Lenovo Z6: Τριπλή κάμερα με την κύρια στα 24MP και λειτουργία διόρθωσης καμπύλων [δείγματα]

Η Lenovo ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του Lenovo Z6 και ο αντιπρόεδρος της εταιρείας, Chang Cheng, αποκαλύπτει κάθε μέρα λεπτομέρειες για τη συσκευή μέσω του Weibo.

Πριν μερικές ημέρες μάθαμε ότι το Lenovo Z6 θα έχει 4.000mAh μπαταρία η οποία θα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση Quick Charge 3.0 και θα είναι εξοπλισμένο με τον Snapdragon 730. Σήμερα ο Chang Cheng δημοσίευσε μία εικόνα η οποία αποκαλύπτει τα χαρακτηριστικά της κάμερας.

Το Lenovo Z6 θα έχει τρεις πίσω κάμερες. Ο κύριος αισθητήρας είναι ο 24MP Sony IMX576 με διάφραγμα f/1.8, η δεύτερη κάμερα είναι ευρυγώνια στα 5MP και η τρίτη είναι ένας τηλεφακός στα 8MP με υποστήριξη 8x υβριδικό ζουμ και 2x οπτικό ζουμ.

Επιπλέον, στο παρελθόν η εταιρεία είχε επιβεβαιώσει ότι το Lenovo Z6 θα υποστηρίζει τη νυχτερινή λειτουργία της εταιρείας Super Night και θα έχει AI και Beauty λειτουργίες.

Η selfie κάμερα του Lenovo Z6 θα είναι στα 16MP και η εταιρεία ισχυρίζεται πως μέσω ενός αλγορίθμου και αναλύοντας 50 εκατομμύρια selfies η κάμερα αναγνωρίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας και τα “επιδιορθώνει”.

Στην Κίνα οι χρήστες smartphone αρέσκονται στο να αφαιρούν την οποιαδήποτε καμπύλη του σώματος και το Lenovo Z6 έχει μία λειτουργία που υποστηρίζει τη διόρθωση αυτή όταν τραβάμε βίντεο.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι προς το παρόν δεν έχει αποκαλυφθεί η τιμή της συσκευής ή η επίσημη ημέρα παρουσίασης της, ωστόσο θα σας κρατάμε ενήμερους.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.