Apple, 4 Οκτωβρίου θα μας μιλήσει για το iPhone 5

Σε μια εβδομάδα ακριβώς. Την επόμενη Τρίτη 4 Οκτωβρίου η Apple θα πραγματοποιήσει τις ανακοινώσεις για το επόμενο iPhone 5 ή τα επόμενα iPhones (iPhone 4S). Στο δικό της χώρο, στο Apple campus στο Cupertino της California, βραδάκι ώρα Ελλάδας θα είμαστε κολλημένοι εδώ στις οθόνες του υπολογιστή μας να μάθουμε και να σας σχολιάσουμε τις ανακοινώσεις της Apple.

Τι περιμένετε να παρουσιάσει η Apple;

, Apple, 4 Οκτωβρίου θα μας μιλήσει για το iPhone 5

, Apple, 4 Οκτωβρίου θα μας μιλήσει για το iPhone 5

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

43 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tom not

Θα παρουσιασει το πρωτο iphone με android!!

Genti

Κόστα, Την επόμενη Τρίτη 4 Οκτωβρίου είναι κ όχι 5. Επίσης οι εικόνες το λένε:
The first three icons describe the date, time and location of the event, so we assume that the number of missed calls on the last one indicates that we won’t be getting both an iPhone 5 and an iPhone 4S.

Antonis

iphone 5 – Νέο Μοντέλο με
* Α5 Διπύρηνο
* 1080p βίντεο
* 8MP camera
* Assistant/Siri πλήρης ενσωμάτωση φωνητικών οδηγιών (natural language requests)

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ η οθόνη < 4 inches

μάλλον και low end μοντέλο για να χτυπήσει και να πάρει μερίδιο αγοράς στις χαμηλότερες κατηγορίες

KostasHD2

τελικα iphone 5 η 4s η και τα δυο?

George

4s μόνο από ότι ακούγετε!!!

kostaskaradimas

θα μας στεναχωρησω αλλα μονο η apple ξερει..:phahahahaha

Σπυρος

Δειτε αυτο το βιντεακι!!!τι γνωμη εχετε? https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TU7iCNIumpc

Iakovos

Θα παρουσιασει το καλυτερο κινητο μεχρι να βγει το επομενο iphone 🙂 Το εχω ηδη παρει, να ειναι καλα η φιλη στο Applestore 🙂

Gamer

Ξέρει κανεις αν θα διαθέσει live steaming;;

Jimmy1994

Θα έχει livestream? Αν ναι που?

Jimis

Πιαδια η apple δεν νομιζω να εχει live streaming…αλλα μπορειτε να βρειτε απο αλλου!Καντε μια αναζητηση στο Google!

Jimis

Κώστα…άκουσα ότι έστειλαν προσκλήσεις σε δημοσιογράφους τεχνολογιας…δεν έστειλαν σε εσένα;

giannis

Ρε κώστα διάβαζω τώρα σε πολλά ξένα σαιτ που και καλά έχουν έμπιστες πηγές μέσα απο Cupertino ότι το νεό iphone δε θα έχει μεγαλύτερη οθόνη αλλά την ίδια. Μόνο 8Mp ανάλυση, δεύτερη κεραία, τον α5 και μεγαλύτερη μπαταρία. ισχύει?
Ξέρουμε τίποτα για αυτό? Κρίμα θα είναι να μην μεγαλώσουν τη οθόνη που έλεγαν αρχικά στις φήμες..

Odysseus

Έρχεται!!!!! Η Aple ξαναχτυπά! Μουαχαχαχαχααα!

angelos

H τρέλα ξαναρχίζει.

Μάριος

Kαι το Let’s Talk iPhone δεν είναι καθόλου τυχαίος τίτλος προφανώς αλλά είναι λογοπαίγνιο για την καινούρια λειτουργία Αssistant/siri που αναφέρει ο φίλος Antonis πιο πάνω και σχετίζεται με φωνητικές οδηγίες (natural language request).

