LG G3 ή OnePlus One [community]

Τα συγκριτικά μεταξύ συσκευών με τη βοήθεια της μεγάλης τεχνολογικής κοινότητας του Techblog συνεχίζονται για ολόκληρο το μήνα Δεκέμβριο. Αυτή τη φορά βάζουμε απέναντι το LG G3 με το OnePlus One και καλούμε όλους τους φίλους της τεχνολογίας που έχουν δοκιμάσει μια ή και τις δύο συσκευές να σχολιάσουν τι τους άρεσε και τι όχι ώστε να βοηθήσουν άλλους υποψήφιους αγοραστές.

Δείτε επίσης και iPhone 6 Plus η Galaxy Note 4;

LG G3 ή OnePlus One, LG G3 ή OnePlus One [community]

LG G3
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.4 KitKat
Επεξεργαστής: Qualcomm Snapdragon 801 2.5GHz
GPU: Adreno 330
Μνήμη RAM: 2GB/ 3GB
4G/ LTE
Οθόνη: 5.5 ιντσών, QHD 1440×2560 pixels
Κάμερα: 13 Megapixel, LED flash, 4K video, OIS+ auto focus laserAF
Δεύτερη κάμερα: 2.1 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 16GB/ 32GB
Κάρτα μνήμης: microSD έως 128GB
Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11 ac, GPS, micro USB, NFC, Ραδιόφωνο FM
Μπαταρία: 3000 mAh
Διαστάσεις: 146.3×74.6×8.9 χλστ.
Βάρος: 149 γρ.

OnePlus One
Λειτουργικό σύστημα: CyanogenMod 11S (Android 4.4 KitKat)
Επεξεργαστής: Qualcomm Snapdragon 801 2.5GHz τετραπύρηνος
GPU: Adreno 330
Μνήμη RAM: 3GB
4G/ LTE
Οθόνη: 5.5 ιντσών, LCD IPS, 1920×1080 pixels, 401 ppi, Gorilla Glass 3
Κάμερα: 13 Megapixel, LED flash, 4K video
Δεύτερη κάμερα: 5 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 16GB/ 64GB
Κάρτα μνήμης: Όχι
WiFi 802.11 ac, GPS/ GLONASS, Bluetooth 4.1, NFC, Στερεοφωνικά ηχεία JBL
Μπαταρία: 3100 mAh
Διαστάσεις: 152.9×75.9×8.9 χλστ.
Βάρος: 162 γρ.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

48 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kostas

Εχω το lg g3 εδω και δυο μηνες περιπου,η μπαταρια του με κανονικη χρηση βγαζει πολυ ανετα μια μερα ισος και λιγο απο την δευτερη μερα,η καμερα πολυ καλη αλλα αν κανεις απανωτές λήψης αρχιζει και κολλαει,καποιος που θελει ενα κινητο για απλη χρηση και οχι επαγγελματικη ειναι το καταλληλο κινητο.

DIREFEAR

Lg g3 32gb λογω οθονης,compact μεγεθους και 3gb ram.

Antonis

Χρησιμοποιώ το One εδώ και δύο εβδομάδες περίπου. Το κινητό απλά φυσάει. Δεν υπάρχει καλύτερο νομίζω σε αναλογία τιμής.
Οθόνη – 8/10 νομίζω ίδιο ακριβώς Panel με του iPhone 6 plus
Σχεδίαση – 8/10
Ποιότητα κατασκευής 9/10
Ηχεία – 8/10 πολύ δυνατά αν και δεν είναι στέρεο
Κάμερα 8/10
Λογισμικό 10/10 αγαπώ cyanogenmod. Παραμετροποιηση στα πάντα. Theme engine απίστευτη. Δυνατότητα εναλλαγής software και hardware controls.
Συνολικά εξαιρετική επιλογή αν δεν σας ενοχλει το μεγεθος!

