LG G3 s/ G3 Beat (mini), με τιμή στα 349 ευρώ στη Γερμανία

Εχθές η LG ανακοίνωσε επίσημα τη mini έκδοση του LG G3 το οποίο στην Ευρώπη έρχεται ως LG G3 s ενώ στην Ασία ως LG G3 Beat. Όμως δεν ανακοίνωσε επίσημα την τιμή του και σήμερα μαθαίνουμε ότι η συσκευή εμφανίστηκε στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στη Γερμανία με τιμή στα 349 ευρώ.

Όπως είναι αναμενόμενο θα αρχίσει να πωλείται πρώτα στην Κορέα από αύριο και στη Γερμανία τουλάχιστον θα είναι διαθέσιμο από τα μέσα του επόμενου μήνα οπότε λογικά την ίδια περίοδο θα είναι και στις υπόλοιπες χώρες.

Το LG G3 s έχει μικρότερη οθόνη και κατώτερα χαρακτηριστικά από τον μεγάλο αδερφό. Έρχεται με 5 ιντσών HD οθόνη (1280 x 720), 294ppi και 74.1% αναλογία οθόνης συσκευής, Snapdragon 400 chipset με quad-core 1.2GHz Cortex-A7 επεξεργαστή και Adreno 305 GPU, 1GB RAM, 8GB ενσωματωμένη μνήμη η οποία μπορεί να επεκταθεί μέσω κάρτας microSD. Η κάμερα είναι στα 8MP με Laser Auto Focus, 1.3MP η μπροστινή κάμερα και η αποσπώμενη μπαταρία είναι στα 2,540 mAh.

Οι διαστάσεις του είναι 137.7 x 69.6 x 10.3mm και ζυγίζει περίπου 134 gr. Από άποψη software, είναι σχεδόν ίδιο με τον μεγάλο αδερφό και τρέχει Android 4.4.2 KitKat.

LG G3 Beat/G3 s, επίσημα με 5″ HD οθόνη, Snapdragon 400 και1GB RAM

lg g3 s τιμή, LG G3 s/ G3 Beat (mini), με τιμή στα 349 ευρώ στη Γερμανία

lg g3 s τιμή, LG G3 s/ G3 Beat (mini), με τιμή στα 349 ευρώ στη Γερμανία

lg g3 s τιμή, LG G3 s/ G3 Beat (mini), με τιμή στα 349 ευρώ στη Γερμανία

lg g3 s τιμή, LG G3 s/ G3 Beat (mini), με τιμή στα 349 ευρώ στη Γερμανία

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

27 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Left

Πάμε στοίχημα ότι θα lagαρει λιγότερο από το κανονικό G3…;

Κωνσταντίνος

Αυτή είναι τιμή.. Όχι όπως η Samsung με το S5 mini 449€. Άκου εκεί τόσα λεφτά για mid-ranged συσκευή. Με τέτοια τιμή άνετα θα πήγαινα LG G3 mini αν ήθελα πάλι τέτοιο μέγεθος..

Κάτοχος S4 mini, και είμαι πολύ ευχαριστημένος. (Skroutz. Σιγά μην έδινα 449€. :ρ)

Ευάγγελος Παπαχρήστου

Tέλεια αναλογία ποιότητας και τιμής!

Darth

@ Ευάγγελος Παπαχρήστου και μετα ξυπνήσαμε……. hardware του moto g με μεγαλύτερη οθονη…….. (τελειότερη τιμή δεν γινεται )

dark_master

@ Left για αυτό να είσαι σίγουρος…

@ Κωνσταντίνος. Αν θες τα ίδια χαρακτηρισιτκά μπορείς σε πας σε Desire 610, G2 Mini, M2 που είναι και φτηνότερα. Αν πάλι θες καλύτερα και δεν σε νοιάζει η μεγαλύτερη οθόνη κοίτα το Desire 816 που υπερτερεί στα περισσότερα σε σχέση με το G3 Beat.

