα κυκλοφορήσουν ποτέ.