_Apostolos

To G3 υπερτερεί ξεκάθαρα ως προς την κάμερα και την οθόνη. O συνδυασμός όμως 1080p/ 801/3GB RAM του OneplusOne σε σχέση με 2Κ/801/2GB του G3

Antonis

Ξέχασα να αναφέρω την εκπληκτική μπαταρία! Δύο μέρες με κανονική χρήση. 6+ ώρες screen on time!

giannis13

δυσκολη επιλογη , και τα 2 ειναι πολυ καλα κινητα !

ισως να διαλεγα το g3 μιας και εχω συνηθισει απο το g2 …
απλα αν διαλεξετε το g3 , μονο με lollipop !! εχει βγει ηδη i V20D !

_Apostolos

To G3 υπερτερεί ξεκάθαρα ως προς την κάμερα και την οθόνη. Στις επιδόσεις όμως το Oneplusone έρχεται πιο ψηλά αφού η χαμηλότερης ανάλυσης οθόνη του απαιτεί μικρότερη επεξεργαστική ισχύ και γραφικά, οπότε είναι λίγο πιο γρήγορο. Εγώ πάντως επιλέγω G3.

Kostas

1+1 μεταξύ αυτών των 2 μάγκες…
Όσο το δουλεύεις, ξεχνάς ότι τα κινητά κολλάνε…

Δημήτρης

Τέλειο το one plus one αλλα λίγο μεγαλύτερο απο ότι θα έπρεπε.
Επίσης τα service των 2 εταιριών δεν συγκρίνονται καν

Than

Το Oneplus One υπερέχει λίγο περισσότερο στα χαρακτηριστικά. Επίσης εχει λειτουργικό της Cyanogenmod οποτε η ελευθερία ειναι πλήρης και αυτο ειναι τεράστιο συν!!! Σε θεμα εμφάνισης θα επέλεγα το G3!!! Γενικά εγω κανένα απο τα δυο, ειναι παντόφλες!!! 😛

stelios90

LG G3! Μικρότερο, καλύτερη οθόνη, κάμερα κ.α. και όσο αναφορα την τιμή, το G3 ,έχει 310 Ε τώρα…πιστεύω αξίζει αυτή την μικρή διάφορα τιμής

smp

one plus one
κατοχος εδω και εναμιση μηνα, και με μονο φοβο του τι θα τραβηξω αν παθει βλαβη, μιας και θα πρπει να το στειλω Κινα(coolicool)
πρεπει να πω οτι το κινητο ειναι ΕΡΓΑΛΕΙΑΡΑΑΑΑΑΑΑ.

vasilis

Τα + LG G3 Μεγαλύτερη ανάληση(ίσως και μείον λόγο κατανάλωσης μπαταρίας και απόδοσης gpu), αφαιρούμενη μπαταρία, κάρτα sd, αξιόπιστη brand με τοπική εγγύηση, μικρότερο σε διαστάσεις με το ίδιο μέγεθος οθόνης,laser focus με ταχύτατο focus και καλύτερη εστίαση στις φωτογραφίες, πιο ελαφρύ,καλύτερο ήχο σε ακουστικά (αδεια dolby) ,καλύτερες φωτογραφίες σε χαμηλό φωτισμό και έχει πιο prenium look απο το one plus one με το brushed metal φινίρισμα(ένοχος 😛 πούλησα και εγώ μούρη μιλώντας λίγο παραπάνω στο καφέ…φαίνετε metal και high class το άτιμο το ασημί χαχα). One Plus One Πιο φωτεινή οθόνη,καλύτερη διάρκεια μπαταρίας,λίγο πιο γρήγορο στο interface και άνοιγμα apps,πιο παραμετροποιήσιμο (cyanogen mod),πιο δυνατά ηχεία και καλύτερα απο το 1 του lg g3, καλύτερα benchmark score λόγο χαμηλότερης ανάλυσης οθόνης και μικρότερο load στην κάρτα γραφικών = καλύτερα fps-battery και γλυστράει πιο λίγο απο το lg g3 με ένα ωραίο soft feeling στο χέρι Αυτά αν ξέχασα κάτι διορθώστε με 2 εβδομάδες είχα το one plus one και κάνα μήνα παράληλα το lg g3 (λόγο δουλειάς). Οσα αναφέρω παραπάνω είναι με πολύ μικρές διαφορές αν και φαίνετε ότι το lg g3 υπερτερεί, πιστέψτε με και το one plus one να πάρετε θα μείνετε πολύ ικανοποιημένοι, ας μην ξεχνάμε πως… Συνέχεια »

Costas

LG g3 με την ευρωπαϊκή εγγύηση της lg, την καλύτερη οθόνη, και τη καλύτερη ποιότητα υλικών. Το ψευτοαλουμινιο του oneplus ξεβάφει εύκολα.

