Λέτε “όχι” στα Galaxy S21 λόγω έλλειψης φορτιστή στο πακέτο αγοράς [Αποτελέσματα poll]

Galaxy 21, Λέτε “όχι” στα Galaxy S21 λόγω έλλειψης φορτιστή στο πακέτο αγοράς [Αποτελέσματα poll]

Το περασμένο Σάββατο ρωτήσαμε τη μεγάλη κοινότητα τεχνολογίας του Techblog αν σκοπεύουν να αγοράσουν κάποιο smartphone από τη νέα σειρά Galaxy S21. Από τους συνολικά 505 αναγνώστες που ψήφισαν, το 28%, δηλαδή 142 άτομα, ψήφισαν πως δε θα αγοράσουν καθώς κάνουν… μποϊκοτάζ σε όποιον δε δίνει φορτιστή.

Στη δεύτερη θέση με ποσοστό 21% βρίσκουμε τους… φανατικούς της Xiaomi, που δεν αλλάζουν με τίποτα εταιρεία. Το 14% ψήφισε πως σκοπεύει να αγοράσει μεν, αλλά όταν πέσουν οι τιμές, ενώ με ποσοστό 13% βλέπουμε όσους θα αγοράσουν το Galaxy S21 Ultra.

Πέμπτη, έκτη και έβδομη θέση ανήκουν στους “αρνητές”, είτε γιατί τους χάλασε η πλαστική πλάτη του απλού S21 (8%), είτε γιατί θέλουν microSD (6%), είτε γιατί η FHD+ οθόνη σε ναυαρχίδα δε τους ικανοποιεί (3%). Στις τελευταίες θέσεις με 2% έχουμε αυτούς που θα προ-παραγγείλουν άμεσα για να προλάβουν τα δώρα, αυτούς που διαλέξουν το S21+ και αυτούς που επιλέγουν το απλό S21.

Galaxy 21, Λέτε “όχι” στα Galaxy S21 λόγω έλλειψης φορτιστή στο πακέτο αγοράς [Αποτελέσματα poll]

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μιχαλης

και ερωτω εγω
αφου οι περισσοτεροι με android εχουν φορτιστη type c ποιος ο λογος να γκρινιαζουν;
οκ αυτο που εκανε η apple,το δεχομαι να μιλανε γιατι πολλοι δεν θα ειχαν type c και θα επρεπε να αγορασουν αλλα τοσα χρονια εχουν τα android γιατι η γκρινια!!

Αλέξανδρος

Γιατί δεν μας αρέσει η κοροϊδία, τόσο δύσκολο να το καταλάβεις;
Ας τους έχω και κάνω “εγώ” ότι γουσταρω, τους πάω για ανακύκλωση αν θέλω, αλλά σε συσκευές πανάκριβες να μην έχει φορτιστή (και για τις medium), είναι κοροϊδία.
Θα το δεχόμουν μόνο όπως είχε κάνει η Motorola πριν χρόνια για να κατεβάσει το κοστολόγιο και να δώσει σε προσιτή τιμή ένα αξιόλογο για τα τότε δεδομένα.

Μιχαλης

Για το κοστος το δεχομαι αν και δεν θα εχει μεγαλη διαφορα!
Η κοροιδια ειναι να μην τον βαζουν για το κοστος αλλα να συνεχιζουν την παραγωγη των φορτιστων οπως εκανε η Apple!!

Last edited 3 years πριν by Μιχαλης
chris b

Ναι ρε φιλε αλλα το παιρνεις 200€ λιγοτερο.

kostas_falcon

γιατι περα απο την κοροιδια της υποθεσης το πιο πιθανο ειναι ο παλιος φορτιστης να μην αποδιδει την μεγιστη ταχυφορτιση. Επισης κανεις δεν θελει να χρησιμοποιει παλιο και πιθανως μην βελτιστοποιημενο συστημα φορτισης με την νεα πανακριβη συσκευη του!

