LG G3 φωτογραφίες hands-on

Ένα μήνα μετά την επίσημη παρουσίαση του LG G3 στο Λονδίνο και έχουμε στα χέρια μας στην Ελλάδα την νέα ναυαρχίδα της LG με οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης QHD 1440×2560 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 801 2.5GHz, και συγκεκριμένα το μοντέλο με μνήμη RAM 2GB και ενσωματωμένη μνήμη 16GB. Το LG G3 θα κυκλοφορήσει μέσα στον Ιούλιο με τιμή 599 ευρώ (16GB) και 649 ευρώ (32GB, 3GB RAM).

Δείτε τις φωτογραφίες hands-on λίγο πριν το επίσημο βίντεο παρουσίαση του TechblogTV.

LG G3 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

, LG G3 φωτογραφίες hands-on

, LG G3 φωτογραφίες hands-on

, LG G3 φωτογραφίες hands-on

, LG G3 φωτογραφίες hands-on

, LG G3 φωτογραφίες hands-on

, LG G3 φωτογραφίες hands-on

, LG G3 φωτογραφίες hands-on

, LG G3 φωτογραφίες hands-on

, LG G3 φωτογραφίες hands-on

, LG G3 φωτογραφίες hands-on

, LG G3 φωτογραφίες hands-on

, LG G3 φωτογραφίες hands-on

, LG G3 φωτογραφίες hands-on

, LG G3 φωτογραφίες hands-on

, LG G3 φωτογραφίες hands-on

, LG G3 φωτογραφίες hands-on

, LG G3 φωτογραφίες hands-on

, LG G3 φωτογραφίες hands-on

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

52 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αντρέας

Whattttt. Περιμένω

P

Το ομορφότερο android που βγήκε μέχρι τώρα … Αν έπαιρνα ποτέ android θα ήταν αυτό ..
Το iPhone και iOS δεν τα αλλάζω με τίποτα …

True

Κυπρο θα ερθει παραλληλα και με την ελλαδα αν ξερει κανεις?

sakis

ενδιαφέρον κινητό αλλά το τεράστιο λάθος της LG είναι ότι στο G3 ο Snapdragon 801 δεν μπόρεσε να αντεπεξέλθει στην σωστή διαχείριση της ανάλυσης QHD,καλά δεν κυκλοφόρησε αυτό και ανακοίνωσε ότι θα το ξαναβγάλει με τον 805, ποιος θα είναι ο άτυχος που θα πάρει την πρώτη παρτίδα με το 801 και θα τραβά τα μαλλιά του

GiorgosM.

Τηλεφωνάρα!!! φοβερό,χορταστικό!!

Andreas

Αχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα
Android 4.4.2;;;;;;:
Απο έναν κάτοχο nexus 5……

Denis

Αξίζει να αναβαθμίσω από LG g2 ;

wrangler10

Το ηχείο πισω ειναι μεγάλο fail …η μοναδική εναλλακτική του G3 για μενα ακούει στο ονομα note 4…. Καντε ενα poll να δουμε τι λεει ο κοσμος..

tiamat

βασικα την αλλη εκδοση περιμεναμε κωστα να κανεις hands on ωστε να μας πεις με την εμπειρια σου τι ψαρια πιανει η QHD και κατα ποσο ομαλα συνδιαζεται με τον 801 οπως και με την μπαταρια!..

Nio

Denis με τις περσινές ναυαρχίδες ακόμα κάνουμε τα πάντα. Οπότε αν δεν είσαι τεκ φρικ δεν αξίζει. Πρέπει να πέσει και η τιμή γιατί ακόμα και της LG που είναι πιο χαμηλή δεν αξίζει με τίποτα. 350 είναι καλά.

gio

Βλεπω την 13η φωτο που η φωτεινοτητα ειναι 100% λογικα για να φαινονται οι φωτο και αναρωτεμαι με αυτη την αναλυση ποση ωρα κραταει η μπαταρια.

nikos

Πανέμορφο είναι το άτιμο!Παρόλα αυτά πιστεύω πως η συσκευή θα αδικείται από την συγκεκριμένη έκδοση.Αυτή με τα 2gb ram έπρεπε να έχει FHD.Γενικά αυτή η έκδοση είναι fail.παρόλα αυτά αν δεν έχει καθόλου κολλήματα παρά την qhd και με 2gb ram σημαίνει ότι η LG έχει κάνει εξαιρετική δουλειά.Περιμένουμε με ανυπομονησία για το hands on Κώστα!

