LeTV LeMax Pro (X910): Σάρωσε στο AnTuTu με Snapdragon 820

Η κούρσα για το ποιος θα κυκλοφορήσει το πρώτο smartphone με τον ολοκαίνουριο Snapdragon 820 της Qualcomm, έχει ήδη ξεκινήσει. Η επικρατέστερη ήταν η Xiaomi με το πολυσυζητημένο Xiaomi Mi 5 που αναμένεται τον επόμενο μήνα, όμως έχει αρχίσει να εμφανίζεται συχνά και το LeTV LeMax Pro (X910) με τον ίδιο επεξεργαστή.

Το LeTV LeMax Pro (X910) πέρασε από το AnTuTu με τον τετραπύρηνο Snapdragon 820 και εντυπωσίασε δίνοντας σκορ 133.357 πόντους, αφήνοντας πίσω Exynos 8890 που θα φορά το Samsung Galaxy S7 και τον Kirin 950 του Huawei Mate 8.

Το LeTV LeMax Pro (X910) ενσωματώνει οθόνη 5.5 ιντσών με ανάλυση 1440×2560 pixels QHD, μνήμη RAM 4GB, Adreno 530 GPU και ενσωματωμένη μνήμη 64GB. Η κάμερα θα είναι 21 Megapixel, η εμπρόσθια κάμερα 4 Megapixel Ultrapixel και θα τρέχει Android 6.0.

Τέλος, το κινητό είχε περάσει πρόσφατα και από το GFXBench όπου αποκάλυψε τα χαρακτηριστικά του.

letv lemax pro antutu, LeTV LeMax Pro (X910): Σάρωσε στο AnTuTu με Snapdragon 820

letv lemax pro antutu, LeTV LeMax Pro (X910): Σάρωσε στο AnTuTu με Snapdragon 820

letv lemax pro antutu, LeTV LeMax Pro (X910): Σάρωσε στο AnTuTu με Snapdragon 820

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
VasilisA3

Το 18,4″ στο display τι ειναι; επίσης αυτή η εταιρία από που ξεφυτρωσε leman letv και lemoi mpoukalion?

tarif16

@VasilisA3
κάπως έτσι ξεφύτρωσε κάποτε και η samsung όταν βασίλευαν τα nokia,sony ericsson,motorola.
μάλλον σε χάλασε το υψηλό σκορ!!!
δεν θα απαντούσα,αλλά όταν βλέπω φαν εταιριών να είναι επικριτικοί σε άλλες εταιρίες πλην της αρεσκείας τους,δεν κρατιέμαι…
…και για να σε πληροφορήσω,όταν βασίλευαν οι άλλοι,είχα samsung clamshell,και μ έβλεπαν κάτι ειδήμονες της εποχής και λέγανε ακριβώς τα ίδια με το σχόλιό σου.
και μην αρχίσεις τίποτε παράξενα τύπου hater…samsung galaxy note 10.1 2014,tab s 10.5 και η σύζυγος ativS!!!
η τεχνολογία ανήκει σε όλους κι έχουν οι εταιρίες δικαίωμα στο όνειρο των πωλήσεων,κάτι που έχει ως αποτέλεσμα το όφελος το δικό μας.

Μήνας

Είναι μια από της πολλές κινεζικες εταιρείες που δεν πολύ βγαίνουν εκτός της χώρας τους.. Τεσπα έχει βγάλει και άλλα καλά κινητά.

Metalmania

Άντε να δούμε και την τιμή γιατί και οι Κινέζοι τελευταία έχουν ξεφύγει..

Κάποιος

VasilisA3 μάλλον έχεις μαύρα μεσάνυχτα. Ότι πάνε πλέον εδώ και χρόνια όλες αυτές η πατάτες που δίνεται ένα κάρο λεφτα και τα περνετε. Και τα αποκαλείται και σούπερ κινητά. Εγώ ευτυχώς είχα την γνώση και δεν πήρα ποτέ τις πατάτες τους.

Anonymous1998

Tarif16 eftixos tou anizes to mialo apo tin προβατοπιση τον μεγαλων εταιριων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

News LeEco LeTV

LeTV: Αλλάζει το όνομά της σε LeEco

H LeTv, η κινέζικη εταιρεία που παρουσίασε το πρώτο Android smartphone με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 820, αλλάζει το όνομα και το λογότυπό της. Πλέον θα ονομάζεται LeEco και θα περιλαμβάνει τη δική της πλατφόρμα, την παραγωγή περιεχομένου, την παρουσίαση συσκευών και εφαρμογών. Οι συσκευές δεν θα είναι αποκλειστικά smartphones, αλλά και Smart TVs.

News LeTV LeTV Android smartphones Snapdragon 820

LeTV Le Max Pro: Με τιμή 530 δολ. το πρώτο smartphone με Snapdragon 820

Το κινέζικο LeTV Le Max Pro είναι το πρώτο smartphone που ανακοινώθηκε με επεξεργαστή Snapdragon 820 κατά την διάρκεια της έκθεσης CES 2016. Στην παγκόσμια αγορά αναμένεται να έρθει μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2016, αλλά πιο πριν θα πάει Κίνα απ’όπου και μας έρχονται σήμερα πληροφορίες για την τιμή του.

News CES 2016 LeTV LeTV Android smartphones

Letv Le Max Pro: Το πρώτο με επεξεργαστή Snapdragon 820 [CES 2016]

Τελικά η πρώτη συσκευή που ανακοινώθηκε ότι θα φορά τη νέα ναυαρχίδα της Qualcomm, είναι το Letv Le Max Pro. Η ανακοίνωση ήρθε κατά τη διάρκεια της CES 2016 από τον CEO της Qualcomm, Steven Mollenkopf που είπε ότι η ναυαρχίδα του Κινέζου θα είναι η πρώτη από τις 80 συσκευές που περιμένουμε στο σύνολο […]

News LeTV LeTV Android smartphones LeTV smartphones

LeTV Le 1s: Επίσημα οκταπύηνο, μεταλλικό με τιμή μόλις 173 δολ.

Η LeTV ανακοίνωσε επίσημα το LeTV Le 1s με άκρως ανταγωνιστική τιμή στα 173 δολάρια, μεταλλική κατασκευή και εξίσου καλά τεχνικά χαρακτηριστικά. Αν και δεν έχει unibody design, η εταιρεία έχει καταφέρει να μην φαίνονται βίδες κλπ. ενώ και τα περιθώρια γύρω από την οθόνη είναι πολύ λεπτά.