LG G2 Pro, Θα έχει bezel με πάχος μόλις 0.4 χλστ.

Το LG G2 Pro αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα σε μερικές εβδομάδες στην έκθεση MWC 2014 και μέχρι σήμερα γνωρίζουμε το όνομά του, έχουμε δει κάποιες φωτογραφίες και γνωρίζουμε ότι θα έχει κάμερα 16 Megapixel με οπτικό σταθεροποιητή OIS. Σήμερα μαθαίνουμε ότι τα bezel της οθόνης θα είναι εκπληκτικά μικρά.

Συγκεκριμένα ακούστηκε ότι η οθόνη του (5.9″?) θα καταλαμβάνει το 77.2% της μπροστινής επιφάνειας του κινητού και τα πλαινά του bezel θα έχουν πάχος 0.4 χλστ.

Σημειώστε ότι το LG G2 που κυκλοφορεί σήμερα στην αγορά, η οθόνη του 5.2 ιντσών καλύπτει το 75.9% της μπροστινής επιφάνειας και το πάχος των πλαινών bezel είναι 2.65 χλστ.

Από την παραπάνω σύκγκριση αντιλαμβανόμαστε ότι η LG έχει δημιουργήσει ένα tabletόφωνο που θα έχει αρκετά μικρότερο συνολικό μέγεθος από τον ανταγωνισμό και ουσιαστικά η μπροστινή του επιφάνεια θα είναι μόνο μια οθόνη.

LG G2 Pro, LG G2 Pro, Θα έχει bezel με πάχος μόλις 0.4 χλστ.

Η φωτογραφία είναι από την παρουσίαση του LG G2 τον Αύγουστο του 2013.
LG G2 Pro, LG G2 Pro, Θα έχει bezel με πάχος μόλις 0.4 χλστ.

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kostas

1 inch=25.4mm
25.4/10=2.54mm not 2.65….liars…

Antonis

Μηπως η sony πρεπει να παει για μαθηματα στην lg? 😛

Νικος

Ειναι ακομη αρκετα πισω η lg στα bezels μιας και η οθονη του 6ιντσου και φτηνου κινεζικου alcatel N3 Hero που διαθετω φτανει το 83.4 % της συνολικης του μπροστινης επιφανειας!!Μαλλον δεν ειναι και τοσο καινοτομο οσο οι κορεατες θα ηθελαν να πιστευουν…Marketing και παλι marketing!!

Nio

0.4 mm σημαινει οτι απο ακρη σε ακρη θα ναι μονο οθονη……

dimitris

Η LG μια χαρα τα πηγαινει…οπως και η Samsung…Να δουμε η Sony τι θα κανει γιατι μεχρι στιγμης στα bezel τα ιδια και χειροτερα τα παει…θελει μεγαλη προσπαθεια για να εχεις τοσο μεγαλα bezels στα κινητα σου…πραγματικα… :Ρ προσπαθουν για το χειροτερο δυνατο… :Ρ

gpdrama

0.4mm σημαίνει λιγότερο από μισό χιλιοστό, δηλαδή περίπου όσο η μύτη μιας καρφίτσας.
Διορθώστε το!!!
Μάλλον 4 χιλιοστά εννοεί ο ποιητής!!
Δηλαδή 4mm

tolis

Φιλε νικο η lg στο g2 εχει κανει τρομερη δουλεια στα bezel δεν το εχω δει σε αλλο κινητο.ποσο μαλλον οταν σε ενα σασι 4.7 ιντσων καταφερε να βαλει οθονη 5.2 στο g2 οποτε μην τρελαθουμε κιολας.χαιρεσαι να το χρησιμοποιεις.ενω βλεπεις το z1 και το z1compact και πραγματικα απορεις με τα περιθωρια που εχουν αφησει και δειχνει πολυ ασχημο και ερασιτεχνικο απο πλευρας σονυ.

tiamat

βραβεια grammy – bezel για το 2013-2014 νικητες :

1) IPHONE 5 S

2) SONY XPERIA Z1

3) NOKIA 1020

νικητες βραβειων αντi-bezel :

1) SAMSUNG GALAXY NOTE 3

2) LG G2

3) SAMSUNG GALAXY S4

tolis

Οπωσδηποτε οφθαλμιατρο!!!

Αλέξανδρος

@ Νίκος τι λέει το TCL Hero N3 ? Φαίνεται καλό εργαλείο αλλά δεν έχει sd card.
Αν και είμαι εκτός θέματος σε ρωτώ γιατί ήδη έχω το LG g pro αλλά με ενδιαφέρει κάτι λίγο μεγαλύτερο και οικονομικό με πολύ μικρά bezels.
Αν έχεις χρόνο και διάθεση περιέγραψε τις εντυπώσεις σου γιατί πολλοί πιστεύω πως θέλουν κάποιο καλό phablet ακόμα και για δεύτερη συσκευή ( μου έπεσε σήμερα το g pro στη δουλειά και…. πόνεσε )
Ευχαριστώ.

nick

καλα ολα αυτα αλλα απο τιμουλα τι λεει…!?!?!?!?!?!?

tiamat

nick@

τιμη του ειναι 649 για τα 32 giga και 699 για τα 64giga.

kronebtser

Παιδια ξερω πως δεν ειναι το σωστο threat για να ποσταρω αυτο αλλα δε ξερω που αλλου να το γραψω. Σημερα μου ηρθε update για το g2 (δεν ξερω εαν ειναι η 4.4 αν και δεν νομιζω) το θεμα μου ειναι πως το εχω κανει root και μου λεει οτι δεν μπορω να παρω το update επειδη ειναι rootarismeno το κινητο.
1) τι να κανω;
2) απο πότε δεν μπορουμε να update επειδη καναμε root; ισχυει αυτο γενικα ή πρωτη φορα το ακουτε και εσεις;
Ευχαριστώ

Νικος

Φιλε Αλεξανδρε το εχω στα χερια μου το Ηero N3 εδω και ενα μηνα και εχω μεινει αρκετα ικανοποιημενος για τα δεδομενα της τιμης του.Θεωρω οτι ειναι το μικροτερο σε διαστασεις phablet στις 6 ιντσες και οριακα μεγαλυτερο σε υψος απο το note 3 που ειναι 5.7. Συμφωνω πως τα πλευρικα του bezels δεν φτανουν τα 0.4 mm οπως ισχυριζεται η lg για το g2 pro αλλα τα περιθωρια της οθονης πανω και κατω ειναι πολυ κοντα στο σασι του τηλεφωνου.Το χρησιμοποιω καθημερινα και σαν τηλεφωνο και ως ταμπλετ στο σπιτι μιας και δεν διιαθετω κανονικο.Το μονο μειονεκτημα ειναι η ελλειψη επεκτασιμης καρτας sd και τα ισως ανεπαρκη γραφικα του μιας και η διπυρινη εκδοση της PowerVR δεν κρινεται ικανοποιητικη σε αναλυση full HD.Στο antutu χτυπαει περιπου 16000 ποντους…Αλλα το ξαναλεω πως για 270 ευρω που το αγορασα κανει πολλα!

Αλέξανδρος

@ Νίκος ευχαριστώ φίλε για τις εντυπώσεις σου στο θέμα της συσκευής και σε ρώτησα γιατί και γώ ενδιαφέρομαι για ένα οικονομικό και καλό phablet πάντα με σχέση απόδοση/τιμή χωρίς να δώσω 500+€ .
Να σε καλά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.