Lenovo Z6 Pro: Έρχεται με λειτουργίες Hyper Video

Lenovo Z6 Pro, Lenovo Z6 Pro: Έρχεται με λειτουργίες Hyper Video

Lenovo Z6 Pro, Lenovo Z6 Pro: Έρχεται με λειτουργίες Hyper Video

Σύμφωνα με ανακοίνωση του αντιπρόεδρου της Lenovo, Chang Chengfa, το νέο smartphone Lenovo Z6 Pro θα παρουσιαστεί στις 27 Μαρτίου.

Αν και το Lenovo Z6 Pro, είχε ανακοινωθεί στην Βαρκελώνη στα πλαίσια της MWC 2019, δεν είχαμε περισσότερες πληροφορίες ή υλικό που θα μας δίνει μια ολοκληρωμένη εικόνα για το πώς είναι το νέο smartphone της Lenovo.

Το μόνο που γνωρίζαμε ήταν η φράση “Hyper Video” με την οποία η εταιρεία, θέλησε να δώσει έμφαση στις λειτουργίες που αφορούν το video, ενώ πρόσφατα έγινε λόγος πως το “Hyper Video” αναμένεται να είναι η νέα τάση που θα συνοδέψει το 5G δίκτυο.

Lenovo Z6 Pro, Lenovo Z6 Pro: Έρχεται με λειτουργίες Hyper Video

Όπως δήλωσε ο κ. Chang, “ο κόσμος δεν θα περιμένει για πολύ την συσκευή. Πρόκειται για ένα νέο είδος smartphone, που θα φέρει νέες εμπειρίες. Το Lenovo Z6 Pro, θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο στην Κίνα και θα στηρίζει το 5G. Ενώ έχει εξασφαλιστεί η συνεργασία της Lenovo με τον τηλεπικοινωνιακό κολοσσό China Unicom” .

Με την επίσημη ανακοίνωση να είναι αύριο, αυτό που περιμένουμε είναι αν θα δούμε και έκδοση του Z6 Pro η οποία δεν θα στηρίζεται στο 5G δίκτυο. Επίσης θα μάθουμε τις επίσημες ημερομηνίες κυκλοφορίας, τα τεχνικά χαρακτηριστικά και λογικά την αρχική τιμή της ναυαρχίδας της Lenovo.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Lenovo

Lenovo Project Crystal: Το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED

To Project Crystal της Lenovo είναι σαν να βγήκε από ταινία αφού είναι το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED.

Smartphones Lenovo

Lenovo: Θα παρουσιάσει τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024

H Lenovo σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα concept για ένα τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024, σύμφωνα με render που διέρρευσε.

Smartphones Lenovo Motorola

H Motorola παρουσίασε πρωτότυπο τηλέφωνο που λυγίζει σαν βραχιόλι

Η Motorola παρουσίασε μερικές περίεργες ιδέες στο Lenovo Tech World ’23 που δεν είναι σίγουρο εάν θα κυκλοφορήσουν ποτέ.

Gear IFA 2023 Lenovo

Lenovo Legion Go: Επίσημη η φορητή κονσόλα [IFA 2023]

Η Lenovo παρουσίασε στην IFA 2023 την πρώτη της φορητή gaming συσκευή Windows, το Legion Go, το οποίο διαθέτει αφαιρούμενα χειριστήρια.