Makis

@ Andreas λέει:
Δευτέρα, 23 Ιουνίου 2014 στις 15:49

+1…είμαι με 4.4.3 με προπέρσινο Ν4…. :)))

Γιάννης σε λέω

Απαιτώ τώρα να βγουν ξανά οι τυφλά υποταγμένοι άλλων εταιριών και να μιλήσουν. Θυμάστε που κράζατε την LG ότι δήθεν θα έβαζε τελικά τον snap 805 στη συσκευή και λέγατε τι πράγματα είναι αυτά, ακολουθεί τη samsung, την αντιγράφει, μου σπασε το νύχι??? Λοιπόν, ιδού η απόδειξη ότι ήταν αερολογίες όλα αυτά και φήμες! Επίσης μερικοί που λέτε ότι ο snap 801 δεν τα καταφέρνει καλά με QHD ανάλυση, έχετε δοκιμάσει το κινητό και μιλάτε ή ακόμα πιστεύετε τυφλά όλα όσα διαβάζετε στο internet???

dark_master

@Γιάννης σε λέω
Καταρχήν ρε μεγάλε ηρέμησε! Ποιος είσαι εσύ που απαιτείς κιόλας? Μήπως Εσύ το έχεις δοκιμάσει η έχεις μετοχές στην LG και κάνεις έτσι?Γιατί κάνεις σαν εξαπατημενος σύζυγος…

Στο θέμα μας τώρα. Κώστα μπορείς σε παρακαλώ να δοκιμάσεις να βγάλεις screenshots από τα benchmarks?
Επίσης ξέρεις αν θα έρθει το μοντέλο με τα 3GB (και Ποτέ) Ελλάδα?
Τέλος τα θέματα με την φωτεινότητα κτλ έχουν λυθεί στην έκδοση που έχεις στα χέρια σου ή όχι?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Someone

@Makis και @Andreas είμαι με 4.4.4 και έχω το galaxy s4…

Γιάννης σε λέω

@dark_master μιλάω έτσι γιατί δυστυχώς αυτοί που είναι τυφλά προσκολημένοι στη samsung, και δε μιλάω για τους υγιείς χρήστες, που επέλεξαν τη samsung μετά από έρευνα, μιλάω γι’ αυτούς που ακόμα και κινητό σε σχήμα πυραύλου να βγάλει, αυτοί θα τρέξουν να το αγοράσουν και να προσκυνήσουν! Αυτοί λοιπόν οι διανοητικά καθυστερημένοι βγαίνουν και ισοπεδώνουν οτιδήποτε δεν έχει να κάνει με την αφέντρα εταιρία τους. Και εγώ ο “εξαπατημένος σύζυγος” όπως λες έχω Huawei συσκευή αν θυμάσαι καλά, οπότε το σχόλιό σου ότι έχω μετοχές στην LG είναι άκυρο 🙂

Panagiotis-Volos

Ο καθένας το βιολί του. Εδώ μιλαμέ για το G3 και οι άλλοι κοντράρουν ποιός εχεί την 4.4.3 και ποιός την 4.4.4 οι οποίες εκδόσεις μόνο bug διρθώνουν σε συγκεκριμένα κινήτα.

Γιάννης σε λέω

@Panagiotis-Volos +1

Ιωάννης

Γιάννη σε λέω ότι να ναι είσαι φίλε!! Σου είπε κανείς ότι δε θα βάλει τον 805?? Το πιό πιθανό είναι να τον βάλει!! Καλά τη ύφος είναι αυτό?? Οποτε διαβάζω κάτι που έχεις γράψει με πιάνουν τα κλάματα αν είναι δυνατόν δηλαδή!!
Ειμαι ο μόνος που δε μου αρέσει το λειτουργικό αυτό ή μήπως είναι ιδέα μου?
Αυτά τα εικονίδια με παραπέμπουν σε πολύ παλιότερες εκδόσεις android τι είναι αυτά ρε lg?
Ας επλίσουμε στο hands on του Κυρίου Βλαχάκη να αλλάξει προς το καλύτερο η αποψή μου γι’ αυτή τη συσκευή… Προσωπικά απο τέτοια μοντέλα δε θέλω να βλέπω την λεγόμενη λιτότητα! έλεος!!!! τη τώρα θα μεταφέρουμε και την οικονομική κρίση στις εκδόσεις android?? Μου θυμίζει ελληνικό σήριαλ με χάρη ρώμα που έλεγε εμπρός πίσω!! Αν είναι δυνατόν τουλάχιστον στην τεχνολογία τέτοια πράγματα είναι απαράδεκτα!!!!
Θέλω να βλέπω γραφικά, μεγάλη αντίθεση, φωτεινά – όμορφα χρώματα και περιβάλλον χρήσης που θα θυμίζει ταινία επιστημονικής φαντασίας…

