LG G Flex 3: Με Snapdragon 820 και οθόνη Quad-HD;

Το επόμενο LG G Flex 3 αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στον Μάρτιο του 2016 αυτό όμως μας σταματάει από το να ξεκινήσουμε από τώρα να συζητάμε για αυτό. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θα ενσωματώνει επεξεργαστή Snapdragon 820 και θα έχει κυρτή οθόνη 6″ με ανάλυση Quad-HD (1440×2560 pixels).

Ακούγεται ότι η μνήμη RAM θα είναι 4GB, η ενσωματωμένη μνήμη 32GB με υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD, η κάμερα 20.7 Megapixel, η δεύτερη μπροστινή κάμερα 8 Megapixel ενώ θα έχει και αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο power button.

LG G Flex 3: Με Snapdragon 820 και οθόνη Quad-HD;, LG G Flex 3: Με Snapdragon 820 και οθόνη Quad-HD;
Στην φωτογραφία απεικονίζεται το πρώτο G Flex.

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αλέξανδρος

Αυτό μάλιστα, αυτό είναι “γκατζετιά” και πρέπει να είναι στις 6″ .
Σε 5.5″ δεν μου έκανε εντύπωση αλλά σε 6″ λέει να δεις και ένα εργάκι.
Επειδή έχω το g pro που είναι 5.5″ αλλά και το Xperia z ultra στις 6.44″ ήθελα κάτι το ενδιάμεσο και έλεγα να πάω στο flex το ένα αλλά δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα.
Άρα υπομονή ελπίζω να βγουν αληθινές οι φήμες.

Geo

Καλά,

εμένα μου φαίνεται τελείως άρθρο απλά για τα κλικ των επισκεπτών.
Τα χαρακτηριστικά αυτά είναι που μέχρι και για το Note5 ακούγονταν μέχρι πριν λίγο καιρό (πχ και για τον 820 υπάρχουν ελπίδες).
Θέλω να πω πως αυτά τα χαρακτηριστικά δεν παίζουν με την καμία για κινητό δευτέρου τριμήνου του 2016. Τότε θα είναι απαρχαιωμένα όχι απλά χάλια.
sd820;;
20Mp κάμερα;;;
4Gb ram;;
microsd;;
32gb;;
Σα να διαβάζω τι θα έχει το Note5 ή κάποιο κινητό που θα βγει σ’ ένα μήνα τέλος πάντων, όχι του χρόνου…

Nick

ΒΛΕΠΩ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΑΥΑΡΧΙΔΕΣ 7″

Ιωαννης jb

LG πιάσε ένα g flex 3 με τον 830 και αν δεν έχει βγεί μέχρι τότε εσύ θα τον βγάλεις ντε και καλά! Ε δε γίνεται τώρα να μας λέει απαρχαιωμένους ο geo..
Α και κοίτα να βάλεις τουλάχιστον 6gb ram εδω απο οτι κατάλαβα και τα 5 να καταλαμβάνει το λογισμικό τον geo δε παίζει να τον πειράξει! Αριθμούς θέλουμε όχι ουσία!
Ακόμη απο ότι κατάλαβα micro sd δε χρειάζεται να βάλεις γιατί του κακοφαινεται κινητό εν ετη 2016 να έχει κάρτα μνήμης, βάλε εκεί μια 128 rom και είμαστε κομπλέ….
Κάμερα το minimum 30mp…..
Αυτά

κωστας

Καλα κρασια…να δουμε πρωτα το g pro 3 κ μετα αυτα

steve

Δηλαδη ρε Geo το G3 μου με snapdragon 801, καμερα 13 mp, 2 ή 3 gb ram και sd card σου φαινεται αυτη τη στιγμη απαρχαιωμενο και χαλια και λες οτι δε σου φτανουν 20 mp camera 4 gb ram και sd 820. Τι λες ρε φιλε;

Γιώργος Χαρίτος

Αλέξανδρε ίσως να έχεις ακούσει θέματα με την οθόνη από αρκετούς χρήστες, αλλά αυτές οι αρκετές ελαττωματικές συσκευές ήταν κυρίως της 503 παρτίδας. Εγώ ευτυχώς έπεσα σε g flex 2 παρτίδας 504 και έχω να πώ μόνο καλά λόγια. Με την 5.0.1 που κυκλοφόρησε είχε κάποια αισθητά lag στο UI, από τη στιγμή όμως που πήρε το update σε 5.1.1 η συσκευή φυσάει και η οθόνη χρωματάρες, οπότε σου προτείνω να το δοκιμάσεις 🙂 Τώρα για το επόμενο είναι ακόμα πάρα πολύ νωρίς για να ασχοληθούμε…

Αλέξανδρος

@Γιώργος Χαρίτος για το δύο μιλάς γιατί φίλε με μπέρδεψες, με το συμπάθιο.
Για το δύο δεν ενδιαφέρομαι όπως είπα παραπάνω λόγω της “μικρής οθόνης” γιατί όπως είπα οι 5.5″ είναι λίγο για αυτό το κινητό κατα την άποψη μου.
Όπως και να ‘χει ευχαριστώ για την ενημέρωση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG LG Android Smartphones LG G Flex 3

LG G Flex 3: Επίσημα Σεπτέμβριο με οθόνη 5.5″ QHD και Snapdragon 820;

Οι φήμες που κυκλοφορούσαν το 2015 έλεγαν ότι το LG G Flex 3 θα ανακοινωθεί επίσημα τον Μάρτιο. Κάτι τέτοιο δεν έγινε και το LG G Flex 3 έρχεται ξανά στο προσκήνιο με πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά και την ημερομηνία ανακοίνωσης.

News LG LG Android smarpthones LG G Flex 3

LG G5: Ανακοίνωση τον Απρίλιο – Αμφίβολο το LG G Flex 3;

Μπορεί η Samsung να μονοπωλεί το ενδιαφέρον με το επικείμενο Samsung Galaxy S7, όμως περιμένουμε και από την LG σημαντικές ανακοινώσεις. Ο δεύτερος μεγαλύτερος κατασκευαστής της Κορέας, με βάση τα όσα μας έχει συνηθίσει λογικά θα έπρεπε να ανακοινώσει το LG G Flex 3 στην CES 2016, αλλά οι φήμες λένε ότι κάτι τέτοιο δεν […]