Lenovo Z6: Το δεύτερο smartphone με πάχος κάτω από τα 8 χιλιοστά και μπαταρία 4.000mAh

Lenovo Z6, Lenovo Z6: Το δεύτερο smartphone με πάχος κάτω από τα 8 χιλιοστά και μπαταρία 4.000mAh

Η Lenovo φαίνεται ότι ανυπομονεί για την κυκλοφορία του Lenovo Z6, το οποίο θα παρουσιάσει στις 4 Ιουλίου, και μας αποκαλύπτει συνεχώς νέες πληροφορίες γι’ αυτό. Σύμφωνα με νέα αφίσα το smartphone θα ζυγίζει 159 γραμμάρια και θα έχει 7,97 χιλιοστά.

Η εταιρεία αναφέρεται στη συσκευή ως ελαφριά στο κράτημα και κομψή. Επιπλέον, ισχυρίζεται πως το Lenovo Z6 θα είναι το δεύτερο κινητό το οποίο θα έχει πάχος λιγότερο από 8 χιλιοστά και θα κουβαλάει 4.000mAh μπαταρία.

Lenovo Z6, Lenovo Z6: Το δεύτερο smartphone με πάχος κάτω από τα 8 χιλιοστά και μπαταρία 4.000mAh

Το Lenovo Z6 υιοθετεί έναν άνετο σχεδιασμό και είναι ελαφρύτερο κατά 6 γραμμάρια από το Meizu 16Xs, 14 γραμμάρια από το Xiaomi Mi 9 και 47 γραμμάρια από το OnePlus 7 Pro. Κάτι για το οποίο η εταιρεία φαίνεται να είναι ιδιαίτερα περήφανη.

Όσον αφορά τα άλλα χαρακτηριστικά του Lenovo Z6 που έχουν αποκαλυφθεί επίσημα μέχρι σήμερα, ξέρουμε ότι θα είναι εξοπλισμένο με τον Snapdragon 730, η κύρια κάμερα του θα είναι η Sony IMX576 στα 24MP, η δευτερεύουσα θα είναι ένας 8MP τηλεφακός ο οποίος επιτρέπει 2x οπτικό ζουμ και 8x υβριδικό, και θα έχει έναν φακό στα 5MP για φωτογραφίες πορτραίτου.

Το Lenovo Z6 θα έχει OLED οθόνη 6,39 ιντσών με αναλογία οθόνης προς σώμα 93,1%, η οποία έχει μέγιστη φωτεινότητα τα 600 nits, ρυθμό ανανέωσης 120HZ και in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Lenovo Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Lenovo Yoga Slim 7 14,5″: Το πρώτο laptop Snapdragon X Elite – Λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα

Μια πρώτη ματιά στο Lenovo Yoga Slim 7 14 2024 Snapdragon Edition αποκαλύπτει ότι είναι λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα.

Gear Lenovo

Lenovo Project Crystal: Το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED

To Project Crystal της Lenovo είναι σαν να βγήκε από ταινία αφού είναι το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED.

Smartphones Lenovo

Lenovo: Θα παρουσιάσει τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024

H Lenovo σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα concept για ένα τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024, σύμφωνα με render που διέρρευσε.

Smartphones Lenovo Motorola

H Motorola παρουσίασε πρωτότυπο τηλέφωνο που λυγίζει σαν βραχιόλι

Η Motorola παρουσίασε μερικές περίεργες ιδέες στο Lenovo Tech World ’23 που δεν είναι σίγουρο εάν θα κυκλοφορήσουν ποτέ.