LeTV: Αλλάζει το όνομά της σε LeEco

H LeTv, η κινέζικη εταιρεία που παρουσίασε το πρώτο Android smartphone με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 820, αλλάζει το όνομα και το λογότυπό της. Πλέον θα ονομάζεται LeEco και θα περιλαμβάνει τη δική της πλατφόρμα, την παραγωγή περιεχομένου, την παρουσίαση συσκευών και εφαρμογών. Οι συσκευές δεν θα είναι αποκλειστικά smartphones, αλλά και Smart TVs.

Εκτός από το Le Max Pro smartphone, το οποίο και θα είναι το πρώτο smartphone με τον Qualcomm Snapdragon 820, η LeEco πλέον θα έχει και άλλες συσκευές στην γκάμα της, ενώ οι περισσότερες πληροφορίες την θέλουν να επεκτείνεται ως LeEco και σε άλλες αγορές εκτός από την Κίνα, όπως είναι εκείνη της Ινδίας και των ΗΠΑ.

Η LeEco ήδη παρουσίασε μία Smart TV, την 65 ιντσών Super TV X65, η οποία είναι τεχνολογίας 4Κ, με τετραπύρηνο SoC Mstar 6A928, χρονισμένο στο 1.4 GHz, με γραφικά Mali T760, μνήμη RAM 3GB και εσωτερική μνήμη flash στα 16GB. H είσοδος της LeEco στην αγορά της Ινδίας αναμένεται να γίνει στις 20 Ιανουαρίου 2016.

LeTv LeEco, LeTV: Αλλάζει το όνομά της σε LeEco

LeTv LeEco, LeTV: Αλλάζει το όνομά της σε LeEco

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
amtd

Άντζελα Δημήτριου: “Θα λέγεται LeEco, που πάει να πει νύχτα.. ”

(καλά, σκάω..)

VasilisA3

Ακουσε εμένα που έχω πει οτι το LeTV με χαλάει και είπε να με κάνει να ξερ@σω τώρα. Ακου Le ECO οχι κάντο LeMan να πιο δημοφιλές.

Νικος

Καλύτερα να το κανει ΕΛΑ ΑΛΕΚΟ

aggelos

δε λεω οτι ειναι ωραιαο αυτο το ονομα αλλα με ονομα LETV δεν πας πουθενα

παπαροκας tiamat

Και μενα το λετιβι με χαλαγε σε σημειο που ουτε τσαμπα δε το κυκλοφορουσα!
Το νεο ονομα κατι λεει, ωραιο δεν ειναι , αλλα τουλάχιστον δεν ειναι ρομπα οπως το πρώην!

Αυτες τις μ… Εχουν οι κινεζοι !! Δε βλεπουν οτι μονο με τη σωστη μοστρα κανεις τα δις? (ΑPPLE)

Giorgos

Όπως και να το ονομάσει κινεζια θα είναι.και επειδή τους έχω πακιαριστει που λένε και στο χωριό μου τους κινεζους αρκετές φορές λόγο δουλειάς, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ. αγοράσεις κινέζικο, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ. είναι σαπιο.

than

Οι ανθρωποι δεν ξερουν τι κανουν αs αλλαζουν ονομα καθε μερα τοτε.Απλα απαραδεκτοι.

Bill

Ασφαλως giorgos και δεν εχεις πιάσει letv x800 pro στα χεράκια σου να δεις ποσο ΣΑΠΙΟ ειναι για τα – 300€ που σου ζηταει ετσι?

Panagiotis

Πιάστε πρώτα ένα Letv στα χέρια σας και μετά μιλάτε για κινεζιές. Δεν άκουσα κανέναν να σχολιάζει το όνομα Apple ( μήλο ). Και αχλάδι να την λέγανε πάλι ωραίο θα το βλέπατε.

tasossun

Πάρτε στα χέρια σας ένα letv x-600 βάλτε το δίπλα σε πανάκριβα κινητά μια κοντριτσα κ μετά πείτε μου το όνομα βάλτε θήκη να μην το βλέπουν το θέμα είναι η ποιότητα κ τα χαρακτηριστικά που αφήνουν πίσω πολλά με διπλάσια τιμή

geoN

Προτιμώ το όνομα letv :p . Έχω το x800 και είναι πολύ μπροστά το κινητό. Όπως και να το λέγανε θα το επαιρνα δεν με νοιάζει το όνομα καθόλου.

Kostas k.

Όλοι εσείς που κραζετε πιάστε πρώτα ένα Letv στα χέρια σας, δείτε την τιμή του και θα ντρέπεστε για το κινητό που έχετε.

