Lenovo Yoga Slim 7 14,5″: Το πρώτο laptop με Snapdragon X Elite – Λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα

Lenovo Yoga Slim 7, Lenovo Yoga Slim 7 14,5″: Το πρώτο laptop με Snapdragon X Elite – Λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα

Μια πρώτη ματιά στο Lenovo Yoga Slim 7 14 2024 Snapdragon Edition αποκαλύπτει ότι είναι λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα, ενώ θα είναι το πρώτο laptop με επεξεργαστή Snapdragon X Elite.

Ουσιαστικά δεν επιβεβαιώνεται ότι θα είναι χωρίς ανεμιστήρες, καθώς οι εικόνες που δημοσιεύτηκαν από τον χρήστη του X WalkingCat ήρθαν χωρίς προδιαγραφές. Ωστόσο, προσφέρουν μια καθαρή εικόνα από όλες τις πλευρές και δεν φαίνεται κανένα άνοιγμα.

Το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι θα έχει οθόνη 14,5 ιντσών, όπως και το άλλο Yoga Slip 7 14. Η χωρητικότητα και η αντοχή της μπαταρίας είναι άγνωστα, αλλά η Qualcomm δίνει μεγάλες υποσχέσεις για την αποτελεσματικότητα – λέει ότι το chipset της μπορεί να ταιριάζει με έναν επεξεργαστή Intel 13ης γενιάς ενώ χρησιμοποιεί 68% λιγότερη ισχύ.

Ακόμα, το Microsoft Copilot να εμφανίζεται σε μερικές από τις εικόνες. Η Microsoft απαιτεί 16 GB μνήμης RAM και 40 TOPS ισχύ επεξεργασίας για να πιστοποιήσει έναν υπολογιστή ως “AI PC”. Το Hexagon NPU μέσα στο Snapdragon X Elite μπορεί να προσφέρει 45 TOPS, επομένως θα πρέπει να πληροί τις προϋποθέσεις.

Το ισχυρό NPU θα επιτρέψει στον φορητό υπολογιστή να τρέχει μια ποικιλία εργασιών τεχνητής νοημοσύνης τοπικά, αντί να βασίζεται στο cloud.

Η Samsung εργάζεται επίσης σε φορητό υπολογιστή 14 ιντσών με το Snapdragon X Elite και οι φήμες λένε ότι θα ονομάζεται Samsung Galaxy Book4 Edge. Η Microsoft, επίσης, θα λανσάρει tablet και laptop Surface με Snapdragon.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΑΝΔΡΕΑΣ

Μπλιαχχχχ ΔΙΠΛΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ!! Και ipad pro & macbook!! ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΠΟΥ!! ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ!! ΧΛΕΥΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!! ΜΗ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΣΚΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΑ ΜΑΣ!!1 ΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΠΙΣΤΟΙ ΜΟΥ!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Lenovo Motorola

Απαγορεύεται η πώληση προϊόντων Lenovo και Motorola στη Γερμανία

Δικαστήριο αποφάσισε πως η Lenovo και η θυγατρική της Motorola θα απαγορεύεται να πωλούν προϊόντα τους στη Γερμανία.

Gear featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Snapdragon 8 Gen 4: Μπορεί να είναι πιο ισχυρό από ότι νομίζουμε

Tο επερχόμενο κορυφαίο SoC της Qualcomm, το Snapdragon 8 Gen 4, πιθανότατα θα εντυπωσιάσει με εξαιρετική απόδοση γραφικών.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Xiaomi 15: Φήμες ότι έρχεται μέσα Οκτώβρη με Snapdragon 8 Gen 4

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Xiaomi έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα πρώτης κυκλοφορίας για το επερχόμενο SoC Snapdragon 8 Gen 4.

Smartphones AnTuTu featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon 8 Gen 3: Κυρίαρχος στο AnTuTu τον Απρίλιο

Στην αρχή κάθε μήνα, οι άνθρωποι πίσω από το AnTuTu δημοσιεύουν δύο γραφήματα που αντιπροσωπεύουν τον προηγούμενο μήνα.