LeTV Le Max Pro: Με τιμή 530 δολ. το πρώτο smartphone με Snapdragon 820

Το κινέζικο LeTV Le Max Pro είναι το πρώτο smartphone που ανακοινώθηκε με επεξεργαστή Snapdragon 820 κατά την διάρκεια της έκθεσης CES 2016. Στην παγκόσμια αγορά αναμένεται να έρθει μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2016, αλλά πιο πριν θα πάει Κίνα απ’όπου και μας έρχονται σήμερα πληροφορίες για την τιμή του.

Σύμφωνα με screenshot του κινέζικου Mobile-dad, το LeTV Le Max Pro θα έχει τιμή γύρω στα 530 δολ. (3500 CNY), συνήθως στην διεθνή αγορά οι τιμές είναι λίγο πιο πάνω.

Το LeTV Le Max Pro τρέχει Android 6.0 Marshmallow, είναι κατασκευασμένο από μέταλλο με οθόνη 6.33 ιντσών IPS ανάλυσης 1440×2560 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 820, μνήμη RAM 4GB και ενσωματωμένη μνήμη 64GB. Το κινητό έχει Qualcomm Sense ID αισθητήρα αποτυπωμάτων και κάμερα 21 Megapixel.

Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας του, μπορεί να είναι το πρώτο που ανακοινώθηκε με Snapdragon 820, όμως δεν γνωρίζουμε αν θα είναι και το πρώτο που θα βγει στην αγορά.

Διαβάστε όλα τα νέα από την έκθεση CES 2016

letv le max pro price, LeTV Le Max Pro: Με τιμή 530 δολ. το πρώτο smartphone με Snapdragon 820

letv le max pro price, LeTV Le Max Pro: Με τιμή 530 δολ. το πρώτο smartphone με Snapdragon 820

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George

Οτι πρεπει για την κυρια συσκευη του πρασσινου χουλκ γιατι τα ταμπλετ του επεφταν λιγο μεγαλα για καθημερινη χρηση.παντως οι κινεζοι εχουν παρει δρομο οχι αστεια κ σταματημο δεν εχουν.

dialteo

Εξακοσαρού οι Κινέζοι. Και εις ανώτερα

VasilisA3

530, φαντάσου να ερθει Ευρώπη. 600 θα φτάσει! και δεν παίρνω το Note 5 (απο Αγγλία) ή το S6 Edge+ που έχει και Service και Αντιπροσωπία στην Ελλάδα. Αν θέλω Κινέζικο θα πάρω Lenovo ή Huawai που επίσης έχουν Service και αντιπροσωπία.

Dimos

Note 5 γιατι απο αγγλια συγκεκριμενα?lol@vasilisA3..οσο για την κινεζια 500+ ευρω για να χαρεις στο antutu ειναι πολλα.Το software της letv θελει πολλες διορθωσεις.

kostas

mate 7 εσυ εισαι???

VasilisA3

@Dimos απο το ebay UK για την ώρα γιατι οπου να ναι θα έρθει και Ελλάδα.

Almir

Αυτο το μαυρο πλαισιο γυρω στην οθονη (που δεν μ αρεσει), υπαρχει σε ολα τα τηλ η ειναι το ασπρο χρωμα;
Δηλαδη υπαρχει αυτο κ σε lg ,samsung, sony οθονες ας πουμε;;
Το χω δει κ στο honor 7. Νομίζω κ στο mate 8 θα το χει…

alexis touba

Οντως μιαζει με mate7

Δημητρης

η οθονη του μηπως ειναι 5.5 ιντσες????Σε ολα τα ξενα σαιτ 5.5 την δινουν,μονο εσεις την δινεται 6.3 ιντσες

Βαλάντης

Θα ήθελα να σας ρωτησω…..σε περίπτωση κάποιας βλάβης του le eco υπάρχει σέρβις στην Ελλαδα ή πρέπει να πάει Κινα για επισκευή?????

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

News Exynos 8890 Samsung Galaxy S7 Snapdragon 820

Samsung Galaxy S7: Exynos 8890 vs Snapdragon 820 [speed test video]

Οι πιθανότητες υπερθέρμανσης του Snapdragon 810 ήταν που κράτησαν την Samsung πέρσι μακριά από τα chipset της Qualcomm και τα Samsung Galaxy S6 φορούσαν το δικό της Exynos 7420. Φέτος όμως με τα Galaxy S7 τα πράγματα είναι διαφορετικά.

News AnTuTu Apple Apple A9

AnTuTu Top 10: O Snapdragon 820 πάνω από Apple A9 και Exynos 8890

Οι κατασκευαστές όπως η Apple ή και πιο πρόσφατα η Samsung, προσπαθούν να πάρουν την προσοχή από τους αριθμούς των specs και να πείσουν τους χρήστες να κοιτάζουν την συνολική απόδοση και τις εφαρμογές.

News Exynos 8890 Samsung Samsung Android Smartphones

Samsung Galaxy S7: Ο Snapdragon δίνει 20% υψηλότερο σκορ από τον Exynos [AnTuTu]

Στην περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, αν και το έχουμε αναφέρει πολλές φορές, να πούμε ότι τα Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 edge ανακοινώνονται την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου και θα δούμε δυο εκδόσεις, μια με Snapdragon 820 και μια με Exynos 8890.

News Qualcomm Qualcomm Snapdragon 820 Snapdragon 820

Snapdragon 820: Στα ίσια η κόντρα με τον Apple A9

Δεν αποτελεί μυστικό ότι ο Qualcomm Snapdragon 820 αποτελεί από τα πιο αναμενόμενα κομμάτια των smartphone για τη φετινή χρονιά και τα benchmarks δείχνουν ότι η μάχη θα είναι σκληρή. Πρόσφατα benchmarks δείχνουν ότι κοντράρει και ξεπερνά τις ναυαρχίδες που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά όπως το Galaxy Note 5 και το iPhone 6s […]