LeTV Le 1s: Επίσημα οκταπύηνο, μεταλλικό με τιμή μόλις 173 δολ.

Η LeTV ανακοίνωσε επίσημα το LeTV Le 1s με άκρως ανταγωνιστική τιμή στα 173 δολάρια, μεταλλική κατασκευή και εξίσου καλά τεχνικά χαρακτηριστικά. Αν και δεν έχει unibody design, η εταιρεία έχει καταφέρει να μην φαίνονται βίδες κλπ. ενώ και τα περιθώρια γύρω από την οθόνη είναι πολύ λεπτά.

Όσον αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά, το νέο LeTV Le 1s έχει διαστάσεις 151.1×74.2×7.5 χλστ., βάρος 169 γρ., οθόνη 5.5 ιντσών IPS LCD 1080p. Φοράει οοκταπύρηνο επεξεργαστή Mediatek Helio X 2.2GHz, μνήμη RAM 3GB, ενσωματωμένη μνήμη 32GB, PowerVR G6200 γραφικά, η μπαταρία είναι 3000mAh. Έχει αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων, ο οποίος λειτουργεί και ως κουμπί για την κάμερα, θύρα USB Type C και είναι dual-SIM .

Η κάμερα είναι στα 13 Megapixel ISOCELL (λογικά από την Samsung) με single LED flash, phase detection auto-focus, διάφραγμα φακού f/2.0 και η μπροστά κάμερα είναι 5 Megapixel με 85 μοιρών wide angle φακό και διάφραγμα f/2.0. Τρέχει Android 5.1.1 με EUI.

Για την εξαιρετικά οικονομική τιμή του η εταιρεία αναφέρει ότι πουλώντας στα 173 δολάρια, στην ουσία μπαίνει μέσα διότι τα υλικά της κοστίζουν 206 δολάρια. Θα διατίθεται online μέσω LeMall και JD, με τα πρώτα 3.000.000 κομμάτια να γίνονται διαθέσιμα 3 Νοεμβρίου.

Πως σας φαίνεται;

LeTV Le 1s: Επίσημα οκταπύηνο, μεταλλικό με τιμή μόλις 173 δολ., LeTV Le 1s: Επίσημα οκταπύηνο, μεταλλικό με τιμή μόλις 173 δολ.

LeTV Le 1s: Επίσημα οκταπύηνο, μεταλλικό με τιμή μόλις 173 δολ., LeTV Le 1s: Επίσημα οκταπύηνο, μεταλλικό με τιμή μόλις 173 δολ.

LeTV Le 1s: Επίσημα οκταπύηνο, μεταλλικό με τιμή μόλις 173 δολ., LeTV Le 1s: Επίσημα οκταπύηνο, μεταλλικό με τιμή μόλις 173 δολ.

LeTV Le 1s: Επίσημα οκταπύηνο, μεταλλικό με τιμή μόλις 173 δολ., LeTV Le 1s: Επίσημα οκταπύηνο, μεταλλικό με τιμή μόλις 173 δολ.

LeTV Le 1s: Επίσημα οκταπύηνο, μεταλλικό με τιμή μόλις 173 δολ., LeTV Le 1s: Επίσημα οκταπύηνο, μεταλλικό με τιμή μόλις 173 δολ.

LeTV Le 1s: Επίσημα οκταπύηνο, μεταλλικό με τιμή μόλις 173 δολ., LeTV Le 1s: Επίσημα οκταπύηνο, μεταλλικό με τιμή μόλις 173 δολ.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

29 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Costas

Κόσμημα είναι. Αλλά σιγά μην μπαίνουν και μέσα! Σε ποιους νομίζουν ότι τα πουλάνε αυτά τα ψέματα. Οι κινέζοι στις π@π@ιες αυτές είναι μανούλες!

Nick

Άκου στην ουσία μπαίνει και μέσα! Γελάει ο κόσμος τότε γιατί το πουλάνε; Ανθρωπιστική βοήθεια;

Νικόλας

Βρε παιδιά, αντί να λέμε πόσο καλές προτάσεις υπάρχουν από την Κίνα και να επαινούμε γι’ αυτό καθώς έχουμε περισσότερες επιλογές, καθόμαστε και κράζουμε την εταιρία που “μπήκε μέσα”! Είναι ένας τρόπος διαφήμισης κι αυτός, προτιμότερος από κάτι άλλες εταιριούλες.

Mary

Δεν λέω υπέροχο αλλα αυτο το στην ουσία μπαίνουμε μεσα ουτε εμένα μου έκανε την καλύτερη εντύπωση!

spiros

Δεν ξερω αν μπαινουνε μεσα ή βγαινουνε εξω, βλεπω ενα κινητο με κορυφαια υλικα, σχεδον top specs, και τιμη εξωφρενικα χαμηλη.
Θα περιμενω την εκδοση pro την οποια θα αγορασω.

