Lenovo Z6 Pro: Δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τα υπόλοιπα flagships, σύμφωνα με το DxOMark

Lenovo Z6 Pro, Lenovo Z6 Pro: Δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τα υπόλοιπα flagships, σύμφωνα με το DxOMark

Η Lenovo, το Απρίλιο κυκλοφόρησε το Lenovo Z6 Pro, το οποίο έχει high-end χαρακτηριστικά σε ανταγωνιστική τιμή. Τρεις μήνες μετά την παρουσίαση του smartphone, το DxOMark δημοσίευσε την βαθμολογία της κάμερας της συσκευής.

Το Lenovo Z6 Pro βρέθηκε στην 25η θέση συγκεντρώνοντας συνολικά 95 πόντους. Έτσι, ξεπέρασε συσκευές όπως το iPhone 8 Plus και το LG V40 ThinQ, χωρίς ωστόσο να μπορεί να ανταγωνιστεί τα flagships των υπολοίπων εταιρειών.

Η συσκευή έχει τέσσερις πίσω κάμερες με κύριο 48MP Quad-Bayer φακό με f/1.8 διάφραγμα, 8MP τηλεφακό με διάφραγμα f/2.4, ευρυγώνιο στα 16MP με διάφραγμα f/2.2, 2MP ξεχωριστή κάμερα για βίντεο και ToF αισθητήρα.

Όλες αυτές οι κάμερες και οι αισθητήρες κατάφεραν να προσφέρουν στο Lenovo Z6 Pro 103 πόντους στον τομέα της φωτογραφίας. Το DxOMark σημείωσε ότι οι κάμερες καταφέρνουν καλή απόδοση χρώματος σε εσωτερικούς χώρους, καταγράφουν ικανοποιητικές λεπτομέρειες, δημιουργούν αξιόλογο bokeh και πετυχαίνουν αξιόλογη έκθεση χρωμάτων.

Lenovo Z6 Pro, Lenovo Z6 Pro: Δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τα υπόλοιπα flagships, σύμφωνα με το DxOMark

Ωστόσο, το Lenovo Z6 Pro στις εξωτερικές λήψης και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού παρουσιάζει υψηλό κορεσμό χρώματος, ενώ η ισορροπία λευκού είναι λανθασμένη.

Στον τομέα του βίντεο, τα πράγματα φαίνονται ακόμη πιο άσχημα, καθώς το Lenovo Z6 Pro συγκέντρωσε μόλις 79 πόντους. Το DxOmark σημειώνει ότι τα βίντεο έχουν γρήγορη αυτόματη εστίαση και καταγράφονται αρκετές λεπτομέρειες μόνο σε συνθήκες καλού φωτισμού.

Ωστόσο, σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού υπάρχει εμφανής αλλοίωση της εικόνας, και η συσκευή έχει ανεπαρκής σταθεροποίηση, περιορισμένο δυναμικό εύρος, αρκετό θόρυβο.

Φυσικά δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πως θα τα πήγαινε το Lenovo Z6 Pro αν είχε γίνει χρήση της ξεχωριστής βίντεο κάμερας, η οποία υποστηρίζει OIS και τα πάει ιδιαίτερα καλά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Κι αυτό διότι το DxOMark πραγματοποιεί πάντα τις δοκιμές με τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις των συσκευών.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones AnTuTu ASUS ASUS Android Smartphones

AnTuTu: Τα καλύτερα σε επιδόσεις Android smartphones για τον μήνα Σεπτέμβριο [Κίνα]

Μόλις κυκλοφόρησε η λίστα με τα καλύτερα Android smartphones στην Κίνα. Κορυφαίος κατασκευαστής εμφανίζεται η Vivo, καθώς έχει στη λίστα τρία μοντέλα.

Smartphones Android Lenovo Lenovo Android Smartphones

Lenovo Legion Gaming Smartphone: Teaser δείχνει ότι σχεδιάστηκε για οριζόντια χρήση

Teaser που δημοσιεύτηκε στο Weibo για το Lenovo Legion Gaming Smartphone δείχνει ότι σχεδιάστηκε για οριζόντια χρήση.

Smartphones Lenovo Lenovo Android Smartphones Lenovo Legion smartphone

Lenovo Legion Gaming smartphone με γρήγορη φόρτιση 90W;

H Lenovo με το επερχόμενο Legion Gaming smartphone αναγνωρίζει την ανάγκη γρήγορης φόρτισης και το νέο της καμάρι θα έχει επιλογή fast charge 90W.

Smartphones featured Lenovo Lenovo Android Smartphones

Lenovo Legion Gaming Smartphone: Έσκισε στο AnTuTu με 600.000+ score

Το Lenovo Legion Gaming Smartphone κυκλοφορεί σύντομα και όπως όλα δείχνουν θα θέσει τον πήχη στην αγορά των gaming smartphones πολύ ψηλά.