Με την επιβεβαίωση της κυκλοφορίας του LG G2 Pro δεν ήταν γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας της συσκευής στις αγορές. Αυτό άλλαξε σήμερα μιας και Νοτιοκορεατική εταιρεία τηλεπικοινωνιών ανέφερε την ημερομηνία διάθεσης της συσκευής να τοποθετείται στις 21 Φεβρουαρίου. Το phablet της LG θα κυκλοφορήσει, όπως είναι λογικό, πρώτα στη Νότιο Κορέα και στις υπόλοιπες Ασιατικές χώρες το Μάρτιο.
Αναφορικά με την κυκλοφορία της συσκευής στην Αμερική και την Ευρώπη, οι υπεύθυνοι της εταιρείας τηλεπικοινωνιών αναφέρουν πως θα κυκλοφορήσει για τις εν λόγω αγορές αργότερα, με την ημερομηνία να τοποθετείται αρχικά το Μάιο αλλά οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν πλέον λόγο για κυκλοφορία πριν τον Απρίλιο, χωρίς να δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες.
Τα προϊόντα Galaxy που διατίθενται από το 2019, συμπεριλαμβανομένων των σειρών Z, S, Note, A, M, XCover και Tab, θα λαμβάνουν πλέον ενημερώσεις ασφαλείας για τουλάχιστον τέσσερα χρόνια.
Ο Samsung ISOCELL GN2 διαθέτει προηγμένη λειτουργία αυτόματης εστίασης και λήψης σε χαμηλό φωτισμό και αναμένεται στο camera setup του Xiaomi Mi 11 Ultra.
Ειναι μια υπεροχη συσκευη και μακάρι να έρθει και Ελλάδα.! (Κωστα νομιζω πως έχεις κάνει ένα λαθάκι καθώς η συσκευη ονομάζεται G Pro 2 και όχι G2 Pro)
Ναι μαλλον G Pro 2 ονομαζεται.
Υπαρχει καποια προβλεψη για τιμη ?
Πιστευω στην Ελλαδα θα κυκλοφορησει με τιμη πανω απο 600 ευρω.
Κατοχος Note 2 και το σκεφτομαι σοβαρα για οταν βγει. Αν και θα περιμενω σιγουρα και το Note 4.