LG Electronics, Πτώση στις πωλήσεις κινητών το τρίτο τρίμηνο του 2010

Η LG Electronics, ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα για το τρίμηνο που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου 2010, τα οποία δεν έχουν υποβληθεί σε λογιστικό έλεγχο βάσει των Διεθνών Προτύπων Χρηματοοικονομικής Αναφοράς. Τα κέρδη ενισχύθηκαν από την ισχυρή απόδοση στις επίπεδες τηλεοράσεις και τις οικιακές συσκευές, ενώ σημειώθηκε πτώση των εσόδων και των κερδών στον τομέα της Κινητής Τηλεφωνίας.

, LG Electronics, Πτώση στις πωλήσεις κινητών το τρίτο τρίμηνο του 2010

Τα έσοδα της Mobile Communications Company (Κινητή Τηλεφωνία) της LG, κατέγραψαν απώλεια κατά 30% YoY (27% σε USD), ως αποτέλεσμα της μειωμένης διάθεσης συσκευών κινητών τηλεφώνων στις αναπτυγμένες αγορές. Συγκεκριμένα, η Εταιρεία διέθεσε 28,4 εκατομμύρια μονάδες (συσκευές) στο τρίτο τρίμηνο του 2010, που αντιστοιχεί σε πτώση των πωλήσεων κατά 32% (29% σε USD) YoY. Η παγκόσμια παρουσίαση του smartphone Optimus One και των νέων συσκευών Windows Phone 7 (Optimus 7), αναμένεται να έχουν θετική αντίδραση από τους καταναλωτές στους επόμενους μήνες.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: 8 φωτογράφοι απαθανατίζουν την καλλιτεχνική πλευρά 8 ευρωπαϊκών πόλεων

8 φωτογράφοι, 8 πρωτεύουσες, άπειρη δημιουργικότητα. Έτσι οραματίστηκε η Motorola το πιο πρόσφατο project της, το οποίο στοχεύει να αναδείξει τις δυνατότητες της νεότερης σειράς προϊόντων της: της σειράς edge 50.

Smartphones HMD Global

Boring Phone: HMD Global και Heineken δημιουργούν το “αντίπαλο δέος” των smartphone

Η Heineken και η δημιουργική εταιρεία Bodega συνεργάστηκαν για να κυκλοφορήσουν το Boring Phone, μια συσκευή που κατασκευάζεται από την HMD.

Smartphones featured TCL TCL Android smartphones

TCL 50 SE: Ξεκίνησε η διάθεσή του στην Ελλάδα με τιμή από 159 ευρώ

Η TCL ανακοινώνει την έναρξη της διάθεσης στην Ελληνική αγορά του 1ου μοντέλου της σειράς 50 του TCL 50 SE.