Darth

1+1

vasilis

Α να μην ξεχάσω πως είχα το lg g3 με τα 2gb δεν ξέρω αν η έκδοση με τα 3 πάει καλύτερα λόγο μεγαλύτερης ram.
Που πιθανολογό πως θα είναι πιο γρήγορο απο τα 2 gb αλλα δεν μπορώ να πω με σιγουριά αν δεν μου έρθει κανένα στα χέρια.

xristos p

Oneplus one!!!!!!

Miko

Για μένα απο θέμα design μου αρέσει πιο πολύ το LG αλλά απο θέμα χαρακτηριστικών και φυσικά τιμής (συγκρίνω μόνο τα κινητά με 3 GB RAM) δεν βρίσκω λόγο να μην διαλέξω απο αυτά τα 2 το 1+1.
Αλλά για μένα όποιος θέλει ποιότητα κατασκευής, επιδόσεις και φοβερή κάμερα η λύση είναι μόνο μια ——> Meizu MX4… το απλό, όχι το PRO.

Ραφαήλ

Oneplus Plus 64gb
τα +
μεγάλη και φωτεινή οθόνη
ΤΕΡΑΣΤΙΑ μπαταρια
CyanogenMod (like a boss)
sandstone feeling στο κράτημα.
ίσως απο τα πιο γρήγορα android αυτή τη στιγμη
ωραίες φωτογραφίες(ui κάμερας βλέπε -)
raw files φωτογραφιες
απίστευτη 5mp μπροστά κάμερα.
δεν βαριέσαι με τίποτα

τα –
δεν μαρεσει το ui της κάμερας.φουλ επιλογές αλλά δεν μαρεσει(γούστο μου)
φωτογραφιες χαμηλού φωτισμου.(μεχχ.έτσι και έτσι)
μπαίνει δύσκολα το USB
not removable battery

Oneplus one user
τελειο κινητό.value for money.και όλοι σε ρωτάνε ‘φιλέ μου τι κινητο είναι αυτό?’

tech21man

Κανενα απο τα δυο αλλα μαλλον το LG. Κυρος και αποφευγω και τη cyanogen.

Λεωνίδας

Oneplus…για μένα τέρμα οι “φίρμες”,στροφή στα “outsiders”!

Manosp3

One plus one για εμένα!

rasko

Κάτοχος PlusOne
Άλλο κινητό σε αυτήν την αναλογία τιμής χαρακτηριστικών δεν υπάρχει.
Μόνα αρνητικά σύστημα προσκλήσεων (επίσημα δεν στέλνουν Ελλάδα) και service (δεν έχω δοκιμάσει αλλά μου φαίνεται λογικό να μην υπάρχει καλή εξυπηρέτηση με το υπάρχον δίκτυο διανομής)
Τα σπάει όμως να έχεις κινητό ισάξιο σε ΟΛΑ με τις ναυαρχίδες αλλά με τα μισά λεφτά περίπου.

xterm

Ρε παιδιά πείτε μου ειλικρινα, ποτε σας ρωταει ο κοσμος “ρε φίλε τι κινητο ειναι αυτό?” μονο που το βλεπει πανω στο τραπεζι. Το κινητό ειναι μουρη, ελευθερια και τιμή. Ολά τα αλλα τα εχουν και οι αλλοι. One plus one rocks…

nick2010

OnePlus One, το έχω απ’ τον Αύγουστο τρομερή μπαταρία, με ελαφριά χρήση τηλεφωνίας και συχνό wifi για ειδήσεις και social media, μου κρατάει πάνω από 4 ημέρες !!!!!!