Γιάννης σε λέω

@Ιωάννης για πες.. που θα πάμε το βράδυ με τα λεφτά του μπαμπά? ξέρεις λίγη εργασία, κατακτώντας τη θέση με την αξία σου, διώχνει τα κόμπλεξ! 😀

Konstantinos

@Panagiotis-Volos +1

Το ακούσαμε και αυτό, είναι μειονέκτημα που κυκλοφορεί με 4.4.2 ενώ έχει βγει η 4.4.4. Οτι να ναι!

Γιάννης σε λέω

@Ιωάννης για πες…. που θα πάμε το βράδυ με τα λεφτά του μπαμπά? ξέρεις λίγη εργασία, κατακτώντας τη θέση με την αξία σου, διώχνει τα κόμπλεξ! 😀

spirios

Δε νομιζω να αξίζει κανεις να κανει την αναβαθμιση σε g3 απο g2… ειδικα αν εχει και τα κολληματακια που φαινονται σε κατι βιντεο που κυκλοφορουν μεχρι τωρα, μαλλον αξιζει να παρει κανεις το g2 και να του βαλει τη rom του g3 απο xda…μα το μονο δυνατοτερο του σημειο (επι οτυ πρακτεου) ειναι η καμερα…οθονη λιγοτερο φωτεινη και laggy.
(εκτος αν διαψευτω απο το review του Κωστα και μακαρι! εγω στην lg περιμενα για κατι ανωτερο απο τα υπολοιπα ναυαρχοκινητα φετος…)
οι φετινες ναυρχιδες δεν εκαναν τη διαφορα μου φαινεται.

JohnWave

@Iωάννη, ο μινιμαλισμός και τα pal χρώματα στο desing είναι μόδα τα τελευταία δύο χρόνια. Αυτού του είδους ο σχεδιασμός θεωρείται αντι κιτς και πιο professional. Είναι σαν να συγκρίνουμε το design του Nova launcher πχ με το design του Νext 3D αν ασχολείσαι με launchers. O ένας είναι απλός, καθαρός, μινιμαλιστικός στην εμφάνιση ενώ ο άλλος φανταχτερός, διαστημικός και γεμάτος πληροφορία. Είναι θέμα γούστου τι αρέσει στον καθένα και πιστεύω πως το UI της LG θα το λατρέψει ο μισός κόσμος και θα το μισήσει ο άλλος μισός.

Τώρα για το κινητό : Άψογο σε όλα εκτός από το μέγεθος και τη φωτεινότητα της οθόνης. Περιμένω να δω το hands on του Βλαχάκη για να δω αν κι αυτός θα επιβεβαιώσει όπως οι reviewers όλων των μεγάλων sites ότι ο 801 ανταπεξέρχεται περίφημα και στο πιο βαρύ παιχνίδι. Αυτό άλλωστε είναι η ουσία και όχι τα benchmarks των 30000+.Θα δούμε τι πόρισμα θα βγάλει και ο Κώστας αν και θα δοκιμάσει την έκδοση των 2GB Ram.

nikos

@Someone….εκανα κοιλιακους απο τα γελια!!!!!!!+++++1000000000000000000

Ιωάννης

Ποιά κόμπλεξ?? Ποιά λεφτά του μπαμπά?? Είσαι τελείως άκυρος!!
Σωστό το παραπάνω με τα κόμπλεξ και την εργασία που λες αλλα τελείως άκυρα και τα λες σε λάθος άνθρωπο!!

Savvas

Μια χαρα το κινητακι, μενει να το δουμε πλεον απο κοντα.Να πω την αληθεια ομως μεχει προτεινως ειμουνα κατοχος note 3 και λογω κλοπης αναγκαστικα να αγορασω για αντικατασταση κατι ποιο φτηνο και ετσι επελεξα το lg g2 απο σκρουτζομαγαζο. Καλο κινητο αλλα note 3 δεν ειναι,μια ταχυτητα πανω τουλαχιστον. Οποτε μαλλον θα περιμενω note 4 επειδη πολυ απλα ειχα ερωτευτει τον προκατοχο του!!

