Lenovo Z6 Pro 5G: Επίσημο teaser δείχνει διάφανη πλάτη και τις ίδιες κάμερες με την Pro έκδοση

Lenovo Z6 Pro 5G, Lenovo Z6 Pro 5G: Επίσημο teaser δείχνει διάφανη πλάτη και τις ίδιες κάμερες με την Pro έκδοση

Πρόσφατα, η κινεζική εταιρεία κυκλοφόρησε το Lenovo Z6 Lite, τη μικρότερη έκδοση του Lenovo Z6 Pro. Ωστόσο, φαίνεται ότι η εταιρεία δεν τελείωσε με την σειρά Z6, διότι ο αντιπρόεδρος της Lenovo, Change Cheng, δημοσίευσε μία αφίσα teaser που αφορά την έλευση του Lenovo Z6 Pro 5G.

Αρκετοί πιστεύουν ότι το Lenovo Z6 Pro 5G θα έχει διάφανη πλάτη, ακριβώς όπως και το Xiaomi Mi 9 Explorer Edition, ενώ άλλη θεωρούν ότι η εικόνα στην αφίσα είναι ένα απλό τέχνασμα της εταιρείας, για να αποκαλύψει το 5G μόντεμ Snapdragon X50. Σε κάθε περίπτωση, πριν υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση κανείς δεν μπορεί να ξέρει πιο από τα δύο σενάρια ισχύει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Lenovo Z6 Pro είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα smartphone που έχει κυκλοφορήσει η εταιρεία, καθώς και μία από τις καλύτερες συσκευές της αγοράς. Του αξίζει δίκαια ο τίτλος του flagship και η τιμή του είναι ιδιαίτερα προσιτή.

Lenovo Z6 Pro 5G, Lenovo Z6 Pro 5G: Επίσημο teaser δείχνει διάφανη πλάτη και τις ίδιες κάμερες με την Pro έκδοση

Υποθέτουμε ότι το Lenovo Z6 Pro 5G θα έχει τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά με το Z6 Pro, αλλά ανεβασμένη τιμή λόγο του 5G μόντεμ. Συνοψίζοντας, η πρώτη 5G συσκευή της Lenovo κατά πάσα πιθανότητα θα έχει οθόνη AMOLED 6,39 ιντσών με ανάλυση FHD+, υποστήριξη HDR10, φίλτρο μπλε φωτός, waterdrop notch, και DC dimming.

Στο εσωτερικό θα έχει τον Snapdragon 855 με το X50 5G μόντεμ και ψύξη επιπέδου PC, 6GB/8GB μνήμη RAM, 128GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης, και 4000mAh μπαταρία με γρήγορη φόρτιση 18 W. Κατά τα άλλα, περιμένουμε την τετραπλή πίσω κάμερα στα 48MP+16MP+8MP+2MP, την 32MP selfie, ήχο Dolby Atmos, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, διπλής συχνότητας GPS, και ZUI OS βασισμένο σε Android 9 Ρie.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone 15

iPhone 15: Χιουμοριστική διαφήμιση της Apple για τον αποθηκευτικό χώρο – “128 GB είναι πολλά”

Η τελευταία διαφήμιση της Apple για τα μοντέλα iPhone 15 εστιάζει στον χώρο αποθήκευσης της βασικής συσκευής.

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.