Ένα σας λέω, έχω το καινούργιο iphone 6 (δώρο από αμέρικα), αλλά δεν λέω ν’ αφήσω το one ακόμη και το iphone το χω στο συσρτάρι !!!!!

man7

G3 φυσικά!!! Αγαπάμε LG ❤ 👍

vtag

OnePlus One εννοείτε!!!!!!!
Το έχω σχεδόν ένα μήνα προερχόμενος από LG G2 και πραγματικά έχω πάθει πλάκα!!!! Σκεφτόμουν για G3 αλλά τα έβαλα κάτω και πραγματικά δεν μπορεί να συγκριθεί το 1+1 με το G3!!! Μπαταρία απίστευτη με normal χρήση να με βγάζει άνετα 4-5ημέρες και με κάψιμο 1,5-2 ημέρες! Δεν υπάρχει πραγματικά καθόλου lag με όσες εφαρμογές κι αν το φορτώσεις! Όσες μέρες το έχω (σχεδόν μήνα) από την στιγμή που το άνοιξα να φανταστείτε δεν το έχω κλείσει/κάνει επανεκκίνηση ούτε μια φορά και πραγματικά δεν έχει παρουσιάσει καθόλου μα καθόλου lag!!!! Πολύ δυνατή 13άρα κάμερα και φοβερή 5άρα μπροστινή για selfies!!! Από σχεδίαση και υλικά κατασκευής πραγματικά το κινητό είναι άλλου, ειδικά το sandstone black σου δίνει πιο ωραία αίσθηση στο χέρι ακόμα και από HTC ONE! Τέλος έχει cyanogen mod που σημαίνει απίστευτη παραμετροποίηση και έχει και κολπάκια τύπου double tap to wake up σαν G3 αλλά και σίγουρες και άμεσες αναβαθμίσεις για πολύ καιρό από την Cyanogen-One Plus!!!!
Πραγματικά όποιος το σκέφτεται να μην διστάσει και πλέον είναι πανεύκολο κάποιος να το αγοράσει!!!!!

billak

OpO εννοείται.Για πολλούς λόγους. Το χρησιμοποιώ μηνες χωρίς προστατευτικό και δεν έχει ξεβάψει τίποτα, που είχε αναφέρει κάποιος.
Μια διόρθωση μόνο. Τα ηχεία στο one plus one είναι δύο αλλά ο ήχος είναι μονοφωνικός.

Μακης

Το g3 βρισκω πως ειναι ο μικρος αδερφος του g flex, μονο που το g flex μου βγαζει 2 μερες ανετα ενω το g3 του φιλου μου βγαζει 1 μερα. Το one plus δεν το γνωριζω και θα ηθελα να αποκτησω το 64gb !!! Πωλειται στην ελλαδα η οχι ?

Kostas K.

One plus One λόγω Cyanogenmod και οθόνης. Μάλλον το καλύτερο κινητό σε αναλογία χρημάτων και αυτά που προσφέρει για το 2014

Savvas

Oneplus one κυρίως λόγω cyanogenmod, εχει τρελά πράγματα μέσα με αγαπημένα το privacy guard και power management.Επίσης η οθόνη έχει minimum περιθώρια μεταξύ touch element και lcd ώστε να φένεται σαν να “ξεπηδάει” η οθόν η και καλή ποιότητα κατασκευής.

Cj Georgio

Πρώην κάτοχος Galaxy s4 μετά από καιρό κατέληξα εδω και 3 μέρες να είμαι κάτοχος ενός LG G3 GOLD 16GB.
Το προτίμησα σε σχέση με το one επειδή είναι πιο μικρό σε μέγεθος και έχει πιο Καλή οθόνη.
Χώρια αυτό αν πάθει κάτι έχω 2 Χρόνια εγγύηση εδώ στην Ελλάδα ενώ με το άλλο θα έπρεπε να το στείλω κινα. Τώρα για την μπαταρία πως καταφέρεται κάποιοι και το πάτε και δεύτερη μέρα δεν κατάλαβα..
Τγν κατεβάζει την μπαταρία αν ασχολείσαι μαζί του. Η λύση είναιdock με δεύτερη μπαταρία..

smp

@Cj Georgio
“Τώρα για την μπαταρία πως καταφέρεται κάποιοι και το πάτε και δεύτερη μέρα δεν κατάλαβα..”