Iphonias

θελω προσκληση (αν οχιο προσκληση ενα iphone οπωςδηποτε!)

lorentzos

Πάντως παρόλο που εκτός απο αυτούς που είναι φανατικοί της apple και ολοι οι υπόλοιποι ειναι απέναντι, ολοι ασχολούνται με το τη θα παρουσιάσει ενω καθημερινά βγαίνουν καινούργια smartphone και τα σχολιάζουν στο πόδι εδω γίνετε το πανηγύρι της αρκούδας ελάτε κόσμε να δείτε θέαμα!!!!! Μετα έχουν άδικο οι μηλαρακιδες να κορδώνονται??

kostas

θελω να ρωτησω κατι….μηπως ξερει κανεις ποτε θα βγει το ipad 3……λετε να πουν τπτ στις 4 Οκτωβρίου?και ρωταω γιατι εχω σκοπο να παρω αυτες τις μερες το ipad2 και δεν ξερω αν πρεπει να περιμενω…….

Antonis

Μονο iphone 5, ειμαι σιγουρος πως θα ανακοινωσουν και ipods.

Γιώργος Τσ.

Εμένα μου αρέσει που δεν έχει ανακοινωθεί καν ακόμα το/τα iPhone 5/iPhone 4S, και στο youtube στην αναζήτηση βγάζει: “iPhone 5 unboxing, iPhone 5 review…” Πολύ ανυπόμονος είναι ο κόσμος…! 😀

nik4

4 οκτωβριου ειναι η παγκοσμια μερα των ζωων ..
υπονοει τιποτα ο steve jobs ?

George

Δεν παίζει πεντάρι με τίποτα….Αν βγει 4s και 5 πόσο μεγάλη μπορεί να είναι η διαφορά και το ένα να είναι φθηνότερο από το άλλο και ανώτερο από το 4;;;; Πάμε για 4s με Α5, καλύτερη κεραία, 8MP Camera-30fps,Assistant και νέας γενιάς μπαταρία

Vasilis

@ nik4 o Tim Cook εννοείς… Μπορεί να νομίζουν οτι θα βγάλουν ένα καινούργιο κτήνος (in the jail of course)

dimitris

ερχεται το θηριο που ακουει στο ονομα iphone 5. !!!!!!!!!!!!!!!
κρυφθειτε οι αλλοθρησκοι…παιρνει κεφαλια….

Dimos

Παρακαλούνται οι κάτοχοι αλλόθρησκων κινητών να τα βάλουν σε μια κιβωτό γιατί στις 4 Οκτώβρη, μετά της 8 το βράδυ θα γίνει ένας κατακλυσμός που θα τα πάρει και θα τα σηκώσει όλα!!!

Techfan

Μέχρι και εγώ που δεν είμαι κάτοχος iphone , περιμένω να δω τι θα πουν.

Vasilis

@Techfan θα σου πω εγω τι θα πουν: 30% thinner το πρωτο κινητό παγκοσμίως με πάχος 0,846 cm , 60% faster το πρώτο κινητό παγκοσμίως με επεξεργαστή 1,51GHz, Edge to Edge Display το πρώτο κινητό παγκοσμίως με αθόνη edge to edge, το πρώτο κινητό παγκοσμίως το πρώτο κινητό παγκοσμίως το πρώτο κινητό παγκοσμίως…κατάλαβες

Techfan

Χμ… Νεοτεριστικά στοιχεία για άλλη μια φορά …. χαχα …
Όπως είχε πει και κάποιιος παλαιότερα, όταν θα φτάσει το iphone να βρίσκεται πολλλλυυυ πίσω θα βγάλει πάλι κάτι που θα φέρει τα πάνω κάτω.

@Vasilis δίκιο έχεις, στο iphone 10 θα δούμε πάλι εντυπωσιακές αλλαγές. Μέχρι τότε θα πληρώνουν τα μαλιοκέφαλά τους για ψίλου πήδημα (!).

δημητρης

@Dimos πολυ ωραια το εθεσες…μπραβο φιλε!!!!

Γιώργος

Μηπως ξερει κανεις ποσο καιρο θα κανει να κυκλοφορησει στην ευρωπη το καινουργιο iphone μετα την ανακοινωση του?

Dimos

Δημήτρη ευχαριστώ ρε φίλε….για την ειρωνεία σου :))

δημητρης

Dimos δεν ηταν ειρωνεια, μπεσα σου μιλαω.