Σπύρος

Το πρόβλημα φυσικά δεν είναι το μέγεθος της οθόνης, αλλά αυτό της συσκευής. Αν λοιπόν θέλει κάποιος ένα κινητό κλάσεις ανώτερο από το G3 mini με ανάλογο σχεδιασμό, σχεδόν τις ίδιες διαστάσεις (1.3 mm φαρδύτερο, 0.8 mm ψηλότερο και 1.4 mm λεπτότερο), μεγαλύτερη οθόνη και μάλιστα με χαμηλότερη αρχική τιμή τότε η μόνη-εξαιρετική επιλογή είναι το LG G2.

gkoutsos

αυτη ειναι λογικη τιμη για midrange μινι! υποψη οτι το g2 mini (ξεκινησε κι αυτο απο την ιδια τιμη 350 ευρω αν θυμαμαι καλα) που ηρθε πριν 2 μηνες το βρισκεις ηδη στα 184 ευρω… καλη τιμη ασχετα αν το g2 εχει κι αυτο απιστευτη τιμη στα σκρουτζομαγαζα αυτη τη στιγμη (αν δεν σε νοιαζει το θεμα της καρτας μνημης).

@left εχεις πιασει στα χερια σου το g3 και εχεις δει οτι lagαρει τοσο?? γιατι εγω απ’οσο ξερω (απο κοντα, review, βιντεο κτλ.) δεν κολλαει πουθενα. μια στο τοσο μπορει να αργησει λιγο παραπανω να ανοιξει μια εφαρμογη, οπως και το s5 για παραδειγμα

sdaoulas

Το android ειναι Λ.Σ με απαιτησεις σε ram. Με απλα ελληνικα ειναι ραμοφάγος. Με 1GB ram δεν πας πουθενα στις μερες μας. Καταλαβετε το επιτελους.

Ορέστης Γκιοκας

Παιδιά τι λέτε? Σιγά την αναλογία τιμης-ποιοτητας το g2 τώρα έχει 290€

djs

@ Left Εχει παρατηρηθει lag για το G3 που δημιουργει προβλημα στο χρηστη δλδ;;

Darth

@gkoutsos έχει πέσει στα χέρια μου………… δεν θα πω οτι έχει lag που δεν παλεύεται (λεγε με samsung) είναι όμως μερικά κλικ ποιο αργό από το g2 και σε καποια tranzitions τροει ζόρια (όχι λόγο λογισμικού μπαμ κάνει αυτο, γιατί μολις αρχίζεις και βλέπεις οτι τροει αυτά τα μικρά ζόρια αρχιζει και ζεσταίνετε)
κοινός λάθος cpu/gpu συνδυάστηκαν με λίθος ανάλυση οθόνης

σε δυο πράγματα είναι καλύτερο το g3 απο το g2
1. camera (εκαναν καλή δουλειά εδώ)
2. ποιότητα κατασκευής (μεν δεν είναι αψογη αλλα είναι καλύτερη του g2)

σε ολα τα αλλα είναι χειρότερο απο το g2 (ακομη και οθονη αν και έχει παραπάνω pixels δείχνει χειρότερα και έχει χαμηλότερο φως)

George

@Darth

Δε ξερεις τι λες. Το κινητο το εχω 10 μερες χωρις κανενα lag. Μην λετε οτι θελετε και παραπληροφορειτε το κοσμο. Το παιχνιδι με το κινητο στο πλαισιο η αλλο μεγαλο μαγαζι δε θεωρειται οτι ξερετε τα παντα για το κινητο ουτε ειδατε lag απλως ψαχνατε για αυτο και το φανταστηκατε.
Για το κινητο μου ειναι παγερα αδιαφορο λογω της ram.

Darth

@George οκ δεν ξέρω τι λέω ότι πείτε……….

