LG G4 ή Galaxy S6/ S6 Edge; [poll]

Εχθές διέρρευσαν οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του αναμενόμενου LG G4 με την κατασκευάστρια εταιρεία να δίνει έμφαση στις ικανότητες της κάμερα 16 Megapixel με διάφραγμα f/1.8, τον ιδιαίτερο σχεδιασμό της δερμάτινης πλάτης με την κατακόρυφη ραφή και την ελαφριά κυρτότητα.

Τα Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge τα γνωρίζουμε, γυαλί Gorilla Glass 4 μπροστά και πίσω και αλουμινένιο σασί. Το σασί του LG G4 θα είναι από πλαστικό και λογικά η οθόνη θα έχει Gorilla Glass (4?).

Μη έχοντας ακόμα τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά του LG G4 (γνωρίζουμε ότι η οθόνη θα είναι 5.5″ 2560×1440 pixels, η μπαταρία 3000 mAh αποσπώμενη και θα δέχεται κάρτες μνήμης micro SD), σας καλούμε σε αυτό το poll να ψηφίσετε ποιο από τα 3 smartphones σας αρέσει περισσότερο από εμφάνιση, υλικά κατασκευής και σχεδιασμός. Δέρμα και πλαστικό ή αλουμίνιο και γυαλί;

Ψηφίστε στο poll και πείτε τη γνώμη σας με ένα σχόλιο.

LG G4 ή Galaxy S6/ S6 Edge; [poll], LG G4 ή Galaxy S6/ S6 Edge; [poll]

LG G4 ή Galaxy S6/ S6 Edge; [poll], LG G4 ή Galaxy S6/ S6 Edge; [poll]

LG G4 ή Galaxy S6/ S6 Edge; [poll], LG G4 ή Galaxy S6/ S6 Edge; [poll]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

41 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tasos

LG G4 φυσικά…

vasilisA3

S6Edge φυσικά. Όχι ότι το G4 είναι άσχημο. Αλλά το Edge είναι και διαφορετικό και κουκλί.

Vagelis

S6 edge > LG G4 >>> S6

Φώτης

Το g flex 2 απο εμφάνιση μου ´αρεσει πιο πολυ απο το g4..Το s6 Παντος ειναι καλυτερο απο αυτα που είπα αλλα Εγω προτιμώ htc m8 κ z3 που απο εμφάνιση δεν παίζονται!!!

jonjon

S6 για εμένα έχει το ιδανικό μέγεθός!

Γιαννης

s6 επειδη ειμαι fan της σειρας galaxy s, ομως το g4 δεν ανακοινωθηκε επισημα τοτε γιατι κανετε αυτο το poll?

Nick

SONY ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑΠΟΝΕΖΟΥ ΣΕ ΚΑΜΕΡΕΣ ΣΤΕΡΕΟ ΤV ΕΧΟΥΝ ΟΘΟΝΕΣ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΑΣ ΤΡΕΛΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ 20.7 GLENS ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΠΩΣ ΚΑΙ Ι PHONE SONY CAM EΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ SOFTWARE ΕΧΟΥΝ X-REALITY? XLOUD? CLEAR PHASE? EΧΟΥΝ ΣΤΕΡΕΟ ΗΧΕΙΑ? ΕΧΟΥΝ STAMINA KAI ULTRA STAMINA MODE? ΜΠΑ Ε ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΧΟΥΝ? ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ!!! Α ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΔΙΑΒΡΟΧΑ !

Αλέξανδρος

Ρε παιδιά σε τι οφείλει η Edge οθόνη στο S6 Edge. Εχω ενα φίλο που έχει το Note 4Edge έχει κάποιες ωραίες λειτουργίες ενω στο S6 Edge που εχω δει reviews δν έχει κάποια σημαντική λειτουργία

φωτης

φωτης@ συμφωνώ μαζί σου. HTC και Sony δεν παίζονται ,ούτε από ποιότητα κατασκευής υλικών Ούτε από το design.οπότε νομίζω ότι η έρευνα θα έπρεπε να περιέχει τουλάχιστον και μία από αυτές τις δύο εταιρείες.

9gag

Πότε δεν καταλάβα το νήμα αυτών των poll. Δλδ τι πόρισμα θα βγει από αυτό εδω; θα στείλετε τα αποτελέσματα στις εταιρείες για να αλλάξουν το μελλοντικό τους design? πάρα μόνο απλά να βάζουμε άρθρα στο site για να μην παραμένει στασιμο. (Κάτι ανάλογο και με το άρθρο του ξεφλουδισματος) άσε που από το αναγνώστες του site πόσοι είναι αυτοί που έπιασαν όντως το s6 στα χέρια τους? Δλδ ένα poll για 2 κινητά που δεν τα έχουμε πιάσει στα χέρια μας… μπραβο. Πανεξυπνο!

lefteris

samsung s6.τερμα η πλαστικουρα στα κινητα.τόσα λεφτά για πλαστικό?είναι κοροϊδία.επιτέλους μέταλλο και πιο ανθεκτικο!