Socrates

Letv X600 και αφηνω τον επώνυμο ανταγωνισμό μέχρι 350 ευρώ να τρώει τη σκόνη μου σε design, χαρακτηριστικά και ποιότητα κατασκευής. Κραξτε για να νιώσετε καλύτερα και να δικαιολόγησετε τον εαυτό σας που πιαστηκατε κοροιδα του marketing.

Τουρίστας

Μου αρέσουν τα τυπάκια που κράζουν κάτι που είναι Κινέζικο, ενώ το 98% των αντικειμένων που έχουν στο σπίτι τους είναι Κινέζικα.. Ακόμα και τα μαγνητάκια που κολλάνε στο ψυγείο.

Όσο για τα κορόϊδα που έδωσαν 800€ για το νέο iPhone που είναι 2ΠΥΡΗΝΟ παρακαλώ (εδώ θέλω να κλάψω!!!), ευτυχώς δεν είμαστε όλοι θύματα του μάρκετινγκ.

Μια ετικέτα στο πίσω μέρος του κινητού που δε την βλέπεις στην τελική είναι το λιγότερο που πρέπει να σε απασχολεί σε ένα κινητό που αφήνει κινητά 3πλάσιας αξίας απλά αδιάφορα..

Πλέον τα “κινέζικα” κινητά έχουν πάρει άλλο δρόμο (ευτυχώς) και δημιουργούν πολύ καλές συσκευές σε τιμές όνειρο.

Είμαι πανευτυχής κάτοχος ενός Jiayu G2F και ενός CUBOT x15 και έχω μόνο καλά λόγια να πώ για τα “κινέζικα”.
Ειδικά το Jiayu G2F το έχω εδώ και 1,5 χρόνο και παρόλο που έχει φάει άπειρες βούτες, ακόμα ζεί και βασιλεύει (και χωρίς θήκη οι βούτες). Πρώτα να ψάχνετε τα χαρακτηριστικά του κινητού και το εαν έχει εγγύηση και μετά να σας απασχολήσει η ονομασία του..

Φυσικά μην πάμε στην άλλη άκρη στα κινέζικα τύπου HiPhone, Ding-Ding, MPIE, M-HORSE κλπ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Coolpad Huawei LeEco

Huawei: Σύλληψη σχεδιαστών για διαρροή πληροφοριών στην LeEco

Η Huawei είναι από τους Κινέζους κατασκευαστές που έχουν σημειώσει εντυπωσιακή άνοδο μέσα στα τελευταία χρόνια. Οι αναλυτές την έχουν χαρακτηρίσει ως “the new Samsung”, ενώ η ίδια έχει δηλώσει πως μέχρι το 2021 θέλει να αφήσει πίσω Apple και Samsung.

Smartphones LeEco LeEco Android smartphones LeEco smartphones

LeEco LE X920: Hands on εικόνες από το τέρας με οθόνη 6.3″ QHD

H LeEco είναι από τους φιλόδοξους Κινέζους κατασκευαστές που επιζητούν μερίδιο από την παγκόσμια αγορά smartphones. Μάλιστα η εταιρεία τον Απρίλιο άνοιξε και κεντρικά γραφεία στη Silicon Valley.

Smartphones LeEco LeEco Android smartphones LeEco smartphones

LeEco Le Pro 3: Επίσημα με 6GB RAM, Snapdragon 821 και τιμή 299 δολάρια

Μετά από πληθώρα φημών ανακοινώθηκε επίσημα το LeEco Le Pro 3, το οποίο ανήκει στην μικρή ελίτ των smartphones που φορούν επεξεργαστή Snapdragon 821 ενώ και η μπαταρία του είναι στα 4070mAh. Είχαν ακουστεί φήμες για 8GB RAM, αλλά ανακοινώθηκε έκδοση “μόνο” με 6GB μνήμη RAM.

Smartphones LeEco LeEco Android smartphones LeEco smartphones

LeEco Le Pro 3: Live φωτογραφίες από το τέρας με 8GB RAM

Στις 21 Σεπτεμβρίου αναμένεται να γίνει η επίσημη ανακοίνωση του LeEco Le Pro 3, ένα high-end μοντέλο που, όπως όλα δείχνουν θα φορά μνήμη RAM 8GB. Επιπλέον, θα διαθέτει οθόνη 5.7 ιντσών με 2D Glass ανάλυσης 1440×2560 pixels, τετραπύρηνο Snapdragon 821 και Adreno 530 GPU.