δεν το είδα στο πλαίσιο αλλα το έχει πάρει ένα παιδί για να το πάρει μαζί του στο εξωτερικό και ήταν σπίτι μου δυο ήμερες ετσι το ξεζούμισα καλά καλά

ίσως να παίζει κάτι χειρότερο……….. σε καποια μοντέλα να το κάνει σε καποια όχι (αλλα αν μπεις στο myphone θα δεις ότι όσα είπα το αντιμετωπίζουν αρκετοί.

Είχα και ένα θέμα ακομι (δυο φορές μέσα σε αυτές της δυο μέρες έκανε reboot………… αλλα πιστεύω ότι είναι θέμα λογισμικού και θα λυθεί και δεν αξιζει αναφοράς)

Στο τέλος τέλος χέσε την γνώμη μου πες ότι δεν είπα τπτ μπες στο myphone στο thread του g3 και δες τα παράπονα και τα προβλήματα

α ναι και το ποιο σημαντικό εκφράσεις τύπου “Δε ξερεις τι λες” και αλλα παρόμοια να το πεις σε κάποιον φίλο σου και όχι σε μένα που δεν με γνωρίζεις και δεν σε γνωρίζω.

Georgos

Και εγώ αν είχα για κινητό Huawei ή ZTE θα έγραφα ότι Samsung και LG έχουν lag (εκτός και αν μιλάμε για τίποτα μοντέλα των 150 ευρώ που όντως έχουν). Είναι θέμα συμπλέγματος κατωτερότητας.

gkoutsos

@darth @george θεωρω πως με 10, 20, 30 λεπτα χρησης σε ενα πλαισιο ή αλλο μαγαζι δεν ειναι δυνατο να βγαλεις ακριβες συμπερασμα αν εχει lag το οποιοδηποτε smartphone (ειδικα τοσο μικρες διαφορες σε συγκριση με το G2)
επισης πιστευω πως και αυτο το λιγο lag που ισως να εχει μια στο τοσο το G3 βελτιωνεται μεσω ενος update της lg.

κατα την γνωμη μου και με βαση οσα εχω δει, το G3 ειναι καλυτερο ή ιδιο με το G2 σε ολους τους τομεις πλην της μπαταριας που ισως ειναι λιγο χειροτερη αναλογως με την χρηση (χωρις αυτο να αναιρει οτι ειναι εξαιρετικη για smartphone, γιατι ολοι διαμαρτυρονται οτι δεν ειναι αρκετη κτλ. αλλα μονο καποιος που προερχεται απο το G2 θα δυσαρεστηθει και θα του κακοφανει) μπορει να μας απαντησει και ο george εκ πειρας σ’αυτο…

ξεφυγαμε νομιζω απο το θεμα του αρθρου 😛

Notis

Ναι έχουμε μεγάλο σύμπλεγμα κατωτερότητας ”για τα κινητά” τίποτα άλλο δεν βρήκες να πείς. Ακου σύμπλεγμα κατωτερότητας για τα κινητά. Δε κοιτάς λίγο στον καθρέφτη να δεις έναν απόλυτο άνθρωπο που δεν δέχεται δεύτερη άποψη.
Ποια κινητά των 150 ευρω, ενας φίλος αγόρασε 300 ευρω ένα samsung και μου είπε ότι του έχει σπάσει τα νευρα από το lag του έρχεται να το πετάξει στον τοίχο. Κολλάει ακόμα και όταν κάνει μία κλήση. Και μου είπε ότι δεν κολλάει στιγμαιαία αλλά κρατάει αρκετά λεπτά η κατάσταση. Ασε μας από κει θα μας κάνεις και κήρυγμα.
@Darth συμφωνώ μαζί σου όντως σε reviews υπάρχει θέμα ψιλοκολλάει.

