LG G3 mini (LG-D722), εμφανίζεται με 4.5″ οθόνη 720p, 1.2GHz επεξεργαστή, 5MP κάμερα

Ενώ το LG G3 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη παρά μόνο στην Κορέα, ακούμε για την mini έκδοση. Tο LG G3 mini εμφανίστηκε στο ινδικό Zauba website το οποίο καταγράφει τις εισαγωγές και εξαγωγές στη χώρα. Bλέπουμε μια mid-range συσκευή με 4.5 ιντσών οθόνη με ανάλυση 720p, 1.2GHz Qualcomm επεξεργαστή ( μάλλον Snapdragon 400), 8GB ενσωματωμένη μνήμη, 5MP εξωτερική κάμερα και 2,100 mAh μπαταρία.

Περιμένουμε επίσης Android 4.4 KitKat και LTE συνδεσιμότητα. Προς το παρόν δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες για την πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας ή την τιμή αλλά όσο περνάει ο καιρός λογικά θα μαθαίνουμε ακόμη περισσότερα.

, LG G3 mini (LG-D722), εμφανίζεται με 4.5″ οθόνη  720p, 1.2GHz επεξεργαστή, 5MP κάμερα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

23 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Alexis

Κρίμα! Περίμενα ένα 5ιντσο g3 mini με τα specs του big G3 εκτός της QHD οθόνη! Απογοήτευση τα mini όλων των εταιριών εκτός του z1c!

Αντρέας

Συμφωνώ απόλυτα

nikos

Δηλαδή έχει μικρότερη οθόνη από τον προκάτοχο του,χειρότερη κάμερα και στο μόνο που είναι καλύτερο είναι την ανάλυση της οθόνης.Κάτι δεν μου κάθετε καλά…Βρε μήπως και άρχισαν το μπάφο εκεί στην LG?

perastikos

Εάν το g3 mini δεν έχει τα παρακάτω χαρακτηριστικά τουλάχιστον, ας μην βγει καθόλου στην αγορά: 4.7″ 720p, Snapdragon 600 η 800, 16GB+sd, 8/13MP, 2GB Ram, 2500mha

killbillgr

Ιδανικό μέγεθος για να λέγεται mini αλλά οχι και οθόνη 720 και επεξεργαστές 1,2. Και δεν έχει προικιστεί ιδιαίτερα από το G3 με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνει τελικά ανταγωνιστής στην κατηγόρια των mini. Όπως και ακόμα δεν έχει τόσο καλεί κάμερα και επίσης δεν είναι LTE εαν κατάλαβα καλά με αποτέλεσμα να περιμένουμε σε update εαν δεν κάνω λάθος. Νομίζω στο σύνολο μας απογοήτευσε.

Ανδρέας

Χαχαχαχα κοροιδεύατε την σαμμυ σε αυτόν τον τομέα όμως τώρα πάρτε τα..! Χειρότερο και απο το g2 mini! Η LG νομίζω ότι και επίσημα πλέον σας κοροιδεύει κανονικότατα! 😊😊

nikos

@Ανδρέας μπήκα ξανά στο άρθρο μόνο και μόνο επειδή ήμουν σίγουρος ότι θα έχεις σχολιάσει (σιγά που θα το άφηνες ασχολίαστο). Σίγουρα το κινητό δεν είναι το μίνι που περιμέναμε αλλά μας είπε ποτέ η lg ότι θα παρουσιάσει κανένα μίνι που θα είναι τούμπανο? Όχι! Ξέρεις σε τι τιμή θα είναι? Όχι! Γιατί απλά να μην το δει κάποιος ως μια mid-range συσκευή (που ίσως προσπαθήσει να ανταγωνιστεί το moto g που έχουν παρόμοια specs).Απλά θέλεις τόσο πολύ να το κράξεις που χωρίς να ξέρεις πολλά για αυτό έρχεσε εδώ μέσα για να πετάξεις την σπόντα σου.
Εγώ προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα είναι αυτό το g3 mini ή εάν είναι θα υπάρξει κάποιο g3 compact που θα παρουσιαστεί σε λίγους μήνες…
Υ.Γ Έχω αφήσει για εσένα μία ερώτηση στο άρθρο για το galaxy s5 lte a σε αυτό το άρθρο
https://techblog.gr/mobile/samsung-galaxy-s5-lte-a-snapdragon-805-korea-1421/ θα το εκτιμούσα δεόντως εάν μου απαντούσες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων…

gkoutsos

κλασσικα αλλο ενα μινι με mid range specs! αν και μπορει να ειναι καλο με μια ανταγωνιστικη τιμη για mid range…

παντως εγω αυτο που εχω ως “dream phone” αυτη τη στιγμη, ειναι ενα g3 compact δηλαδη να εχει ιδια ακριβως specs και design με το g3 με μονη διαφορα η οθονη να ειναι 4,7′ το πολυ 5′ (hd ή full hd αντιστοιχα)
πιστευω πως θα πουλαγε σαν τρελο σε ολους οσους δεν τους αρεσει το μεγεθος των ολων τωρινων ναυαρχιδων και high end κινητων (κι εγω μεσα σ’αυτους θα το επαιρνα με κλειστα ματια…)

δυστυχως δεν βλεπω να γινεται κατι τετοιο ουτε αυτη τη χρονια… 🙁

GiorgosM.