το φορτισα το βραδυ χθες-το ανοιξα 09,00-cafe με ανοιχτο wi-fi 2-τωρα ειναι 21,00 και εχω 78%
-αυριο ρεκλα αρα κατεβασμα της μπαταριας στο 60%
-την Δευτερα με αρκετα τηλεφωνα και standart 3 ωρες wifi
-αποτελεσμα: θα φτασω σπιτι με 20%/25%
Μια χαρα αντεχει το κινητακι μου
Φορτιζω το 1+1 μου 3/4 φορες την εβδομαδα-αληθεια σου λεω.

George

Και βεβαια το Lg G3 διοτι ειναι το καλυτερο smartphone του 2014.
Βεβαια αν το One ηταν αλλης εταιριας μπορει να το σκεφταμουν για αγορα.

manolisbeis

είμαι κάτοχος του One plus one και δηλώνω ότι δεν πρόκειται να πάω να πάρω κινητό με 500 – 6000 €) τέρμα η άπατες με 280 €) πήρα τηλεφωνώ τούμπανο με όλη την σημασία της λέξεως

OnePlus One
Λειτουργικό σύστημα: CyanogenMod 11S (Android 4.4 KitKat)
Επεξεργαστής: Qualcomm Snapdragon 801 2.5GHz τετραπύρηνος
GPU: Adreno 330
Μνήμη RAM: 3GB
4G/ LTE
Οθόνη: 5.5 ιντσών, LCD IPS, 1920×1080 pixels, 401 ppi, Gorilla Glass 3
Κάμερα: 13 Megapixel, LED flash, 4K video
Δεύτερη κάμερα: 5 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 16GB/ 64GB
Κάρτα μνήμης: Όχι
WiFi 802.11 ac, GPS/ GLONASS, Bluetooth 4.1, NFC, Στερεοφωνικά ηχεία JBL
Μπαταρία: 3100 mAh
Διαστάσεις: 152.9×75.9×8.9 χλστ.
Βάρος: 162 γρ.

Kostas

Τι one plus one ρε παιδια; Τι εγγυηση εχεις, αν πάθει κάτι; Θα τρέχεις; Υπάρχει και ο όρος after sale service, όταν δίνεις 300 €. Οπότε παίρνεις γνωστη μάρκα, όποιος θέλει να κάνει δοκιμές παίρνει syzai kai lyarmi ή όπως λέγονται και δοκιμάζει τη τύχη του…

Cj Georgio

Το LG G3 το πήρα 330€..
Απλά έχω την τάση να ασχολούμαι αρκετά με το κινητό και να εξαντλω την μπαταρία του.Σε σχέση με το Galaxy S4 έχει αρκετά καλύτερη αυτονομία.

μαρκος

το one plus one,γιατι στα benchmarks το κινητο αυτο βγαινει σχεδον καλυτερο απο το note 4 και το λογισμικο ειναι το cyanogen mod που το κανει απο τα μοναδικα κινητα που ερχεται με cyanogen μαμμισια.

Αντώνης Μαρίνος

Κάτοχος G3, άρα προφανώς λέω G3! Αν και το σκέφτηκα για λίγο για το 1+1, αλλά ήταν πραγματικά σπασ@@@κος ο τρόπος διάθεσης. Σιγά μην παρακαλέσουμε για να πάρουμε κινητό (αν και τώρα τα χαρίζουν τα invites). Τεςπα, συνολικά σαν συσκευή είναι πιο όμορφο το G3 και πολύ πιο μαζεμένο. Τα υλικά του 1+1 δεν ξέρω πως αντέχουν, φαίνεται λίγο πιο “δεμένο” στο μάτι, αλλά ξέρω ότι το G3 (με εμπειρία και από το G2) απλά δεν καταλαβαίνει Χριστό από πεσίματα, γδαρσίματα, τούμπες κλπ!!

