Lenovo Z6 Pro 5G: Επίσημο teaser δείχνει διάφανη πλάτη και τις ίδιες κάμερες με την Pro έκδοση

Lenovo Z6 Pro 5G, Lenovo Z6 Pro 5G: Επίσημο teaser δείχνει διάφανη πλάτη και τις ίδιες κάμερες με την Pro έκδοση

Πρόσφατα, η κινεζική εταιρεία κυκλοφόρησε το Lenovo Z6 Lite, τη μικρότερη έκδοση του Lenovo Z6 Pro. Ωστόσο, φαίνεται ότι η εταιρεία δεν τελείωσε με την σειρά Z6, διότι ο αντιπρόεδρος της Lenovo, Change Cheng, δημοσίευσε μία αφίσα teaser που αφορά την έλευση του Lenovo Z6 Pro 5G.

Αρκετοί πιστεύουν ότι το Lenovo Z6 Pro 5G θα έχει διάφανη πλάτη, ακριβώς όπως και το Xiaomi Mi 9 Explorer Edition, ενώ άλλη θεωρούν ότι η εικόνα στην αφίσα είναι ένα απλό τέχνασμα της εταιρείας, για να αποκαλύψει το 5G μόντεμ Snapdragon X50. Σε κάθε περίπτωση, πριν υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση κανείς δεν μπορεί να ξέρει πιο από τα δύο σενάρια ισχύει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Lenovo Z6 Pro είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα smartphone που έχει κυκλοφορήσει η εταιρεία, καθώς και μία από τις καλύτερες συσκευές της αγοράς. Του αξίζει δίκαια ο τίτλος του flagship και η τιμή του είναι ιδιαίτερα προσιτή.

Lenovo Z6 Pro 5G, Lenovo Z6 Pro 5G: Επίσημο teaser δείχνει διάφανη πλάτη και τις ίδιες κάμερες με την Pro έκδοση

Υποθέτουμε ότι το Lenovo Z6 Pro 5G θα έχει τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά με το Z6 Pro, αλλά ανεβασμένη τιμή λόγο του 5G μόντεμ. Συνοψίζοντας, η πρώτη 5G συσκευή της Lenovo κατά πάσα πιθανότητα θα έχει οθόνη AMOLED 6,39 ιντσών με ανάλυση FHD+, υποστήριξη HDR10, φίλτρο μπλε φωτός, waterdrop notch, και DC dimming.

Στο εσωτερικό θα έχει τον Snapdragon 855 με το X50 5G μόντεμ και ψύξη επιπέδου PC, 6GB/8GB μνήμη RAM, 128GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης, και 4000mAh μπαταρία με γρήγορη φόρτιση 18 W. Κατά τα άλλα, περιμένουμε την τετραπλή πίσω κάμερα στα 48MP+16MP+8MP+2MP, την 32MP selfie, ήχο Dolby Atmos, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, διπλής συχνότητας GPS, και ZUI OS βασισμένο σε Android 9 Ρie.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured iOS iPhone

iOS 18: Φήμες ότι προσθέτει δυνατότητες σε 15 εφαρμογές του iPhone

Η Apple αναμένεται να ανακοινώσει το iOS 18 κατά τη διάρκεια της κεντρικής ομιλίας της στο WWDC στις 10 Ιουνίου.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Νέο leak φέρνει ανατροπή στην αναμενόμενη τιμή – HD renders αποκαλύπτουν νέο χρώμα θήκη

Μέρα χωρίς leak για το Pixel 8a της Google δεν είναι ολοκληρωμένη γι’ αυτό και σήμερα έχουμε δύο νέες πληροφορίες.

Internet AI Apple featured

Μεγάλες αλλαγές στο Safari από την Apple με έμφαση στην τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple ετοιμάζεται να ενσωματώσει τεχνητή νοημοσύνη και στο Safari μέσα σε αυτή τη χρονιά, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα.

Reviews featured Hands-on TCL

TCL 50 SE Greek review: Η καλύτερη εισαγωγή

Το TCL 50 SE ταιριάζει απόλυτα σε όσους αναζητούν μια ολοκληρωμένη εμπειρία smartphone με υψηλής ανάλυσης οθόνη FHD+ NXTVISION 6,8″ και ρυθμό ανανέωσης 90Hz.