Διαρροή πληροφοριών για τα Samsung Galaxy A52 και A72
Δευτέρα, 08/03/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Πρόσφατες διαρροές δείχνουν τα επερχόμενα Samsung Galaxy A52 και Α72, τα οποία θα συμπληρώσουν την οικογένεια των mid range smartphones της εταιρείας.
Παρασκευή, 20/02/2015 · Λορένα Σιούτη
Ούτε ένα, ούτε δυο, αλλά με 6 smartphones στις “βαλίτσες” της ετοιμάζεται να έρθει η Lenovo στην έκθεση MWC που ξεκινά αρχές Μαρτίου στη Βαρκελώνη και το Techblog θα βρίσκεται εκεί για να σας μεταδώσει όλα τα νέα. Εχθές είδαμε να διαρρέουν φωτογραφίες και χαρακτηριστικά από 4 κινητά, ήδη ανακοινώθηκε το Lenovo Vibe Shot ενώ σήμερα έκανε την εμφάνισή του το Lenovo Vibe Max που είναι το 6ο στη σειρά.
Όπως φαίνεται η ονομασία “Max” θα είναι όνομα και πράγμα καθώς περιμένουμε οθόνη 6 ιντσών QHD και τεράστια μπαταρία 4000 mAh. Ο επεξεργαστής δεν έχει γίνει γνωστός αλλά λέγεται ότι θα είναι το πρώτο Android smartphone της Lenovo με stylus το οποίο ονομάζεται AnyPen.
Επιπλέον, οι πληροφορίες λένε ότι θα έχει αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων και NFC συνδεσιμότητα. Περιμένουμε δηλαδή ένα smartphone με όλα όσα επιτάσσει το trend σε μια σημερινή high-end Android συσκευή.
Δευτέρα, 08/03/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Πρόσφατες διαρροές δείχνουν τα επερχόμενα Samsung Galaxy A52 και Α72, τα οποία θα συμπληρώσουν την οικογένεια των mid range smartphones της εταιρείας.
Δευτέρα, 08/03/2021 · Κώστας Βλαχάκης
OnePlus και Hasselblad ξεκινούν μία μακροχρόνια συνεργασία για να αναπτύξουν μαζί την επόμενη γενιά κορυφαίων καμερών smartphone όπως τα νέα OnePlus 9 series.
Δευτέρα, 08/03/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Η επίσημη ημερομηνία του Oppo Find X3 είναι η 11η Μαρτίου, αλλά ένα βίντεο στο YouTube κάνει τα αποκαλυπτήρια από σήμερα.
Δευτέρα, 08/03/2021 · Κώστας Βλαχάκης
Το νέο smartphone θα έχει τον επεξεργαστή Snapdragon 870 με 5G και στην αγορά της Κίνας αναμένεται να κοστίζει κάπου στα 310 δολάρια Αμερικής.
Μόνο 6 ίντσες; μικρό είναι.
Μike, κι εσύ όπως κι ο περισσότερος κόσμος – δεν θέλετε(μάλλον) να καταλάβετε ότι ΔΕΝ πρόκειται πλέον για τηλέφωνα – τουλάχιστον με την έννοια του κινητού όπως το ξέραμε μέχρι και πριν 4-5 χρόνια. Ο κατ’ ευφημισμόν όρος ή θεωρώ ότι πλέον είναι και παρωχημένος.
Πρόκειται πλέον για Η/Υ τσέπης, που κάνουν ΚΑΙ τηλέφωνα.(κοινώς δέχονται κάρτες SIM)
H Oθόνη λοιπόν σε ένα υπολογιστή είναι απ τα πιο σημαντικά του μέρη, καθώς μεγενθύνει την εμπειρία χρήσης. Οι κατασκευαστές “παλεύουν” να κινηθούν στο όριο(που ο καθένας βάζει) της μεγαλύτερης οθόνης – χωρίς να χαθεί η έννοια portable.
Σταματήστε λοιπόν αυτό την ατάκα με…παντόφλες, λαγάνες, κλπ.
@beowolf εγώ απλα γελαω με τα λιλιπούτεια ανθρωπακια που κρατούν τα 6ιντσα τηλέφωνα με τα μικροσκοπικά τους χερακια.
@vassilis. Σαφώς και δικαίωμα σου να γελάς, κανείς δεν μπορεί να σε κατηγορήσει. Ενδεχομένως βέβαια κι οι λιλιπούτειοι να γελούν μαζί σου, όταν τηλεφωνάς στο 11880 ή ρωτάς τον γείτονα,…όταν αυτοί έχουν “όλη την γνώση του κόσμου” στην τσέπη τους.
Ούτε εσύ πρέπει να τους παρεξηγείς. Σωστά? 😉
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ LG G2, ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ HTC ONE,ΤΟ ΤΡΙΤΟ I PHONE 6 ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ LG G3…
το Anypen θα μπορει να χρησιμοποιηθει μονο στο Max η σε ολα τα Lenovo ???????????