@ gkoutsos +1.000

Αντττρέας

Gkoutsos και GiorgosM
Δυστυχώς δεν θα έχει λογικά χαμηλή τιμή. Μόνο SONY σε αυτά τα θέματα.

Aruganos

Τελικά αν ισχύσουν οι φήμες μόνο το επερχόμενο Ζ3 compact θα είναι mini με δυνατά specs.

Ιακωβος

Ειμαι τερμα οπαδος της LG. Γουσταρω τα mini κινητα ειδικα οταν εχουν καλα specs το καθενα με τα δικα του +&-
Ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το G2 και αν και δεν το αντεχει η τσεπη μου θα ηθελα να εχω καποια στιγμη στα χερια μου το G3 mini.
Επισης για δευτερο περιμενω το L35.
Ξερει κανεις ποτε και αν θα ερθει Ελλαδα; Οσο και αν εψαξα δεν βρηκα κατι.

apostolos

πως γινετε να λεγετε mini αν εχει 5 ιντσες που λεει ο αλλος? τι κουλα διαβαζω εδω…
μια χαρα ειναι οι 4,5 ιντσες για mini. αν και λιγο δυσκολο να ειναι μικροτερο απο το g2 mini

υγ. υπαρχουν και ανθρωποι που δεν θελουν παντοφλα για κινητό αλλα να εχει καλα specs

Nikoss

Ίντσες είναι αυτές που θα έπρεπε να έχει ένα κινητό. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι να μην εχει τα χαρακτηρστικά που έχει το LG G3; Δυστυχώς το επερχόμενο iPhone 6 θα είναι μονόδρομος για όσους θέλουν κινητό και οχι tablet

JohnWave

Το ιδανικό για μένα G3 mini θα είχε :
>Οθόνη 4.7 ιντσών ανάλυσης 720Χ1280 ή 1080Χ1920
>Τον επεξεργαστή, τη ram, την κάμερα του G2
>Το σχεδιασμό του G3.

Αν συνδύαζε τα παραπάνω θα πούλαγε τρελά νομίζω. Φαίνεται πως δεν…κρίμα…

Erevos

Μερικοί μπερδεύουν τις φήμες με τις επίσημες πληροφορίες. Όταν θα το δούμε επίσημα τις; προδιαγραφές τότε θα φανεί τι ψάρια πιάνει. Πάντως μίνι έκδοση κινητού είναι οπότε δεν περιμένω και πολλά.

GiorgosM.

Αντττρεας.. SONY έχω Ζ 🙂 απόλυτα ευχαριστημενος και με την kit kat 😉

fanis

το g3 mini έχει χειρότερη κάμερα , οθόνη , επεξεργαστή .Σε όλα χειρότερο είναι . Για άλλη μια φορά η Lg δεν μπορεί να βγάλει ένα καλό smartphone στην κατηγορία του mini smartphone

Erevos

Νομίζω ότι τα έχετε μπερδέψει λίγο , η mini έκδοση είναι midrange και όχι top class , άρα θα έχει midrange οθόνη , μέτριο επεξεργαστή , μνήμη στο μέσο όρο κτλ κτλ.
Μόνη εξαίρεση είναι η Sony με το Z1 compact , που έβαλε καλή κάμερα και επεξεργαστή αλλά οθόνη της πλάκας. Και πάλι midrange δηλαδή κατά μέσο όρο με υπερβολικά υψηλή τιμή.

Manos Vs

Παιδια, μαλλον lg και samsung σεν ενδιαφερονται πολυ για τα μικρα τους και γι αυτο δεν τα βγαζουν τουμπανα. Δεν ειναι πως δεν μπορουν, αμαν δηλαδη.

giannis13

ας κανει οτι θελει η LG , μπορει να εχει φοβερα specs αλλα το g2 mini κανει 300Ε αρχικη
καπου εκει θα ειναι και το g3 mini , ας βγαλουν αλλο ενα και ας το πουν g3 compact με κοστος
450Ε

το θεμα ειναι να βγαλει το UI tou G3 για το G2 !!!! αλλιως ειναι απαραδεκτη

dark_master

Μα αν εξαιρέσεις την ανάλυση οθόνης δεν είναι πουθενά καλύτερο από το G2 Mini..

mixalis

καλό Mini το g3 mini αλλά το Ζ1 compact έχει καλύτερα χαρακτηριστικά και είναι το καλύτερο mini

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.