Μιχαλης

Η μπαταρια μπορει να πεσει σε αποδοση ο φορτιστης λιγο δυσκολο!!
Το σιγουρο ειναι οτι οσο βελτιωνεται η ασυρματη φορτιση,τοσο περισσοτεροι δεν θα βαζουν φορτιστη μεχρι να καταργησουν την θυρα η θα την αφησουν απλά για μεταφορα δεδομενων και τιποτα παραπανω!!

chris b

αληθεια θελεις να το φορτιζεις σε 45W ? αν θελεις ενα tip φορτισε το σε 5W. αν θελεις να εχεις ακομα σωστη μπαταρια μετα απο 2 χρονια

Μιχαλης

δεν ειμαι υπερ της ασυρματης απλα λεω αυτο που βλεπω οτι θα γινει,γνωριζω οτι θα φυγει ακλαυτη η μπαταρια με τα πολλα βατ και την υπερηχητικη φορτιση!!

SUPS 👨‍⚖️

γενικα ισχυει οτι η ταχυτερη φορτιση κανει περισσοτερη φθορα αλλα ρε φιλε οχι και 5 watt με τοσο μεγαλες μπαταριες…3μιση ωρες για μια φορτιση πως θα τη κανεις κανεις μερα μεσημερι αν χρειαστει……Θα μου πεις αφησε το το βραδυ…και παλι ουτε αυτο ειναι σωστο για τη μπαταρια για πολλους λογους…Απο κει κ περα οταν βλεπω για 60αρια watt ή 100+ πραγματικα γελαω γιατι σε 2 χρονια ζητημα αν θα εχουν κανα 3ωρο sot…Πιστευω οτι 15-20 watt ειναι μια γρηγορη και οχι ζημιογονα φορτιση για οποιοδηποτε κινητο..

Kostas

Γιατι πολυ απλα φιλε μου για να παρεις ενα τηλεφωνο 1000+ ευρω θα πρεπει να πουλησεις και την παλια σου συσκευη στην οποια θα δωσεις και τον φορτιστη και ετσι εισαι αναγκασμενος να δωσεις αλλα 30 ευρω για να παρεις και φορτιστη στην καινουργια σου συσκευη των 1000+ ευρω.

Μάριος

Εγώ προσωπικά πάτησα όχι για το φορτιστή μιας και δεν υπήρχε επιλογή σκέτο “οχι”

xiaomistas

Προσωπικά λέω όχι επειδή είναι ένα υπερτιμημένο τηλέφωνο χαμηλότερης δυναμικότητας με χάλια μπαταρία και το μόνο καλό την οθόνη του… Όχι για τον φορτιστή…

Nick R.

Η Samsung μια χαρά την έχει βολέψει με τα εμπάργκο της Huawei και δεν ξέρω τι θα γίνει με την Xiaomi. Τηλέφωνο ταχα μου ναυαρχίδα με 1000+€ χωρίς φορτιστή, χωρίς επέκταση μνήμης με πλαστικά και δεν ξέρω τι άλλο. Μήπως θέλει να δίνει μόνο το κουτί άδειο με φωτογραφίες του κινητού μεσα; αν δεν υπήρχαν οι εταιρείες που προσφέρουν στον ανταγωνισμό ακόμα η Samsung 2 GB RAM θα είχε.

Αλεξ

Πραγματικά η Samsung πλέον μας κοροϊδεύει. Πρώτο κινητό νοκια. Μετά Samsung μέχρι σήμερα. Η Samsung πλέον με κάνει να αισθάνομαι κορόιδο. Όχι snapdragon σε Ευρώπη τόσα Χρόνια μόνο ο Αμερική. Πλέον όχι amoled. Ε ποιος ο λόγος να δίνω 1000 ευρώ στην Κορέα κάθε ένα με δύο χρόνια. H lg έχει πέσει σε ύπνωση. Η huawei έπεσε θύμα bulling. Σκέφτομαι μια αλλαγή σε xiaomi m11 ή σε one plus. Τουλάχιστον αισθάνομαι προς το παρόν ότι αυτές δεν με κοροϊδεύουν. Ότι δίνουν σε Ελλάδα δίνουν σε όλο τον κόσμο. Με την Samsung αισθάνομαι πολίτης δεύτερης κατηγορίας. Η σε όλους snapdragon ή από εμένα εμπάργκο….