JohnWave

Βλέπω τη φωτό, θαυμάζω το design του LeTV1 Le 1s ( όπως πχ και του Mate S), ξεκινώ να διαβάζω, χαίρομαι, φτάνω στο μέγεθος της οθόνης και…εκεί τελειώνει η χαρά. Ακόμα δεν μπορώ να χωνέψω το γεγονός ότι οι 5.5 ίντσες θεωρούνται πλέον οι normal για smartphone…Oι επιλογές μου για 4.7-5.0 κινητά με τεχνικά χαρακτηριστικά και design ναυαρχίδων είναι ελάχιστες ( μην πω και μηδέν).

iphonakis3

Θα σε ρωτησει η κοπέλα σου πιο τηλεφωνο πηρες?? Και θα τις πεις το…. λε τιβι λε, χαχαχαχα ε αμα την ξαναδεις σφυρα μου

παπαροκας tiamat

Ειναι φανταστικο! Η κινα μαμαει ασχημα γιαυτο ολες οι παλιες κραταιες δυναμεις του χωρου παρατηρουν σμίκρυνση πωλησεων!

Υγ.χαχα Ρε συ απο πανω μου σοβαρεψου λιγο !

Makis

@ iphonakis….:))))) ωραίος….

Αλεξ

iphonakis με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι!

sotos

Γιατι ρε γ****ο 5.5 ιντσες? 4,7-5 δεν γινόταν?

gp

Ομορφο κινητο. Ισως το iphone 7 που θα βγει του χρονου να του μοιαζει…

john john

Πανέμορφο οικονομικό και πανίσχυρο διαμαντι.

Beowolf Ahates

Νομίζω θα το πάρω κρυφά…θα κολλήσω κι ένα αυτοκόλλητο μισοφαγωμένο μηλαράκι από πίσω, κομπλέ.
Μη χάσουμε και την γκόμενα στα καλά καθούμενα…

Chaos

Δεν κατάλαβα Λετιβι λέ ουαν ες με εσάνς Παρισιού εξαιρετικής ποιοτητητας πρωτοποριακού σχεδιασμού αλλά κυρίως τζάμπα πραμα το είπαν είπαν καθαρά εμείς χαρίζουμε δεν κερδίζουμε. Στο επόμενο μοντέλο θα δίνουν και επιδότηση για να το αγοράσει κάποιος.

παπαροκάς tiamat

Παντως ρε παιδια πειτε μου αν ειμαι ceo καναπε !
Μονο εγω καταλαβαινω οτι το letiv ακουγεται φοβερα πιο πρεμιουμ απο το leTV ?
Σαν κινεζικη τηλεοραση ακουγεται τωρα!

petros 21

Παιδια μολις γυρισα απο Κινα, το ειδα σε βιτρινα και το πήρα , τσαμπα, και μαλιστα η ταμιας μου εβαλε και ενα πενηνταευρω στην τσεπη και μου εδωσε και δωροεπιταγη για αισθησιακο μασαζ, δωρο λεει απο την ΛΕ ΤΙΒΙ ΛΕ

Λεωνίδας

Aντί να κάθεστε να κοροϊδεύευτε σαν παιδάκια Δημοτικού, μιλήστε με επιχειρήματα…Το τηλέφωνο φαίνεται εξαιρετικό. Το μόνο που δεν ξέρω είναι η αξιοπιστία του και η ποιότητά του…Όσο για τις 5.5 ίντσες τις θεωρώ ιδανικές. Εγώ από 4.3 πήγα στις 6 τις οποίες συνήθισα αμέσως αλλά αν έπαιρνα νέο τηλ. θα έπαιρνα ίσως 5.5 – 6 μαζεμένες…

giorgio

παιδες εχω το letv s1 και ειναι καταπληκτικο με τρομερα χαρακτηριστικα και φοβερη οθονη…ο,τι καλυτερο εχω πιασει στα χερια μου!!

Antonis

Φιλέ αν μπορείς πες μου από ποιο site το πηρες

Antonis

Από ποιο κατάστημα το πήρες;