Nexusland

Αντε να κυκλοφορήσει να δούμε στα Skroutzo magaza πόσο θα έχει το 32αρι 🙂

PS:Eνοειται οτι το Ν5 θα μείνει για τα test drive στο Antutu 😀

KAFROS

Πάω να φορτισω το iPad γιατί έχω 88% μπαταρία και δεν νομίζω να μου φτάσει για να παρακολουθήσω ολόκληρο το hands-on του Βλαχάκη 🙂

Άγγελος

Καλοκαιρινό όνειρο φοβάμαι πως θα παραμείνει…😪

Makis

@ Someone λέει:
Δευτέρα, 23 Ιουνίου 2014 στις 17:34

Μη μπλέκεις τα νούμερα φίλε, με την 4.0.4..είσαι…το μηδέν έχει στη μέση :)))

@ Panagiotis-Volos λέει:
Δευτέρα, 23 Ιουνίου 2014 στις 17:50

Λίγο το ‘χεις να διορθώνει bugs;

Αστιεύομαι και με τους δυο σας, έτσι…Πάντως μόλις πήρα και την 4.4.4 😉

Γιάννης σε λέω

@JohnWave πολύ σημαντικό το σχόλιό σου… O snap 801 στο LG G3 τα πηγαίνει περίφημα μέχρι και στο πιο βαρύ παιχνίδι! Σύμφωνα πάντα με το σύνολο των μεγαλύτερων διεθνών site τεχνολογίας.

Ανδρεας

Άντε να κανεις και την παρουσιαση Κωστα να μας τρελανεις!

Someone

@Makis και @nikos το 4.4.4 έχω επειδή έχω περάσει cyanogenmod 😛 (αν νομίζατε ότι trollαρω).

Makis

@ Someone

Το υποψιαστήκαμε ότι έκανες καστομιά. Εμείς πάλι έχουμε την original 😉

Ανδρέας

@Γιάννης σε λέω πραγματικά φίλε πλάκα μας κάνεις τώρα? Φήμες ήταν για τον 805 αλλα ακόμη φήμες παραμένουν και πολύ πιθανών εγώ σου λέω θα το δούμε όταν τους τελείωσει απόθεμα με τον 801. Αυτό κυκλοφόρησε στην αγορά τώρα και αυτό έχει στα χέρια του ο Βλαχάκης δεν μπορούσε να το πλάσει με τον 805..!
Όσο για τυφλές υποταγές που λές κ.τ.λ δεν νομίζω κανένας απο το techblog να μην είναι καθόλου γνώστης τεχνολογίας και να υποστηρίζει τυφλά κάτι απλά ο καθένας μας έχει το δικο του στυλ και τις δικές του ανάγκες δεν μπορείς εσύ να τον κρίνεις για αυτό.
Όσο το να είσαι φανμποι μιας εταιρίας δεν σημαίνει ότι πρέπει απαραίτητα να έχεις προιόν της μπορεί να μην είχες την οικονομική δυνατότητα τότε κ.τ.λ Εγω σου λέω 100% ότι το επόμενο smartphone σου θα είναι LG.
Όσο για το σχόλιο 23 σου ίσως εσύ είσαι αυτός που γυρνάει με τα λεφτα του μπαμπά και προσπαθείς να φέρεις άλλα άτομα στην θέση σου. Ότι έχεις huwaei smartphone για εμένα είναι ένας λόγος παραπάνω..! 😊

George

Τελικά FM radio έχει;

Γιάννης σε λέω

@Ανδρέας σου θίξαμε τη samsung με τα τρύπια κινητά της… ηρέμησε! Πάρε χάπια, γιατί το υγιές μάτι βλέπει ομορφότερο το LG G3! Επίσης Huawei αγόρασα λόγω value for money! Όπως φυσικά θα προτιμούσα το G3 λόγω τιμής, τεχνικών χαρακτηριστικών και εμφάνισης από το τριτοκοσμικό S5 🙂 Προσκίνα τώρα την αφέντρα σου σαν καλό δουλάκι και μη μιλάς! 😛

THE TRUTH

Υπερθερμαινεται το lg g3 και δε σε αφηνει να ανενασεις την φωτεινοτητα..EPIC FAIL!!!!!!!!!!!!!