Ghad21

Οχι amoled;Θα μας τρελανεις;

Κλικλικος

Ελεος με τη κοροιδια απο τις εταιριες και τα ασχετα ακατάληπτα απο τους wannabe guru.

Δεν βαζουν φορτιστη ειναι κοροιδια ΤΕΛΟΣ.

Γιατι;

Οταν κυριε πουλας ενα κινητο και καυχιεσαι ταχυφορτιση, καυχιεσαι τα 25w, 35W, 45W για φορτιση, πρεπει να το υποστηριζεις κιόλας,
οχι να το χρεωνεις ναι μεν σαν ουαου feature και να μετακυλεις το κοστος στους πελατες.

Ο κοσμος ΝΑΙ εχει φορτιστες, ΑΠΛΟΥΣ ομως οποτε προς τι τα ΧΨΩ Watt ταχυφορτισης που πουλας, σαφέστατα λοιπον γοα να επωφεληθει καποιος θα χρειαστει ΑΓΟΡΑ ΝΕΟΥ φορτιστη με εξτρα κοστος, πολλαπλάσιο απο αυτο ενός απλού φορτιστη, γιατι αυτος απλα εχει μεγαλυτερο power delivery.

Οποτε, Διπλο κέρδος για την εταιρια (κερδος λόγω έλλειψης απο αρχικο πακέτο, κερσος απο aftersales, κερδος από ζημιές λογω ασυμβατων/μη εγκεκριμένων αξεσουάρ), κοροϊδία για τον καταναλωτη.

Να το κάνω πιο νιανιά ή ενταξει φτάνει;

SUPS 👨‍⚖️

οσο δεν κανει τιποτα η Κομισιον ή ακομα και οι εγχώριες κυβερνήσεις οι εταιρείες θα κανουν πολλα τετοια.

inblx

OXI γιατι ειναι υπερβολικά βαρετό!

chris b

1) ειναι 200€ φθηνοτερο
2) αν φορτιζεται στα 45W και στα 25W μη κλαιτε οτι σας πουλανε μουφα μπαταριες.
3) παρτε xiaomi που δε τελειωνει καν τα benchmarks χωρις να κλεισει λογο θερμοκρασιας.
4) Μη κλαιτε επειδη δε τα αντεχει η τσεπη σας.

Σώτος

Παιδιά είναι απλό. Δεν σας ικανοποιεί η Samsung, Apple, Xiaomi… ή οποιαδήποτε άλλη εταιρεία; Δεν αγοράζετεντα προϊόντα τους. Είμαστε σε μία ελεύθερη αγορά και ο καθένας (πελάτες, εταιρείες) κοιτάζουν το συμφέρον τους. Αν όμως είστε fanboys και σας χάλασε η έλλειψη φορτιστή, αγοράστε και αφήστε τις επαναστάσεις. Διότι στο τέλος αυτό θα κάνετε οι περισσότεροι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones featured Samsung Galaxy S21

Samsung Galaxy S21: Η σειρά υποδέχεται το Android 13

H σειρά Galaxy S21 (S21, S21 + και S21 Ultra) είναι έτοιμη να καλωσορίσει το Android 13, με τη Samsung να συνεχίζει να εξοπλίζει γρήγορα τις συσκευές της με το νέο λειτουργικό σύστημα.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy S21

Galaxy S21 FE: Θα πάρει σύντομα το One UI 5.0

Η Samsung έχει κυκλοφορήσει μια σταθερή έκδοση του One UI 5.0 που βασίζεται στο Android 13 για τα περισσότερα από τα flagship τηλέφωνα της, συμπεριλαμβανομένης της σειράς Galaxy S22.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy S21

Samsung Galaxy S21 FE: Παίρνει το Android security patch Οκτωβρίου

Η Samsung κυκλοφόρησε πρόσφατα την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας Android του Οκτωβρίου 2022 για τα smartphone της σειράς Galaxy S21 και S22.