Kshros

Δε θα σχολίαζα αν δε διάβαζα καποια πικρόχολα σχολια για την LETV.Τυγχάνει λοιπόν την εταιρεία αυτη να την εχω ψαξει απο τον Φλεβάρη οταν κ ειδα το 1ο της κινητό κ οταν εμαθα για αυτην τοτε ενιωσα “γατακι” μπροστά σε εναν τετοιο κολοσσό.Επειδη εμεις εδω στη “Ψαροκωστενα” δε γνωρίζουμε πολλες εταιρείες αμεσως τις βγάζουμε μαγαζακια κ μουφα..! Σας παραθέτω κατι απλο (που θα επρεπε να ειχε γινει ηδη κυριως απο αυτους που σχολιαζουν αρνητικα την LETV) λοιπον που δεν ειναι αλλο απο την ιστορια της LETV που την googlαρα απλα… https://en.m.wikipedia.org/wiki/LeTV

giorgio

απο το fastcardtech το πηρα παιδια…

Kshros

Giorgio αν επιτρεπεις με ποιο τροπο το παρήγγειλες το κινητο? Ρωταω γιατι οσες φορες εχω δοκιμασει να αγορασω απο Κινα δε με αφηνει η τραπεζα (μαλλον λογο capital control) κ εχω περιοριστεί σε ευρωπαικη αγορα ή αγορα με western union γιατι με την depit mastercard που εχω δεν μπορω για αγορα εκτος Ευρωπης!!

giorgio

με paypal το πηρα…υπαρχει κολπο για να το παραγγειλεις κανε ενα googlarisma και θα βρεις τη λυση

panelis

sar ?

Kshros

panelis@ με εβαλες σε μια διαδικασια να βρω το SAR γιατι το εχω παραγγείλει και το περιμενω αυτο κινητό και ηταν το μονο χαρακτηριστικο που δεν ειχα ψαξει.Βρεικα μονο για το Letv X600 1s που ειναι προηγούμενο απο τοl Letv le 1s και έχει SAR 0.5 W/Kg. Υποθέτω οτι θα εχει το ιδιο ή και λιγότερο.

Τασος

παιδια. θα ηθελα να ρωτησω.Αυτο το κινητο εχει καλο ηχειο??

Δημητρης

καλημερα , εχω το letv x 500 αρκετα ευχαριστημενος. το προβλημα που εχω ειναι οτι εχει ιους απο μια εφαρμογη που ηταν εγκατεστημενη ( downloadmaster) Δεν μπορω να την σβησω δεν μπορω να κανω root στο συσκευη. Με το που ανοιγω το τηλ μου ανοιγει διαφημισεις, και πρεπει να της σβησω μια μια, μεγαλο προβλημα ιδιος οταν με περνουν τηλ. εχω φταση σε σημειο να αλλαξω συσκευη, αν μπορει κανεις να βοηθησει, ευχαριστω εκ τον προτερων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

News LeEco LeTV

LeTV: Αλλάζει το όνομά της σε LeEco

H LeTv, η κινέζικη εταιρεία που παρουσίασε το πρώτο Android smartphone με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 820, αλλάζει το όνομα και το λογότυπό της. Πλέον θα ονομάζεται LeEco και θα περιλαμβάνει τη δική της πλατφόρμα, την παραγωγή περιεχομένου, την παρουσίαση συσκευών και εφαρμογών. Οι συσκευές δεν θα είναι αποκλειστικά smartphones, αλλά και Smart TVs.

News LeTV LeTV Android smartphones Snapdragon 820

LeTV Le Max Pro: Με τιμή 530 δολ. το πρώτο smartphone με Snapdragon 820

Το κινέζικο LeTV Le Max Pro είναι το πρώτο smartphone που ανακοινώθηκε με επεξεργαστή Snapdragon 820 κατά την διάρκεια της έκθεσης CES 2016. Στην παγκόσμια αγορά αναμένεται να έρθει μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2016, αλλά πιο πριν θα πάει Κίνα απ’όπου και μας έρχονται σήμερα πληροφορίες για την τιμή του.

News CES 2016 LeTV LeTV Android smartphones

Letv Le Max Pro: Το πρώτο με επεξεργαστή Snapdragon 820 [CES 2016]

Τελικά η πρώτη συσκευή που ανακοινώθηκε ότι θα φορά τη νέα ναυαρχίδα της Qualcomm, είναι το Letv Le Max Pro. Η ανακοίνωση ήρθε κατά τη διάρκεια της CES 2016 από τον CEO της Qualcomm, Steven Mollenkopf που είπε ότι η ναυαρχίδα του Κινέζου θα είναι η πρώτη από τις 80 συσκευές που περιμένουμε στο σύνολο […]

News LeTV LeTV Android smartphones LeTV smartphones

LeTV LeMax Pro (X910): Σάρωσε στο AnTuTu με Snapdragon 820

Η κούρσα για το ποιος θα κυκλοφορήσει το πρώτο smartphone με τον ολοκαίνουριο Snapdragon 820 της Qualcomm, έχει ήδη ξεκινήσει. Η επικρατέστερη ήταν η Xiaomi με το πολυσυζητημένο Xiaomi Mi 5 που αναμένεται τον επόμενο μήνα, όμως έχει αρχίσει να εμφανίζεται συχνά και το LeTV LeMax Pro (X910) με τον ίδιο επεξεργαστή.