Lenovo Vibe K4 Note: Επίσημα το «Killer Note» με τιμή στα 180 δολ.

Μετά το teaser λίγο πριν τελειώσει το 2015, η Lenovo ανακοίνωσε και επίσημα το Lenovo Vibe K4 Note, το οποίο έρχεται να διαδεχτεί το πετυχημένο Κ3 Note. Το κινητό που η Lenovo είχε χαρακτηρίσει ως «Killer Note» στο teaser, ενσωματώνει οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης 1920×1080 pixels, LCD με επικάλυψη Gorilla Glass 3 και έχει τιμή περίπου 180 δολάρια (στην Ινδία).

Το Lenovo Vibe K4 Note έχει 64-bit οκταπύρηνο επεξεργαστή MediaTek MT6753, Mali T720-MP3 GPU, μνήμη RAM 3GB, ενσωματωμένη μνήμη 16GB επεκτάσιμη μέσω κάρτας microSD και τρέχει Android 5.1 out of the box.

Η κάμερα είναι 13 Megapixel ISOCELL με phase detection autofocus, διάφραγμα φακού f2.2 και two tone LED flash, η εμπρόθια κάμερα είναι στα 5 Megapixel. Επίσης ενσωματώνει dual 1.5W ηχεία στην μπροστινή πλευρά με Dolby Atmos surround sound effect. Από άποψη συνδεσιμότητας έχουμε LTE, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 4.0, A-GPS, είναι δίκαρτο και ενσωματώνει αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στην πλάτη.

Η Lenovo συμπεριλαμβάνει ένα νέο feature που ονομάζεται TheaterMax και μετατρέπει οποιοδήποτε περιεχόμενο πολυμέσων σε 3D VR όταν χρησιμοποιείται σε VR headset.

Θα διατεθεί στην Ινδία από το Amazon μέσω flash sales από 19 Ιανουαρίου. Για τις υπόλοιπες αγορές δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες.

Η Lenovo σήμερα ανακοίνωσε ένα ακόμη smartphone: Lenovo Vibe S1 Lite: Με οθόνη 5″, 8MP selfie camera με flash και τιμή 199 δολ.

lenovo vibe k4 note official, Lenovo Vibe K4 Note: Επίσημα το «Killer Note» με τιμή στα 180 δολ.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
GGKK

απογοητευση σε επεξεργαστη και storage… κρίμα.

kostas

@GGKK
Σοβαρεψου φιλε………….τι ειναι αυτα που γραφεις………μαλλον δεν εχεις την παραμικρη ιδεα απο κινητα……….για πες μας λοιπον τι καλυτερο αγοραζεις με αυτα τα λεφτα εσυ που ξερεις?????
Οτι ναναι γραφει ο καθενας………..

gojira

@kostas,
Φίλε, μην ταράζεσαι.
Πάντα θα υπάρχουν άτομα που, είτε λόγω άγνοιας είτε λόγω ανοησίας είτε χάριν κέρδους (βλέπε http://www.theverge.com/2013/10/24/5023658/samsung-fined-340000-for-posting-negative-htc-reviews), θα γράφουν “ύποπτα” πράγματα…

Darth

960×540 σε vr το οποίο το βλεπεις σε απόσταση 1 2 cm πραγματικά το pixel θα σου φανει ΤΕΡΑΣΤΙΟ

Panos

Φαίνεται πολύ καλή πρόταση για αυτά που ζητάει. Κ αυτό με τα ηχεία θέλω να το δοκιμάσω.. Τώρα αν έρθει Ελλάδα σε λογική τιμή το συζηταμε

GGKK

Kosta & Gojira…

Εσεις να σοβαρευτείτε και αν δεν μπορείτε, μην γράφετε, γιατί δεν μπορείτε να σεβαστείτε ουτε τους κανονισμούς του site. Ο οπαδισμός πάει σύννεφο. Το κινητό ειναι ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ στον ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ και στο STORAGE. Αν δεν σας αρέσει, ξυδάκι αλλα είναι ΓΕΓΟΝΟΣ.

