H Lenovo τελικά θα χρησιμοποιεί το Motorola brand

Την περασμένη χρονιά, η Lenovo (στην οποία ανήκει η Motorola) αποφάσισε να μην χρησιμοποιεί πλέον το όνομα της Motorola για τα smartphones, αλλά να το κάνει “Moto by Lenovo”.

Αυτό μπορεί να μην άρεσε σε πολλούς και να το θεώρησαν αυτό ως μια κίνηση που δείχνει ότι η Lenovo δεν αναγνωρίζει την αξία του Motorola brand, όσο θα έπρεπε.

Τελικά η Lenovo φαίνεται πως άλλαξε γνώμη. Αντί να προσπαθήσει να μην βάζει τη λέξη Motorola, ο Κινέζος κατασκευαστής θα χρησιμοποιήσει περισσότερο το Motorola brand στις μελλοντικές συσκευές του.

Ένα παράδειγμα είναι η modular σειρά Moto Z, όπου δεν έχει χρησιμοποιηθεί το όνομα της Motorola, αλλά το logo της. Αυτό που σχεδιάζει η Lenovo είναι να στηριχθεί περισσότερο στο Motorola brand σε διάφορες αγορές ανά τον κόσμο.

Σε κάποιες χώρες, η Motorola είναι ήδη πολύ γνωστή, ενώ σε άλλες αγορές μπορεί να είναι η Lenovo η πιο γνωστή από τις δυο. Στις ΗΠΑ η Lenovo ήταν σχεδόν άγνωστη μέχρι που εξαγόρασε το τμήμα PC της IBM το 2005. Το 2014 βρέθηκε στο προσκήνιο όταν εξαγόρασε τη Motorola από την Google. Η Google είχε εξαγοράσει τη Motorola έναντι 12.5 δισ. δολαρίων και τρια χρόνια αργότερα η Lenovo έδωσε 2.9 δισ. δολάρια (η Google κράτησε τις περισσότερες πατέντες της Motorola).

Στο παρελθόν η Lenovo έχει δηλώσει πως η εξαγορά της Motorola δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες τους, αλλά όπως φαίνεται θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το brand ακόμη περισσότερο.

motorola brand lenovo, H Lenovo τελικά θα χρησιμοποιεί το Motorola brand
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Σταύρος Χρι

Θεωρώ ότι θα έπρεπε να τα άφηνε ως έχουν τα πράγματα με 2 διαφορετικά ονόματα !

Tzats5

Ξέρουμε ότι CEO της Lenovo δεν είναι ο πρόεδρος του εδεσσαικου..;;;

Kostas

Και έτσι θα έπρεπε εξ αρχής να ήταν, κακώς που δεν έγινε το ίδιο και με την IBM βέβαια στα λαπτοπ τους γλεντάει όλους σε πωλήσεις άρα για την ώρα δείχνει σωστή η επιλογή.
Βασικά σαν motorola οι τιμές θα φτάνουν στο θεό θα ήταν καλύτερα να την χρησιμοποιήσει για κορυφαία μοντέλα και να μην γεμίσει ο τόπος πανάκριβα “doogee” βαφτισμένα. motorola

VasiliS7Edge

Ας κρατούσε το Lenovo για windows phones και Motorola για Android… Όλα εγώ θα τα λέω?

Σταυρος Χρι

@vasiliS7edge καλή ιδέα… Αλλα μάλλον ανάποδα… Καλυτερα τα Lenovo για android και τα .Motorola για τα Windows!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Moto Motorola

Motorola Edge 50 Fusion: Με κάμερα 50MP και μπαταρία 5.000mAh

Η Motorola αποκάλυψε και την τρίτη συσκευή της σειράς Edge 50, το Edge 50 Fusion, που θεωρείται το πιο “ισορροπημένο” μοντέλο που προσφέρει.

Smartphones Moto Motorola

Moto Edge 50 Ultra: Με SD 8s Gen 3, 64MP 3x περισκόπιο και πλάτη από πραγματικό ξύλο

Το νέο Motorola Edge 50 Ultra είναι επίσημο και έρχεται με μια επιλογή πραγματικού ξύλου μαζί με δύο vegan αποχρώσεις δέρματος.

Smartphones featured Moto Motorola

Motorola Moto G64 5G: Το πρώτο smartphone με Dimensity 7025

H Motorola έχει ανακοινώσει ότι θα αποκαλύψει το Moto G64 5G στην Ινδία στις 16 Απριλίου και έδωσε τις βασικές προδιαγραφές του τηλεφώνου.

Smartphones Moto Motorola

Motorola Edge 50 Pro: Μάθαμε πότε έρχεται στην Ευρώπη – Ποια θα είναι η τιμή του

Η Amazon Germany καταχώρησε το Motorola Edge 50 Pro στον ιστότοπό της, αν και με λάθος εικόνες, αποκαλύπτοντας πότε θα έρθει στην Ευρώπη,