LG G Pro 2, Το AnTuTu αποκαλύπτει τα τεχνικά χαρακτηριστικά;

Συνεχίζεται η φημολογία γύρω από το LG G Pro 2 σχετικά με τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, με τις μέχρι τώρα φήμες να έκαναν λόγο για οθόνη 6 ιντσών Full HD και 3GB μνήμη RAM. Οι φήμες αυτές φαίνεται πως επαληθεύονται μιας και η συσκευή έκανε την εμφάνισή της στο AnTuTu benchmark με τα τεχνικά χαρακτηριστικά να δηλώνουν πως όντως, εφόσον είναι αληθή, το μέγεθος της οθόνης και η μνήμη RAM είναι όπως αρχικά φημολογούταν.

Πιο συγκεκριμένα, τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τα score που απέδωσε το LG G Pro 2 αποκαλύφθηκαν στη βάση δεδομένων του AnTuTu benchmark, και έχουμε μάλιστα και την Κορεατική έκδοση (F350L/F350K) αλλά και τη διεθνή (D837) που θα τεθούν σε κυκλοφορία.

Το LG G Pro 2 θα είναι “εφοδιασμένο” με μια οθόνη 6 ιντσων ανάλυσης 1080p και θα “φοράει” τον τετραπύρηνο Snapdragon 800 χρονισμένο στα 2.26GHz, μαζί με τον Adreno 330 και με 3GB μνήμη RAM. Η έκδοση Android φαίνεται πως θα είναι η 4.4 KitKat, με την κύρια κάμερα της συσκευής να είναι στα 13 megapixel και την εμπρόσθια στα 2 megapixel.

Μένει να διαπιστώσουμε εαν τελικά θα είναι αυτά τα πραγματικά τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής και για το αν τελικά θα παρουσιαστεί στο event που διοργανώνει η LG στις 13 Φεβρουαρίου στην Κορέα ή στην επερχόμενη έκθεση MWC 2014 στις 24-27 Φεβρουαρίου στη Βαρκελώνη, με το Techblog να δίνει το παρόν για να ενημερωθείτε για ό,τι νεότερο στο χώρο της τεχνολογίας.

LG, G, Pro, 2, specs, antutu, LG G Pro 2, Το AnTuTu αποκαλύπτει τα τεχνικά χαρακτηριστικά;

LG, G, Pro, 2, specs, antutu, LG G Pro 2, Το AnTuTu αποκαλύπτει τα τεχνικά χαρακτηριστικά;

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μιχάλης

Και το ίδιο λογισμικό με το g2 . ποτέ θα αντιγράψουν το νότε 3 μπας και πανε μπροστά τα phablet ?

Chewmbacka

Ειμαι λιγο απογοητευμενος σχετικα με τη φημολογια των 6 ιντσων. Οπως και το Nokia 1520 θα ειναι τεραστιο. Πιστευω οτι οι 5.5 με 5.7 ειναι το ιδανικο μεγεθος .Μαλλον τωρα θα πρεπει να στραφω προς το Νοte 3 ή το Lg g Pro.

Nkv

Καλο…

Περαστικός

Μάγκες μην ψαρώνετε με τα νούμερα στα mp και στη ram… Το nexus 5 είναι υπεραρκετή και κατα την γνώμη μου η απόλυτη εμπειρία χρήσης. Με τα λεφτά που περισσεύουν παίρνεις είτε ενα ζευγάρι καλά ηχεία για το pc σου είτε την πιο καλή compact φωτογραφική μηχανή. (Όχι οτι έχει να ζηλέψει κάτι η φωτογραφική του nexus). Ζούμε στην εποχή που ένα κινητό κοστίζει όσο ένα μηνιάτικο. Μέτρον άριστον.

Νικος

Αλλο το νοκια με τις μπεζελαρες, και αλλο το g2 pro που στην ουσια δεν θα εχει περιθωρια, αρα θα ειναι σε σωμα note 3.

pantzos

Σε λίγο παιδειά θα βγη κινητό που θα το πετάμαι μέσα στο frape και θα τον χτυπάει. Πλακα κάνω φυσικά.

GeoChios

Η γκρίνια σχετικά με ιντσες κλπ καταντάει βαρετή… Δεν θέλεις 6 μην πάρεις μπορείς να βρεις άνετα 5 και 4 και 3 ίντσες….Αν ήταν όλα να βγάινουν στις 6 να το κατάλαβω…

Mk

Πότε οι εταιρίες θα καταλάβουν πως ο κόσμος θέλει και αντοχή στην μπαταριά όχι μόνο υψηλή ανάλυση gestures και άλλα !

Johnny5

Φίλε GeoChios,

η γκρίνια θα υπάρχει οσο μεγαλώνουν οι ίντσες… γιατι οι εταίριες επέλεξαν να σταματήσουν να βγάζουν καλά κινητά στις 4,5 or less ιντσες… Αν θέλει κανείς κάτι πλήρες και δυνατό, του λένε πως μονοδρόμος είναι να πάρει αυτά τα κατασκευάσματα που δεν τα λες και κινητά πλεον…

κωστας

ελαιος πεια μπαταριες δεν εχουν αυτα τα κινητα ποτε θα καταλαβουν οι εταιρειες οτι με τετοια spects η μπαταρια δεν θα κραταει ουτε μια μερα

νικος

πεστα ρε κωστα

Γιώργος

Σωστός ο Κώστας. Δυστυχώς οι εταιρίες δεν βασίζονται σε αυτά.
Από Γιώργος Δραπετσωνα.

Γιάννης Λαύριο

Ετσιιιι!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.