Από πλευράς specs, αν εξαιρέσουμε τα απόλυτα νούμερα σε benchmarks, το G3 είναι καθαρά μπροστά σε όλους τους τομείς (από SoC μέχρι -προφανώς- οθόνη). Αν δεν έχετε δει video ή photos στην QHD, τότε σας προτείνω να το κάνετε πριν αποφασίσετε.

Α και φυσικά ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ τα φυσικά/capacitive πλήκτρα. Τέλος ρε παιδιά, πάει αυτό, αφήστε τα να πεθάνουν ήσυχα και ήρεμα.

Βάλε και το UI της LG, τα πολύ περισσότερα features, τα κολπάκια με την QuickCircle, νομίζω όλα αυτά αρκούν 😉

antoni_t

Το G3 έχει μια εντυπωσιακή οθόνη με μεγάλη κάλυψη της εμπρόσθιας επιφάνειας από αυτή, που όμως υστερεί ξεκάθαρα σε φωτεινότητα μάλλον από επιλογή της ίδιας της μαμάς Lg. Φαντάζομαι ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να αλλαξει με μια εγκατάσταση cyanogen_mod (όπως είχε γίνει με το παλιο μου galaxy nexus που απέκτησε +20% φωτεινότητα μετά από την εγκατάσταση του CM). Επίσης υστερεί λιγάκι σε απόδοση σε σχέση με το 1+1 ίσως εξαιτίας αυτής της οθόνη. Το 1+1 είναι πολύ καλό αλλά άγνωστη ποσότητα για την Ελλάδα το aftersales του. Δε θα ήθελα να το εμπιστευτώ παρότι στο χέρι είναι πολύ καλό (το έχει φίλος). Το g3 από την άλλη είναι εξαιραιτικά ποιοτικό ένα από τα καλύτερα και στιβαρότερα κινητά (αν βγάλεις έξω τα αλουμινένια lumia 925,930, iphone, galaxy alpha).

Xρηστος Σαμ

Lg g3 λογω οθονης,compact μεγεθους και κατεμε πολυ πιο ομορφο design εξωτερικα κ εσωτερικα (g3 ui),κ να φανταστειτε ειμαι φαν του pure android αλλα η lg φετος εκανε απιστευτη δουλεια στο ui της…το καλυτερο μετα απο sense κ καθαρου android.

vasilis

Δεν διαφωνώ ότι το one plus one είναι καλό smartphone αλλα σίγουρα όχι καλύτερο απο το Lg g3.
και αυτό που ξεχνάνε πολοί είναι η εγγύηση… πάρτε ένα παράδειγμα απο τα πολλά απο το gsmarena
Anonymous
I do like my OnePlus and the original shipment and purchase was prompt and great. However my support for the a warranty situation that they approved has been the worst I’ve ever experienced. The process has taken more than 3 months at this point and the device has still not been picked up or a replacement sent.

Reply
2014-12-08 01:45

ΣΤΑΘΗΣ

ΦΥΣΙΚΑ OnePlus One …….ΚΙΝΗΤΑΡΑ

Γιαννης Χανια

Έχω την ευτυχία να είμαι κάτοχος του Oneplus από τον Σεπτέμβρη… το κινητό τα σπάει σε όλους τους τομείς εκτός από τη διαχείριση μνήμης. Τρομερή ποιότητα κατασκευής, εξαιρετική κάμερα, αυτονομία στη χειρότερη όλη μέρα (άμα το λοιώσεις) ….και φυσικά αυτό που είπε ο φίλος @ραφαήλ: όλοι με ρωτάνε, “ποια κινητάρα είναι αυτή???” 😀 ….ο μόνος ενδοιασμός μου ήταν το servis, ελπίζω να μη το χρειαστώ 🙂
Την τελευταία εβδομάδα δουλεύω και το G3 που πήρε ο πατέρας μου και το οποίο ήταν υποψήφιο αντί του Oneplus. Το Lg είναι πραγματικά μια φανταστική αγορά σε αυτά τα λεφτά έχοντας και την εγγύηση της lg.
Παρόλα αυτά, ψηφίζω ONEPLUS ONE δαγκωτό!

