LG G3 Stylus, επίσημα με 5.5” qHD οθόνη, quad-core 1.3GHz επεξεργαστή,1GB RAM

Λίγο πριν την έναρξη της IFA 2014, η LG ανακοίνωσε επίσημα το νέο LG G3 Stylus το οποίο θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά στο Βερολίνο την επόμενη εβδομάδα. Μετά τα LG G3 Beat και LG G3 Vista, το Stylus είναι μια ακόμη έκδοση της ναυαρχίδας LG G3.

To LG G3 Stylus έχει κατώτερα χαρακτηριστικά από τη φετινή ναυαρχίδα, 5.5 ιντσών qHD IPS (960 x 540 pixels) οθόνη, 13MP εξωτερική κάμερα και 1.3MP κάμερα στην μπροστινή πλευρά. Έχει 8GB ενσωματωμένη μνήμη που μπορεί να επεκταθεί μέσω microSD και 1 GB RAM. Τρέχει Android 4.4.2 KitKat και έχει το UX interface της LG.

Οι διαστάσεις του LG G3 Stylus είναι 149.3 x 75.9 x 10.2mm και το βάρος 163 γραμμάρια, ενώ η μπαταρία είναι στα 3,000mAh. Η συσκευή θα έχει 3G συνδεσιμότητα και θα είναι διαθέσιμη σε λευκό, μαύρο και χρυσό χρώμα.

Η διάθεσή του θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο από τη Βραζιλία και αργότερα στις υπόλοιπες αγορές. Η τιμή δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη.

lg g3 stylus, LG G3 Stylus, επίσημα με 5.5” qHD οθόνη, quad-core 1.3GHz επεξεργαστή,1GB RAM

lg g3 stylus, LG G3 Stylus, επίσημα με 5.5” qHD οθόνη, quad-core 1.3GHz επεξεργαστή,1GB RAM

lg g3 stylus, LG G3 Stylus, επίσημα με 5.5” qHD οθόνη, quad-core 1.3GHz επεξεργαστή,1GB RAM

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jonjon

Λογικά τα χαρακτηριστικά! Γιατί αλλιώς θα έρχονταν σε άμεση σύγκριση με τον βασιλιά note 3-4.

i love rihanna

Μια hd οθονη αν ειχε θα ηταν πολυ δυσκολο? Γιατι με αυτη την ανάλυσή δεν βλεπεται η οθονη! Κατατα αλλά μια χαρα και το πενάκι που εμενα με βοηθα πολυ προσωπικα!

Alexis

Ποιος ο λόγος ύπαρξης αυτού του κινητού? Χάλια οθόνη και το πενακι είναι από αυτά του eBay. Αν κάνει κάτω από 300 Κάτι θα λέει.

Kostas-Doha

3G?….ελα…θα εχει τετοια συνδεση?…..ας ελπισουμε οτι απλα αστειευονται

ΚωσταςD.

Μια hd οθονη την χρειαζοταν…

Theothunder

Βλακία! Ίδιο με το samsung galaxy note αλλα με κατώτερα χαρακτηριστικά και πενάκι απο τους κινέζους! Είναι φυσικά προφανές γιατι το έβγαλε η LG…

stavros

Με αυτή την μπαταρία και αυτήν την ανάλυση οθόνης το κινητό θα κρατάει μέρες.

Georgos

Το να ονομάζεται G3 το συγκεκριμένο κινητό με ανάλυση της πλάκας είναι σαν να θέλει η LG να ξεφτιλίσει την ίδια της την ναυαρχίδα.

giannogeorge

+1 stavros

ΜΑΝΩΛΗΣ79

1gb ram ? ? ?
No hd ! ! !
No thanks ! ! !

john

Και τζαμπα να μου το δωσουν δεν το θελω…

Xristos

Ο κανιβαλισμός ενός ήδη προβληματικού τηλεφώνου όπως ειναι το G3 , δεν εχει τέλος

tiamat

μιλαμε τετοια φοβια να τα βαλει με το Note δε την περιμενα και ειναι ανεξηγητη..
το g3 ειναι φοβερο. το μονο λαθος του ειναι ο επεξεργαστης του και απο εκει ξεκινανε τα προβληματα που κουβαλει στη καμπουρα. αν το g3+stylus το ειχε βγαλει με τον 805 και ειχε κανει μια απλη αντιγραφη του extra software του note ,θα μιλουσαμε για κινηταρα!!

xristos

όσο για το G3 το μεγάλο πλεονέκτημα είναι ταυτόχρονα και το μειονέκτημα του, πηγή όλων τον προβλημάτων του είναι ή οθόνη του, μην ακούτε τη λένε οι μισθωμένοι reviewers

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.