Οταν οι ανταγωνιστές έρχονται με Helio X10, αυτό ειναι με πετσοκομμένο 6753. Οταν οι ανταγωνιστες προσφέρουν και 32GB αυτό έρχεται με 16GB και αυτά μισα (οχι η SD δεν ειναι λύση).

Δεν ασχολουμαι ουτε με διαστάσεις, ουτε με υλικά ουτε με τιποτε αλλο μικροτερης σημασίας.

Προτάσεις υπάρχουν μπολικές και απο Xiaomi και απο Meizu, σε αυτό το price range.

Απο το να λέτε ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ή ΤΙΠΟΤΑ… και απλά να βουρλίζεστε χωρις λόγο, φροντίστε να είστε συγκεκριμένοι και αν διαφωνείτε να απαντάτε στο σημείο που έχετε αντιρρηση.

Τα υπολοιπα περιττεύουν.

ΜΑΝΩΛΗΣ79

GGKK
Επειδή ψάχνω τηλ. με HELIO Χ10 και δεν θέλω να σκάσω πολλά ευρω, μπορείς να μου πεις ποιοι είναι οι ανταγωνιστές που προσφέρουν τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά στην τιμή του Κ4;
Και που μπορώ να τα βρω;
Το Κ4 πάντως είναι μέχρι στιγμής 1ο στην λίστα…

gojira

Απλώς βρε GGKK (φιλικά πάντα) πιστεύω ότι εδώ βλέπεις το δέντρο και χάνεις το δάσος. Όταν υπάρχουν άνθρωποι με κινητό του ’13, του ’12 ή ακόμα παλιότερο οι οποίοι ψάχνουν για κάτι οικονομικό και (σχετικά) ικανό για να κάνουν τα απαραίτητα, το να πετάς ένα “απογοήτευση” για αυτό το κινητό το θεωρώ εντελώς άστοχο. Ούτε 512 Ram έχει ουτε 480p οθόνη ούτε 4άρα εσ. μνημη. Δηλαδή, ok ο Helio X10 είναι όντως καλύτερος από τον άλλον, αλλά και ο άλλος δεν είναι και για τα σκουπίδια!
Αυτό ήθελα να πω. Νομίζω ότι χρειάζεται λίγη ισορροπία στον τρόπο που βλέπουμε τα πράγματα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple Google Lenovο

Συμμαχία ανταγωνιστών της Apple για την προώθηση ανοιχτών οικοσυστημάτων μέσω ευρωπαϊκής νομοθεσίας

Η Google, η Meta, η Qualcomm, η Nothing, η Lenovo, η Opera και πολλές άλλες εταιρείες τεχνολογίας ανακοίνωσαν μια κοινή προσπάθεια να πιέσουν για «ανοικτά ψηφιακά οικοσυστήματα».

Smartphones Lenovο Lenovo Legion smartphone

H Lenovo “κόβει” τη σειρά gaming τηλεφώνων Legion

Η Lenovο “κόβει” τη σειρά gaming τηλεφώνων Legion, με το τελευταίο να είναι το Legion Y70 που ανακοινώθηκε τον Αύγουστο του 2022.

Gear Lenovο lenovo tablets MediaTek

Lenovo Tab Extreme: Το πρώτο tablet με το Dimensity 9000 SoC της Mediatek

To Lenovo Tab Extreme διέρρευσε στο Google Play Console αποκαλύπτοντας ότι θα είναι το πρώτο tablet που θα διαθέτει το high-end chipset Dimension 9000 της MediaTek.

Computers Lenovο

Lenovo: Αποκαλύπτει νέα laptop της σειράς Slim/Yoga

Η σειρά premium ultrabook της Lenovo Slim ή Yoga Slim για τις εκτός ΗΠΑ περιοχές αποκτά τέσσερα νέα μέλη, τα Lenovo Slim 9i, Slim 7i/7 Pro X, Slim 7i Carbon και Slim 7/7i.