Kostas

Οι συσκευες ειναι πολυ κοντα και οι λεπτομερειες κανουν την διαφορα, απο την μια εχεις μεγαλο brand με 2τη εγγυηση στην Ελλαδα, android πιο φιλικο στον τελικο χρηστη και με λιγοτερα bugs, επισης παραδοξος (λογο lg) εχει παει στην lollipop official, απο την αλλη εχεις ενα πειραμα, πολυ καλα specs λιγα λεφτα, πολυ μεγαλη εσωτερικη μνημη (το 64gb) καλυτερες επιδοσεις λογο οθονης και για τους ψαγμενους, μια εκδοση android που ειναι πολυ ανοιχτη σε περετερω παρεμετροποιησεις, πολλες περισσοτερες απο οτι χρειαζεται ενας νορμαλ χρηστης.

nik

Ρε παίδες Γιατί να ρισκαρω και να πάρω Κίνα για 40ε τα κινιτα είναι κοντά και δεν μπωρςις να συγκρινεις γιατί αλλη χρηση κανει ο α,β,γ τες ΠΑ δεν μπλεκω με Κίνα γοατο αν σου κάτσει…… Ουτοσι αλος το lg320 έχει δεν το λες και περιουσία !!!! Θα προτιμισω lg Γιατί η οθόνη πρέπει να τα σπάει

νικ

2 ενα μεγαλο fail είναι που έχει χωρισει την 3gb ram/32gb kai 2g ram/16gb αυτό είναι μέγα λάθος και για σας που λέτε για cyanogεnmod μπωρεις να βάλεις σε οποίο κιν θες δεν υπάρχει πρόβλημα ουτε είναι κριτιριο αφού αν θες το βάζεις σε οτι κιν θες εγώ το έχω βάλει.και φυσαει σε ενα σ3

nick nick

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ LG G3
(και μακρία γενικά απο lg…)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured OnePlus OnePlus one

OnePlus One: Το πραγματικό Flagship Killer [Throwback]

Σήμερα θα θυμηθούμε το πρώτο πραγματικό flagship killer που κυκλοφόρησε ποτέ, το μοναδικό OnePlus One αλλά και τι το έκανε τόσο ξεχωριστό.

Smartphones Android Android 10 featured

OnePlus One: Παρά τα 6 του χρόνια, λαμβάνει Android 10 μέσω LineageOS

OnePlus One, Samsung Galaxy S5 Plus και OPPO Find 7 λαμβάνουν Android 10 έπειτα από πολλά χρόνια χάρις στο LineageOS 17.1.

Smartphones Android Nougat LG LG Android Smartphones

LG G3: Ετοιμάζεται για αναβάθμιση σε Android Nougat;

Το LG G3 είναι μια από τις πιο δυνατές συσκευές που έχει κυκλοφορήσει η LG, ανακοινώθηκε τον Μάιο του 2014 ως ο διάδοχος του επίσης δυνατού LG G2. Κυκλοφόρησε με Android 4.4.2, στη συνέχεια αναβαθμίστηκε σε Android 5.0, Android 5.1 και Android 6.0.

Smartphones OnePlus OnePlus one OnePlus smartphones

OnePlus One: Πήρε φωτιά κατά τη διάρκεια της φόρτισης

Μια μόλις ημέρα μετά κυκλοφορία της είδησης ότι το ολοκαίνουριο Samsung Galaxy Note 7 εξερράγη ενώ βρισκόταν στη φόρτιση, έχουμε ένα ακόμη περιστατικό που αφορά σε παλαιότερο μοντέλο της OnePlus. Πρόκειται για το “flagship killer” του 2014 ή πιο απλά το OnePlus One.