Ανδρέας

@Γιάννης σε λέω χαχαχα πραγματικά τρύπια κινητά? Τρυπιτίτι είναι? Θέμα design είναι υποκειμενικό που θα μου πείς να πάρω και χάπι. Φένεται δεν ξέρεις απο στυλ ή τόσο κατώτερου επιπέδου άτομο είσαι που δεν μπορείς να σεβαστείς την άποψη του άλλου ειδικά πάνω σε ένα θέμα που είναι τελείως υποκειμενικό. Αυτό δεν το λέω μόνο εγω αλλά και ο Κώστας Βλαχάκης!
Huwaei πήρεε επίσης γιατι δεν είχες ένα 100αρικο περισσότερο να το δώσεις στην μητέρα LG σου γιατι μετα ο μπαμπάκας δεν θα κράταγε να σου δώσει να πας για κανα καφέ..
Τριτοκοσμικό σ5? Χαχαχχαχα το ακούσαμε και αυτό. Ε λοιπόν για πες μου που υπερτερεί το g3 στο σ5 το οποίο βγήκε 3 μήνες πριν. Στην QHD οθονούλα? Που ούτε το hands-on του Κώστα δεν μπόρεσε να βγάλει απο την υπερθέρμανση? Τι έχεις να πεις τώρα που ούτε στο νεράκι δεν μπορείς να το βουτίξεις για να κρυώσει. Το δουλάκι άλλος είναι εδώ αλλα δεν το βλέπει.

giannogeorge

Κώστα χρησιμοποιείς το Tinder;; μπορούμε εμείς από εδώ αν θες, να σου κάνουμε κονέ!!! 😁😁😁

Γιάννης σε λέω

@Ανδρέας σιγά καλέ πήρες φόρα, θα σπάσεις κανα νύχι! Πώς θα εφαρμόζουν μετά τα δαχτυλάκια σου πίσω στις τρυπίτσες??? Αφήνω όπως κατάλαβες τις άθλιες τεχνολογικές εμφανίσεις για μαμμόθρεφτα σαν και του λόγου σου. Ciao τώρα και φρόνιμα με το αφεντικό! Δέκα προσκυνητά το βράδυ για καλή διαγωγή κούκλα μου!

anergos13

Ομορφο!

Ανδρέας

@Γιάννης σε λέω χαχαχαχαχαχα πραγματικά φίλε ο alx lightning είσαι? Μόνο αυτός θα μπορούσε να δώσει τέτοια απάντηση. Πραγματικά δεν αξίζει ούτε να σου απαντήσω τουλάχιστον με άλλα άτομα όπως ο @nikos ή ο @Manos Vs που είχαμε διαφωνίες κρατήσαμε και απο τις 2 μεριές επίπεδο και στην τελική σεβαστήκαμε το στυλ του καθενός.
Αα και δεν σου φταίω εγώ ούτε κανένας εδώ αν εσύ είσαι άνεργος και ξεσπάς πάνω μας.

Γιάννης σε λέω

@Ανδρέας φιλάκια….

tiamat

@ Γιάννης σε λέω…τωρα καταλαβα γιατι ο ιωαννης σε πηγαινει….. οποτε σε πετυχαινει να λες ανοησιες!

@ ανδρεας το avatar σου τα σπαει !!!xaxa..!!

Βασιλης

Πολυ ενδιαφερον κινητο.Εγω εχω το g2 απο τη μερα που βγηκε και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος απο τα παντα.απο επιδοσεις μεχρι καμερα.Εδω και λιγες μερες χρησιμοποιω την Optimus G3 rom και πηγαινει σφαιρα.Λατρευω τa 120 fps video.Δεν νομιζω να κανω την ανανεωση δεν το αξιζει για εμενα

Wrangler10

Το 16αρι δεν εχει κανέναν λογο ύπαρξης…

dimpep

Παιδία, ξεφεύγουμε. Λίγα λόγια με το θέμα της ανεργίας, δεν είναι σωστό

anergos13

Αηντε να δουμε το review!!

giannogeorge

Θα συμφωνήσω με @dimpep. Εδώ και λίγους μήνες είμαι κι εγώ άνεργος μετά από 14 χρόνια. Δεν μου ακούστηκε καθόλου καλά το σχόλιο περί ανεργίας και ανέργων. Γενικά διακρίνω μια ανωριμότητα και χαμηλό επίπεδο σε αρκετά από τα σχόλια εδώ και καιρό. Όχι σε όλα, εννοείται.

Κώστα, ξέρω ότι είναι δύσκολο, όμως κάτι πρέπει να γίνει. Κερκίδα κοντεύει να καταντήσει το techblog..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.