Lenovo Z6 Pro: Τα πρώτα δείγματα φωτογραφιών και super macro βίντεο

Η Lenovo θα παρουσιάσει το επερχόμενο flagship της, Lenovo Z6 Pro, στις 23 Απριλίου στο Πεκίνο. Ένα από τα highlights της συσκευής είναι η νέα κάμερα Hyper Vision που μάθαμε ότι θα διαθέτει τέσσερις κάμερες ικανές να τραβάνε φωτογραφίες των 100MP. Ο φακός της κύριας κάμερας είναι στα 48MP, αλλά δεν έχουμε λεπτομέρειες για τις υπόλοιπες τρεις.

Lenovo Z6 Pro, Lenovo Z6 Pro: Τα πρώτα δείγματα φωτογραφιών και super macro βίντεο

Σήμερα, ο αντιπρόεδρος της Lenovo, Chang Cheng, δημοσίευσε μερικά δείγματα φωτογραφιών που λήφθηκαν με την κάμερα του Lenovo Z6 Pro. Συνολικό ο Chang Cheng κοινοποίησε εννέα φωτογραφίες, τρεις με φυσικό φως, τρεις νυχτερινές λήψεις και τρεις κατά τη διάρκεια της ανατολή/δύσης του ηλίου.

Lenovo Z6 Pro, Lenovo Z6 Pro: Τα πρώτα δείγματα φωτογραφιών και super macro βίντεο

Δεν μπορούμε να κρίνουμε τις συνολικές δυνατότητες της κάμερας του Lenovo Z6 Pro, από μερικά δείγματα. Ωστόσο, οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι και οι εννέα φωτογραφίες είναι εντυπωσιακές, με καλή απόδοση χρωμάτων και αρκετά καλή αποτύπωση λεπτομερειών.

Lenovo Z6 Pro, Lenovo Z6 Pro: Τα πρώτα δείγματα φωτογραφιών και super macro βίντεο

Πέρα από τα δείγματα, δημοσιεύτηκε ένα βίντεο το οποίο σύμφωνα με τον χρήστη έχει τραβηχτεί με το Lenovo Z6 Pro και επιδεικνύει τις δυνατότητες macro της συσκευής. Αν και δεν είμαστε βέβαιοι κατά πόσο ισχύουν τα λεγόμενα του χρήστη, σίγουρα το τελικό αποτέλεσμα του βίντεο είναι ενδιαφέρον.

Lenovo Z6 Pro, Lenovo Z6 Pro: Τα πρώτα δείγματα φωτογραφιών και super macro βίντεο

Το Lenovo Z6 Pro είναι ήδη καταχωρημένο στον ιστότοπο της εταιρείας, καθώς και στο JD.com, και αναμένουμε την εκδήλωση στις 23 Απριλίου για να μάθουμε περισσότερα για τη Hyper Vision κάμερα της συσκευής.

Lenovo Z6 Pro, Lenovo Z6 Pro: Τα πρώτα δείγματα φωτογραφιών και super macro βίντεο Lenovo Z6 Pro, Lenovo Z6 Pro: Τα πρώτα δείγματα φωτογραφιών και super macro βίντεο Lenovo Z6 Pro, Lenovo Z6 Pro: Τα πρώτα δείγματα φωτογραφιών και super macro βίντεο Lenovo Z6 Pro, Lenovo Z6 Pro: Τα πρώτα δείγματα φωτογραφιών και super macro βίντεο Lenovo Z6 Pro, Lenovo Z6 Pro: Τα πρώτα δείγματα φωτογραφιών και super macro βίντεο Lenovo Z6 Pro, Lenovo Z6 Pro: Τα πρώτα δείγματα φωτογραφιών και super macro βίντεο

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
I am

Όλο το στοίχημα για εμένα είναι οι λήψεις με κακό φωτισμό.
Με λιακάδα και το κινητό μου με τα 8 mpixel βγάζει πανέμορφα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Lenovo Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Lenovo Yoga Slim 7 14,5″: Το πρώτο laptop με Snapdragon X Elite – Λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα

Μια πρώτη ματιά στο Lenovo Yoga Slim 7 14 2024 Snapdragon Edition αποκαλύπτει ότι είναι λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα.

Gear Lenovo

Lenovo Project Crystal: Το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED

To Project Crystal της Lenovo είναι σαν να βγήκε από ταινία αφού είναι το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED.

Smartphones Lenovo

Lenovo: Θα παρουσιάσει τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024

H Lenovo σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα concept για ένα τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024, σύμφωνα με render που διέρρευσε.

Smartphones Lenovo Motorola

H Motorola παρουσίασε πρωτότυπο τηλέφωνο που λυγίζει σαν βραχιόλι

Η Motorola παρουσίασε μερικές περίεργες ιδέες στο Lenovo Tech World ’23 που δεν είναι σίγουρο εάν θα κυκλοφορήσουν ποτέ.