Ανακοινώθηκε επίσημα το LG G3 Screen (F490 Liger) το πρώτο smartphone με επεξεργαστή NUCLUN κατασκευής LG. Οκταπύρηνος (4 πυρήνες Cortex A-15 1.5GHz και 4 πυρήνες Cortex A-7 1.2GHz) με υποστήριξη 4G/ LTE Cat.6 για mobile internet με download έως και 225 Mbps.
To LG G3 Screen ενσωματώνει οθόνη αφής 5.9″ LCD IPS με ανάλυση Full HD 1920×1080 pixels, μνήμη RAM 2GB, αποθηκευτικό χώρο 32GB και υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD, κάμερα 13 Megapixel με OIS και Laser Auto Focus, δεύτερη μπροστινή κάμερα 2.1 Megapixel, μπαταρία 3000 mAh, πάχος 9.5 χλστ., βάρος 182 γρ. και τρέχει την έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 4.4 KitKat.
Το G3 Screen θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στην αγορά της Νοτίου Κορέας αλλά δεν αποκλείεται να δούμε κάποιο αντίστοιχο μοντέλο με παρόμοια τεχνικά χαρακτηριστικά και στην Ευρώπη.
Τα προϊόντα Galaxy που διατίθενται από το 2019, συμπεριλαμβανομένων των σειρών Z, S, Note, A, M, XCover και Tab, θα λαμβάνουν πλέον ενημερώσεις ασφαλείας για τουλάχιστον τέσσερα χρόνια.
Ο Samsung ISOCELL GN2 διαθέτει προηγμένη λειτουργία αυτόματης εστίασης και λήψης σε χαμηλό φωτισμό και αναμένεται στο camera setup του Xiaomi Mi 11 Ultra.
Ενδιαφέρον θα έχει! Κώστα αν βρεις κάποιο hands on στο you tube ανέβασε το να το δούμε!