Darth

@Georgos από κινιτα ειχα απ ολα………. και samsung και lg και htc και oppo και huawei………..
για κάθε ένα εχω να πω και καλά και κακά

πχ όπως το g3 (32gb) ήταν μια αψογη συσκευη με πολύ καλή αυτονομία

το note ήταν άψογο με καποια θέματα στο software, το s4 ηταν υπερβολικά ευαίσθητο για πλάκα έσπαγε οθονη και είχε ένα lag παντού (λυνόταν με cyanogenmod)

to oppo find 5 ηταν άψογο κατασκευαστικά αλλα έχανε από αυτονομία

το xperia z δυστυχώς το μόνο καλό που είχε οτι ήταν αδιάβροχο και καλό design σχετικά

το zte z5s mini που εχω τώρα ειναι αρκετά όμορφο πολύ καλή οθονη και καλή λειτουργία κλπ είναι όμως πολύ λεπτό και δεν θα αντέξει ούτε μια πτώση…… και έχει μέτρια αυτονομία

δεν είμαι fan καμίας εταιρείας (για την ακρίβεια σιχαίνομαι των fanboysmo γιατί είναι αρρώστια και συγκεκριμένα αδύναμου και ανυπάρκτου προσωπικού χαρακτήρα), προτιμώ να βλεπω τα καλά και τα κακά και να αποφασίζω τι θα πάρω και αν θα το πάρω

George

@Darth

Στο myphone υπαρχουν πολλοι fan της sammy και θαβουν το G3 καταλιγοντας οτι υπερθερμενεται συνεχεια, εχει κακο UI, random restarts και κολλαει αλλα θα παει καλα στις πωλησεις επιδη ειναι ομρφο εμφανισιακα(τι μου θυμιζει τα ιδια δε λεγαν και για το μηλο). Εσυ τους πιστευεις; Εγω παντως δε νομιζω οτι θα επιρεασουν εναν νοημων ανθρωπο που ξερει απο τεχνολογια η καποιον ασχετο διοτι απλα δε θα μπει στο καθε τεχνολογικο forum να δει τι παιζει.

Συγνωμη για το off topic.

George

@Darth

Στο myphone υπαρχουν πολλα fanboys της sammy οποτε θαβουν το G3 καταληγοντας οτι υπερθερμαινεται συνεχεια, εχει κακο UI,random restarts και κολλαει συνεχεια αλλα θα πουλησει διοτι ειναι ωραιο εμφανισιακα(οτι ελεγαν παλια για το μηλο). Εσυ τους πιστευεις; Εγω δε νομιζω οτι νοημων ανθρωπος που ξερει απο τεχνολογια θα τους πιστευε.

Συγγνωμη για το off topic.

Kostas K.

Ρε παιδιά σας αρέσει αυτη η τιμή? Διαβάζω καλα? Με 290 παιρνετε G2 και Nexus 5 με Snapdragon 800 και ενα σωρο καλουδια και σας αρέσουν τα 350 για κινητο με Snapdragon 400 και 1 gb Ram???? Υπάρχουν ατομα δηλαδή που θα δώσουν 350 ευρω για αυτό το κινητό?
Την προηγούμενη εβδομαδα αγόρασα Xiaomi Redmi 1s με τα ΙΔΙΑ χαρακτηριστηκα (snapdragon 400,1 gb RAM, 8 gb αποθηκευτικό χωρο, 8 mpxl Camera) στα 110 ευρω.. Ότι και να πω άλλο ειναι λίγο

Μίχος

Τώρα με 1gb RAM δεν πας πουθενά.
Την μεγαλύτερη μαγκια την έκανε η Sony…μείωσε τις διαστάσεις αλλά τα χαρακτηριστικά τα άφησε ίδια!!!

