LG G Flex, Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του κυρτού smartphone

Το LG G Flex αποκαλύφθηκε μέσα από τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο Νοέμβριο με κυρτή οθόνη curved 6 ιντσών η οποία θα είναι άθραυστη. Εν αντιθέσει με την προσέγγιση του Samsung Galaxy Round, το LG G Flex είναι κυρτό κατά τον κάθετο άξονα και θυμίζει μπανάνα. Τις φωτογραφίες έχουν αποκλειστικά τα παιδιά από το Engadget.

LG G Flex press image, LG G Flex, Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του κυρτού smartphone

LG G Flex press image, LG G Flex, Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του κυρτού smartphone

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
JohnFil

Διαφορετική φιλοσοφία απο το Galaxy Round που είναι σαν Pringles.
Σαν Galaxy Nexus με μεγαλύτερη καμπύλη… χμ….

Αλέξανδρος

Καλημέρα, έχω περιέργεια να το δω αν και δεν νομίζω να έχει καλη απήχηση στον καταναλωτή ειδικά στις 6″. Ακόμη και με την δικαιολογία να μην σπάει-ευάλωτο στην πτώση δεν νομίζω να είναι ωραίο αισθητικά αλλά και λειτουργικά.

Panagiotis

Και άντε να είναι καμμιά γκομενίτσα με ωραίο στρογγυλό “ποπό” να ταιριάξει γάντι στην κωλότσεπη. Αλλά άμα είσαι “άκωλος” σαν εμένα που να το βάλεις?

Κυριακος

Και εμένα πάντως δεν μου φαίνεται ούτε πρακτικό ούτε όμορφο, αλλά ας περιμένουμε και θα δούμε. Οι εταιρείες, μας αρέσει ή όχι, πάντα με σκοπό το κέρδος προσπαθουν να φέρουν προϊόντα που θα πουλήσουν. Πιστεύω ότι κάποια έρευνα θα έχουν κάνει για το κοινό που θα μπορεί να πουληθεί.

Προσωπικά είμαι υπερ οποιασδήποτε νέας ιδέας. Αν μου ταιριάζει και έχω τα χρήματα αγοράζω, αν όχι μένω με το παλιό μου κινητό (ακόμα το HD2 έχω και τώρα λέω να περάσω σε κάποια άλλη συσκευή)

sdaoulas

Με πολύ απλά λόγια ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ LG και Samsung.
Δεν έχουν τι να βγάλουν, και θεωρούν καινοτόμο κάτι τέτοιο.
Έχουν στερέψει από φαντασία και δημιουργικότητα.
Ο κόσμος και γενικά η τεχνολογία της κινητής τηλεφωνίας έχει ανάγκη από άλλα πράγματα.
Δώστε στο λαό, δώστε στον κόσμο κάτι πραγματικά χρήσιμο.

b21

Motorola Z8, αν θυμάστε…

JohnWave

Νομίζω πως μετά την 1η φουρνιά των κινητών με τέτοια οθόνη, θα σταματήσει η περαιτέρω παραγωγή τους λόγω χαμηλών πωλήσεων.

Thodoris

Δε νομιζω πως lg / Samsung έχουν σκοπό το κέρδος με αυτές τις συσκευές. Απλά πιέζουν διερευνητικά τα όρια, μας δείχνουν τί δυνατότητες υπάρχουν και τραβούν τα βλέμματα.

Gregory Samaras

Ρε παιδιά έλεος ποια :p καθηστε να τα παρουμε πρωτα στα χέρια μας να δουμε πως τα έχουν σχεδιάσει και αφιστε τα πολλά λογια γιατί τα πολλά λόγια είναι παντα περίτα 😉

Αντώνης Μαρίνος

Πάντως από το κυρτό Sammy, μάλλον προτιμώ αυτή την υλοποίηση…έχει την καμπυλότητα του προσώπου (άρα σου ταιριάζει καλύτερα όταν μιλάς), έχει την -ελάχιστη αλλά υπαρκτή- μείωση της απόστασης που πρέπει να καλύψει ο αντίχειρας στην “μεγάλη” διάσταση του κινητού (μήκος), ενώ όπως είπαν και άλλα παιδιά, είναι απλώς ένας προάγγελος του τι θα περιμένουμε στο μέλλον….

Εγώ για να πανηγυρίσω θα περιμένω τα εύκαμπτα κινητά (αφού οθόνες και μπαταρίες έχουμε, δεν θα αργήσουν πολύ….)

Αποστόλης Ρόδος

Πρέπει να του πάρουμε και βάση να στέκεται ή λουρί με άγκυρα… γιατι στη δόνηση θα το κυνηγάμε γυρω γυρω… 😛

demetrius

ΠΩΩΩΩ ΠΩΩΩΩΩ φίλε..αλλάζουν τα πράγματα!εδώ κάνουν πόσα χρόνια αιματολογικές εξετάσεις χωρίς να παίρνουν αίμα,εκεί θα κολλούσαν!!

Βασιλης

επιεικος απαραδεκτη η samsung..οτι νανε βγαζει…θα πουλησει καμια

Αποστόλης Ρόδος

Μχρι τώρα μιλούσαν κάποιοι για συσκευές “σαγιονάρες”… αυτό με μια φούντα θα είναι το απόλυτο “τσαρούχι”… 😛

Γιώργος Τ.

Προφανώς η παραγωγή τέτοιων τηλεφώνων δεν έχει σκοπό το κέρδος από τις εταιρίες αλλά είναι ένα σκαλοπάτι που θα οδηγήσει στην τεχνολογία των επόμενων χρόνων… Ειδάλλως να καταστραφούν, γιατί είναι άσχημα! :p

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Θήκη που διέρρευσε δείχνει το νέο Capture Button

Το iPhone 16 Pro αναμένεται να έχει ένα ολοκαίνουργιο Capture Button και μια εικόνα που μόλις διέρρευσε φαίνεται να το αποκαλύπτει.