Lenovo Vibe A: Επίσημα με οθόνη 4″ και τετραπύρηνο Spreadtrum SC7731

Η Lenovo ανακοίνωσε επίσημα ένα νέο smartphone στη Ρωσία, το οποίο αποκαλεί Lenovo Vibe A και υποτίθεται ότι είναι ο διάδοχος του περσινού Lenovo A1000, ωστόσο έχει ακόμη πιο low-end χαρακτηριστικά από τον προκάτοχό του.

Η εταιρεία αλλάζει τακτική ως προς την ονομασία των συσκευών που δεν ανήκουν στη σειρά Moto, κάνοντάς την πιο απλή χρησιμοποιώντας μόνο ένα γράμμα και η αρχή γίνεται με το Lenovo Vibe A.

Το Lenovo Vibe A έχει οθόνη 4 ιντσών ανάλυσης 800×480 pixels, κάμερα 5 Megapixel fixed-focus με LED flash, εμπρόσθια κάμερα 0.3 Megapixel fixed-focus, μνήμη RAM 512MB και ενσωματωμένη μνήμη 4GB με δυνατότητα επέκτασης. Η μπαταρία είναι 1700mAh, φορά τετραπύρηνο επεξεργαστή Spreadtrum SC7731, τρέχει Android 5.1 Lollipop, έχει υποδοχή για δυο κάρτες SIM, αλλά δεν υποστηρίζει 4G LTE.

Οι διαστάσεις του είναι χλστ. και ζυγίζει 132 γραμμάρια. Θα κυκλοφορήσει σε λευκό και μαύρο χρώμα. Η τιμή δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, αλλά το ερώτημα είναι πόσο εύκολα ένα τέτοιο smartphone εν έτει 2016 μπορεί να προσελκύσει τους χρήστες.

lenovo vibe a official, Lenovo Vibe A: Επίσημα με οθόνη 4″ και τετραπύρηνο Spreadtrum SC7731

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George

Αν ειναι δυνατον.512 ραμ 4 γιγα εσωτερικος.δε με ενδιαφερει το κοστος,κ 20 ευρω να κανει αυτο ειναι τελειωμενο απο το πρωτο bootαρισμα.πρεπει να τους κανει μήνυση η παγκοσμια κοινωτητα για τα υλικα που θα χρησιμοποιησει τα οποια θα πανε κατευθειαν στις χωματερες.

@papaki

Πιθανόν να θέλει να δώσει καλύτερη ποιότητα κατασκευής σε κάποια σημεία σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο. Γι’αυτό συμβαίνει αυτό.

Jorge

Για δεύτερο κινητό, ή για καμμία γιαγιά-παππού που θελει εφαρμογές …. Η τιμη παίζει σίγουρα ρόλο αν έχει ενα 50€ τύπου Lumia 435.

GS

Το τηλέφωνο είναι απλά για πέταμα
Και 1 κομμάτι να πουλήσει θα είναι θαύμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Lenovo Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Lenovo Yoga Slim 7 14,5″: Το πρώτο laptop Snapdragon X Elite – Λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα

Μια πρώτη ματιά στο Lenovo Yoga Slim 7 14 2024 Snapdragon Edition αποκαλύπτει ότι είναι λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα.

Gear Lenovo

Lenovo Project Crystal: Το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED

To Project Crystal της Lenovo είναι σαν να βγήκε από ταινία αφού είναι το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED.

Smartphones Lenovo

Lenovo: Θα παρουσιάσει τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024

H Lenovo σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα concept για ένα τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024, σύμφωνα με render που διέρρευσε.

Smartphones Lenovo Motorola

H Motorola παρουσίασε πρωτότυπο τηλέφωνο που λυγίζει σαν βραχιόλι

Η Motorola παρουσίασε μερικές περίεργες ιδέες στο Lenovo Tech World ’23 που δεν είναι σίγουρο εάν θα κυκλοφορήσουν ποτέ.