dark_master

@Μιχος μην κρίνετε με βάση λογισμικά τύπου touchwiz. Το Android δεν θέλει πάνω από 1 GB Ram σε mid range συσκευή. Κλασσικό παράδειγμα το Motorola G.
@Darth συμφωνώ μαζί σου. Έχουμε διαφωνήσει στο παρελθόν σε αρκετά θέματα ενώ σε άλλα έχουμε συμφωνήσει.Το G3 δεν είναι καλύτερο από το G2. Η μπαταρία δεν είναι καλύτερη από αυτή του G2. Η φωτεινότητα του μειώνεται από λίγο κ το κινητό ζεσταίνεται αν το ζορισεις. Η κάμερα του είναι όντως από τις κορυφαίες στην κατηγορία του αλλά σαν σύνολο σε καμία περίπτωση δεν το λες καλύτερο από το G2.
Και πριν ακούσω φράσεις τύπου πρόβατο κτλ να ξεκαθαρίσω κάτι. Το γεγονός ότι δεν συμφωνεί κάποιος μαζί σας δεν σημαίνει ότι είναι απαραίτητα οπαδός μιας άλλης εταιρίας. Αν μπορεί να παραθέσει επιχειρήματα να παραθέτετε κ έσεις. Όλοι λάτρεις της τεχνολογίας είμαστε κ για αυτο εαστε εδώ. Αν κάποιος θέλει να αμφισβητήσει τα λεγόμενα του Darth η τα δικά μου η οποιοδήποτε αλλού καλοδεχούμενος. Αν όμως κάποιος θέλει να απαξιώσει κτλ χωρίς επιχειρήματα ας πάει σε Κανένα γήπεδο…

Μίχος

*Dark δεν εχω ουτε Sony ουτε Samsung και δεν υποστηριζω ποτε καμια εταιρεία,αντίθετος είμαι κατα αυτού του σκεπτικού!!!
Τώρα σχετικα με την RΑΜ δεν εχεις δικιο,γιατί εγώ στο Nexus 7 που έχω 2gb δεν κολλάει καθόλου ενω του φίλου μου με το 1gb κολλάει αρκετά συχνα.

Kostas K.

@ Μιχος Ναι αλλά συγκρίνεις 2 μοντέλα που δεν διαφέρει μόνο η ram.Το ένα φοράει Qualcomm s4 pro επεξεργαστή και το άλλο είναι μια γενιά πίσω με τον nvidia tegra 3

Kwnstadinos

dark_master ειναι καλυτερο απο το επισης εξαιρετικο G2, παιρνει καρτα ενα σημαντικο στοιχειο , που για πολλους αποτελεσε ”φρενο” στο να παρουν το g2 , και θα σου απαντησω σχετικα οταν την τριτη το παραλαβω ( το G3) ,αν οντως ισχυουν, γιατι πολλα ακουγονται, και αν καποιος διαβασει σχολια για το G3 απο ατομα που το εχουν ή καποιους οι οποιοι( δεν το εχουν πιασει στα χερια τους καν) αναπαραγουν αλλων σχολια δεν θα βγαλει ακρη,Σε προηγουμενο post ειχα αναφερθει οτι Τελειο κινητο δεν υπαρχει, παντα καποιο μειονεκτημα θα εχει, πιστευω οτι με την οθονη που ζεσταινετε ισως λυθει με καποια αναβαθμιση απο την lg,αν οντως ισχυει.
και να συμπληρωσω επισης οτι ενοειτε οτι κανεις μας δεν ειναι οπαδος εταιρειας, δεν εχουμε κερδος,αυτες απο τα δικα μας λεφτα τρεφονται και οφειλουν οταν ενα προιον το πουλας σε υψηλη τιμη να παρεχεις στον πελατη την καλυτερη δυνατη εμπειρια. 🙂

apostolos

καλα ποσο στοκοι ειστε που ακομα σχολιαζετε τις τιμες……ξερετε πολυ καλα οτι η τιμη αυτη ειναι η αρχικη, μετα απο λιγο θα πεσει στο σκρουτζ

Tom

Αμην ρε Αποστολε. Αν διαβαζεις τα σχολια εδω μεσα θα νομιζεις οτι ο κοσμος αγοραζεις κινητα με 700 ευρω για πλακα. Ενω δεν ειναι ετσι και δεν το κανουν ουτε αυτοι που λενε για τα 700 ευρω και την εκαστοτε αρχικη τιμη καταλογου. Ουτε καν ΘΑ πεσει η τιμη. Η τιμη πρωτη μερα θα ειναι 300 ευρω και σε ενα μηνα το πολυ 250

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.