Lenovo Smart Cast: Μετατρέπει οποιαδήποτε επιφάνεια σε οθόνη αφής

Αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν πολλά smartphones με ενσωματωμένους projectors, αν εξαιρέσεις κάποια προσπάθεια από την Samsung πιο παλιά. Η επόμενη που θα προσπαθήσει είναι η Lenovo, η οποία θέλει να φέρει την ιδέα ξανά στο προσκήνιο με smartphone που θα μπορεί να προβάλει την οθόνη αφής ή το virtual keyboard πάνω στο γραφείο σου.

Η συγκεκριμένη συσκευή ανακοινώθηκε στο Lenovo Tech World conference, θα ονομάζεται Lenovo Smart Cast και είναι το πρώτο smartphone που θα φέρει ενσωματωμένο focus-free laser προτζέκτορα, σε αντίθεση με την τεχνολογία DLP που υπάρχει σήμερα στους περισσότερους μικρο-προβολείς.

Εκτός από την συνηθισμένη προβολή πάνω σε τοίχους, έχει επιπλέον ένα surface mode με το οποίο θα περιστρέφεις το “καπάκι” του προβολέα στην κατάλληλη γωνία για να στοχεύσεις στο γραφείο σου την ακτίνα, ενώ το κινητό στηρίζεται όρθιο με την βοήθεια ενός ενσωματωμένου stand.

Με αυτό τον τρόπο θα μπορείς να έχεις μπροστά σου για παράδειγμα ένα εικονικό πιάνο, παιχνίδια όπως το Fruit Ninja και ένα full size πληκτρολόγιο για να γράφεις πιο άνετα τα μηνύματά σου.

Δυστυχώς προς το παρόν το Lenovo Smart Cast δεν προορίζεται για τη αγορά, αλλά με τα ήδη υπάρχοντα Yoga tablets με pico projectors, η Lenovo έχει δείξει ότι είναι ικανή για πολλά.

Δείτε το video:

Lenovo Smart Cast: Μετατρέπει οποιαδήποτε επιφάνεια σε οθόνη αφής [video], Lenovo Smart Cast: Μετατρέπει οποιαδήποτε επιφάνεια σε οθόνη αφής

Lenovo Smart Cast: Μετατρέπει οποιαδήποτε επιφάνεια σε οθόνη αφής [video], Lenovo Smart Cast: Μετατρέπει οποιαδήποτε επιφάνεια σε οθόνη αφής

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kostas13

Που πας με τέτοια bezels οι ελληναραδες θα αρχίσουν το κράξιμο. Lol 😂

Νίκος

καιρος ηταν να το ενσωματώσουν και στα κινητα

maser

επειδη είμαι άσχετος με αυτά !!! δεν είχε βγάλει η Νόκια στις καλές εποχές τέτοια ?

Iwannis

Κοίτα εδώ εξελίξεις !!! 🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Lenovo Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Lenovo Yoga Slim 7 14,5″: Το πρώτο laptop Snapdragon X Elite – Λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα

Μια πρώτη ματιά στο Lenovo Yoga Slim 7 14 2024 Snapdragon Edition αποκαλύπτει ότι είναι λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα.

Gear Lenovo

Lenovo Project Crystal: Το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED

To Project Crystal της Lenovo είναι σαν να βγήκε από ταινία αφού είναι το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED.

Smartphones Lenovo

Lenovo: Θα παρουσιάσει τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024

H Lenovo σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα concept για ένα τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024, σύμφωνα με render που διέρρευσε.

Smartphones Lenovo Motorola

H Motorola παρουσίασε πρωτότυπο τηλέφωνο που λυγίζει σαν βραχιόλι

Η Motorola παρουσίασε μερικές περίεργες ιδέες στο Lenovo Tech World ’23 που δεν είναι σίγουρο εάν θα κυκλοφορήσουν ποτέ.