Dimos

Α οκ 🙂

hayatevo9

Καλά είναι πολύ δύσκολο να βγάλει κάτι τόσο τεχνολογικά μπροστά με τα θηρία που κυκλοφορούν αυτην την στιγμή στην αγορά κ κάνουν τα πάντα πλέον αλλά κ να το κάνει το πολύ μέσα σε ένα μήνα κάποια εταιρία θα βγάλει συσκευή που θα την ξεπερνά σε δυνατότητες. Έτσι γινόταν πάντοτε κ έτσι θα γίνει κ τώρα. Πλέον η απλ βρίσκεται σε πιο δύσκολα χωράφια από ότι όταν έβγαλε το 4. Το αντροιντ έχει επεκταθεί υπερβολικά πολύ κ επίσης έχουν βγει κ πολλά νέα λογισμικά! ας βάλει τουλάχιστον δέκτη για ραδιόφωνο!οψομεθα!

vasilis

ρίξτε μία μάτια σε αυτό τι video που κυκλοφορεί
https://www.youtube.com/watch?v=BFmHxz5n8qs&feature=youtube_gdata_player

Manolis

Δεν ξέρω ρε παιδιά αλλα τις apple τα event ειναι πολυ βαρετά σε σχέση με google Κτλπ

ΥΓ: το site έχει ποιο πολλες διαφημίσεις απ’οτι ειδήσεις…:P

Christos

Παιδια να ενημερωσω οτι το iphone 5 θα εχει 8mp camera, 4inch οθονη και 4g ταχυτητα για οσους τους ενδιεφεραν τα ποιο πανω χαραχτηριστικα. To 4s θα ειναι σαν το iphone 4 με τη διαφορα οτι θα εχει a5 επεξεργαστη οπως και το iphone 5.

Ανδρέας

δν ξερω πως θα ειναι ή πως θα λεγεται αλλα δν νομιζω να πουλησει οσο το 4 με τοσο καλα smartphones οπως hauwai honor evo 3d galaxy s III

Stavros

Το dual core τι να το κανουμε τωρα και ειδικα με την τιμη που θα εχει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Apple iPhone 5 iPhone 5

iPhone 5: Χάνουν την πρόσβαση στο internet αν δεν αναβαθμιστούν στο iOS 10.3.4

Οι κάτοχοι των iPhone 5 άρχισαν να λαμβάνουν ανησυχητικές ειδοποιήσεις, ότι αν δεν αναβαθμίσουν τα smartphones δεν θα λειτουργεί το GPS.

Business Apple Foxconn iPhone 5

Foxconn: Manager έκλεψε 5700 iPhones αξίας 1.56 εκατ. δολαρίων

Πρώην ανώτερος manager της Foxconn κατηγορείται ότι έκλεψε περίπου 5700 iPhone 5 και iPhone 5s μεταξύ 2013 και 2014. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει το AsiaOne, η κλοπή έγινε στις εγκαταστάσεις της Foxconn στην Κίνα.

Business Apple iOS 9 iPhone 4S

Apple: Μήνυση 5 εκατ. με την κατηγορία ότι ρίχνει την επίδοση σε παλαιότερα iPhone

Η Apple δέχτηκε νέα μήνυση, στην οποία ο ενάγων ζητά αποζημίωση 5 εκατ. δολαρίων διότι θεωρεί ότι η Apple εσκεμμένα ρίχνει την επίδοση στα παλαιότερης γενιάς iPhone. Στην αγωγή υπάρχουν πάνω από 100 iPhone 4S τα οποία αναφέρεται ότι με την αναβάθμιση σε iOS 9, η Apple τα αχρήστευσε επίτηδες.

News iPhone 4S Plaisio

iPhone 4S 8GB: Στο Πλαίσιο με τιμή 199 ευρώ

Η ευκαιρία μας να αποκτήσουμε – ανακατασκευασμένο (refurbished) – iPhone λέει ότι είναι τα καταστήματα Πλαίσιο και πουλάνε για 48 ώρες το iPhone 4s 8GB με τιμή 199 ευρώ. Πρόκειται για μοντέλο “Οκτώβριος 2011” με οθόνη αφής 3.5 ιντσών ανάλυσης 640×960 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή A5 και μνήμη RAM 512MB.