LG G Vista 2: Επίσημα οκταπύρηνο, με οθόνη 5.7″ και stylus

Η LG ανακοίνωσε επίσημα το LG G Vista 2, το οποίο είναι ο διάδοχος του περσινού LG G Vista και θα κυκλοφορήσει για την αμερικάνικη AT&T. Έρχεται με οκταπύρηνο επεξεργαστή (λογικά Snapdragon 615), οθόνη 5.7 ιντσών ανάλυσης 1080p, μνήμη RAM 2GB RAM και ενσωματωμένη μνήμη 16GB, η οποία μπορεί να επεκταθεί μέσω κάρτας microSD.

To LG G Vista 2 ενσωματώνει κάμερα 13 Megapixel, δεύτερη κάμερα 5 Megapixel και συνοδεύεται από stylus. Από άποψη software έχουμε Android Lollipop out-of-the-box και κάποια από τα βασικά χαρακτηριστικά της LG όπως Knock On, Knock Code, QSlide, και Quick Memo.

Δεν ανακοινώθηκε διαθεσιμότητα και τιμή αλλά, αναφέρεται ότι η τιμή θα είναι “επαναστατική”, άρα αναμένουμε να είναι αρκετά οικονομικό.

Δείτε το video:

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 20 Οκτωβρίου 2015 10:40

Σχόλια

  • Φαντάζομαι θα έχει την επιτυχία των windows vista...επαναστατική τιμή 400 ευρώ το κόβω θα δούμε..

  • Mια χαρα πωλησεις θα κανει . Εκει πουλανε η meizu και η xiaomi αυτο δεν θα πουλησει που εχει και την ποιοτητα και υποστηριξη της lg.

  • LG ωρεο το κινητο γιατι το εβγαλες VISTA τα windods vista μαπα ηταν βγαζεις τελεια εξυπνα κινητα τηλεφωνα στο ονομα βρηκες μακαρη να κανω λαθος (Κωστα η εκπομπη στο stαr.gr πωτε θα ξεκινησει
    Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ)

  • Και εγω το πιστεύω οτι η ονομασία ειναι τουλάχιστον άτυχης! Έχει αφήσει τόσο κακή εντύπωση η Microsoft μετα τα windows vista που κανονικά δεν θα έπρεπε να ξαναχρησιμοποιηθει πουθενά αυτη η λέξη.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.