LG G2, Φωτογραφίες και τεχνικά χαρακτηριστικά λίγες ώρες πριν

Σήμερα το απόγευμα θα παρουσιαστεί επίσημα ένα από το τα πιο πολυαναμενόμενα smartphones της LG, πρόκειται για το μοντέλο LG G2 (LG-D803) και όπως όλα δείχνουν θα έχει οθόνη 5.2 ιντσών ανάλυσης 1920×1080 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 800 χρονισμένο στο 2.3GHz, μνήμη RAM 2GB, κάμερα 13 Megapixel και μπαταρία 3000 mAh. Σίγουρα θα είναι 4G/ LTE και θα τρέχει Android 4.2 Jelly Bean. Το περιμένουμε.

Update: Ανακοινώθηκε επίσημα το LG G2.
LG G2 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Update: Κάποιες νέες πληροφορίες σχετικά με τις διαστάσεις και το βάρος του LG G2 – 138.5×70.9×8.9 χλστ. και 143 γρ.

Αρχές του περασμένου μήνα το Techblog είχε πρώτο και αποκλειστικά τις πληροφορίες ότι το LG G2 θα έχει οθόνη 5.2 ιντσών.

LG G2 ανακοινώνεται σήμερα, LG G2, Φωτογραφίες και τεχνικά χαρακτηριστικά λίγες ώρες πριν

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Λεωνίδας

Πολύ ωραίο αλλα αρκετά μεγάλο για τα δικά μου δεδομένα…Έτσι αν έμενε στις 4.7 ίντσες θα’ταν τέλειο. Πέρα από την τιμή βέβαια!

Gblog_21

Συμφωνω για το μεγεθος αλλα επειδη εχουν μικρυνει πολυ το bezel περιμετρικα ισως να μην εχει ξεφυγει σε διαστασεις.

Billyssss

Αφου γνωριζουμε πως θα ειναι..Πριν κανενα μηνα ειχε κυκλοφορησει βιντεο με το κινητο..Κατα την γνωμη μου πανεμορφο και για 5.2 δεν ειναι πολυ μεγαλο,ειναι στο οριο..

Chris

RAM 2GB τελιά; Όχι 3?

Nikolaos Nikiforos

Μετα απο παρα πολυ μελετη και σκεψη η συγκεκριμενη κατηγορια των 138 χιλ υψους και 170 πλατους , ειναι αποριπτεα τουλαχιστον για εμενα…..ιδανικες διαστασεις η λεγομενη πλεον “μινι” κατηγορια των 130 χιλιοστων υψους και εως 65 χιλ πλατους….οταν καταφερουν σε αυτες τις διαστασεις και σε βαρος οχι μεγαλυτερο των 120 γραμ, να “χωρεσουν” 4,5 η και 4,7 ιντσες τα ξαναλεμε…………την αρχη την εκανε το moto x αν και απο design δεν με τρελανε…παντως τις διαστασεις και τις εντυπωσεις τις κερδισε….στο θεμα μας ομως…το lg g2 αγιζει ως μηχανημα την προσοχη μας

Πάπιος

Εξαιρετικό πραγματικά! και τα χαρακτηριστικά του είναι πολύ ανταγωνιστικά για την κατηγορία του.

Αλεξανδρος

Μπαταρια μονο 2610 mAh πλακα σπανε ουτε μια μερα δεν θα παει τετοια specs 3000 κ πανω προσωπικα μονο απο θεμα μπαταρια δεν το κοβω

Dimos

Με τέτοια μπαταρία δεν πας πουθενά με τον snap 800…(+ τα υπόλοιπα specs)…

Xristos

Πιστεύω οτι θα ειναι ένα απο καλύτερα android τηλέφωνα της αγοράς ( είχα πριν lg 4x 😜) αλλά τωρα απο πλευράς μεγέθους τα περισσότερα κινητά με πολλές δυνατότητες ειναι πολύ μεγάλα για εμένα , εγω με iPhone 5 αρχιζω να νιώθω οτι εχω Nokia 8310 . Κατα τα αλλά αν ήμουν πιο ψηλός με μεγαλύτερα χέρια θα ήταν απο τις καλύτερες επιλογές.

iceman

η μπαταρια ειναι 3000mAh,

Stefanos zotosKatsika

Το πηραααααα….αμέσως…….

Τζιμης

Το κινητο φενεται παρα πολυ καλο και εγω πιστευω πως για την μεγαλη οθονη των 5.2” το μεγεθος του ειναι ιδανικο !!! Επισης διαθετει επεξεργαστη Snapdragon 800 Quad-Core στα 2.3 GHz επεξεργαστης που δεν εχω ξαναδει ποτε προσωπικα σε smartphone !!!! Βεβαια θα μπορουσε να ειναι πιο λεπτο οστωσο θα ηταν πιο ομοιομορφο εφοσων ειχε τα πληκτρα power button και ηχου στο πλα’ι’νο μερος του ……..

Τζιμης

Θα μπορουσε να ηταν πιο λεπτο και θα ηταν πιο ομοιομορφο εαν ειχε τα πληκτρα ηχου και ενεργοποιησης στο πλαινο μερος του ! Κατα τα αλλα εχει τετραπυρηνο επεξεργαστη στα 2.3GΗz πραγμα που προσωπικα δεν εχω δει σε smartphone ξανα !!!!!! Eιναι πραγματικα σουπερ !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Θήκη που διέρρευσε δείχνει το νέο Capture Button

Το iPhone 16 Pro αναμένεται να έχει ένα ολοκαίνουργιο Capture Button και μια εικόνα που μόλις διέρρευσε φαίνεται να το αποκαλύπτει.

Software Apple featured iOS

Στις 10 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το φετινό WWDC της Apple – Αποκαλυπτήρια για το iOS 18

Φέτος, το ετήσιο Παγκόσμιο Συνέδριο Προγραμματιστών (WWDC) της Apple θα πραγματοποιηθεί από τις 10 Ιουνίου έως τις 14 Ιουνίου.