Δημητρης

παιδια η lg αυτη την στιγμη ειναι η καλυτερη εταιρια,τι να το κανω το κινητο μονο αν ειναι ομορφο,εγω θελω να εχει φοβερη καμερα υψηλη αναλυση οθονης ταχυτατο επεξεργαστη μεγαλη ram,ραδιο,αξιοπιστια,βεβαια και η samusng εχει ολα τα προηγουμενα αλλα ερχεται δευτερη οπως και θεμα τιμης ειναι ποιο φθηνη η lg με τις αλλες που εχουν αναφερθη επισης για να κλεισω αυτη την στιγμη η κορεατες ειναι τεχνολογικα η ποιο αναπτυσσομενη χωρα στον πλανητη,τελος η lg σε ενημερωνη με ενα τηλεφωνημα αν εχεις μεινει ικανοποιημενος απο τις συσκευες τις οπωε εχουν κανει σε εμενα,ποτε καμια αλλη εταιρια δεν με ειχε καλεση ποτε για να με ρωτηση αν εχω μεινει ικανοποιημενος απο οποιαδηποτε συσκευη που εχω αγοραση,μονο και μονο αυτο εμενα μου λεει πολλα πως νοιαζετε για τον πελατη!

Φυσικα LG G4

gt77

s6 με διαφορά…

gekos

Από ότι συμπεραίνω κ από μένα που ψήφισα lg σαν αντισαμσουγκ, το θέμα είναι Samsung ή όχι. Σίγουρα πως. η αναλογία την ώρα της αγοράς θα είναι 90-10 υπέρ του s6 που κακά τα ψέμματα αυτή τη στιγμή είναι η κορυφαία συσκευη

JohnWave

Αν και τα S6/S6 edge μου αρέσουν λιγότερο σε σχέση με το Alpha ( και όλη τη σειρά Α) , τα ψήφισα μιας και το μέταλλο μου αρέσει σαφώς περισσότερο από το δέρμα και πόσο μάλλον από το δέρμα που βλέπω στο G4. Το γυαλί πίσω ωστόσο το θεωρώ μη πρακτικό και λόγω δαχτυλιών και λόγω κινδύνου πεσίματος. Αυτά ως προς τα υλικά.

Ως προς τις γραμμές, δεν τρελαίνομαι ούτε με το S6 ούτε με το G4 ( μου αρέσουν περισσότερο σχεδιαστικές γραμμές τύπου Z3 , P8 , Alpha, Note = όχι πολύ στρογγυλές γωνίες ) , αλλά οι κούρμπες της οθόνης του edge έχουν τη χάρη τους κι ας μην είναι τελικά όπως θα ήθελα να είναι ( αμπεζέλιαστες).

Γιάννης σε λέω

Samsung Galaxy S6 Edge πρώτο κατ εμέ με εξαίρεση την απαγορευτική του τιμή. Το G4 μου αρέσει πολύ μπροστά, αλλά πίσω κάτι με χαλάει μ αυτό το δέρμα που βλέπω. Επίσης δεν καταλαβαίνω την εμμονή κάποιων εταιριών να χρησιμοποιούν τόσο υψηλές αναλύσεις στις οθόνες τους. Δεν υπάρχει λόγος απλά!

Solon

Παιδιά δεν ξέρουμε ακόμα τι επεξεργαστή θα φοράει στα σίγουρα το G4 οπότε το pol είναι λίγο άκυρο.

Nick

Να πω πως το LG G Flex 2 (κοκκινο) ειναι ομορφοτερο και απο τα δυο (γνωμη μου)

chaos

Κανενα και τα τρια δεν μου αρεσει αλλα αν επρεπε να απαντησω υποχρεωτικα θα ελεγα το το Εdge.

mouta

S6 edge γιατι ειτε το θελουν ειτε οχι μερικοι μερικοι ειναι με διαφορα το καλυτερο και εννοειται απο Sony και Htc τα αποτελεσματα το δειχνουν απο τις παγκοσμιες πωλησεις πρωτη με διαφορα η Samsung

Κώστας Σ.

Με βάση την εμφάνιση και τον σχεδιασμό και μόνο αυτά τα δύο, ψηφίζω galaxy s6/s6 edge.. Γενικότερα σαν κινητά με όλο το σύνολο, είναι νωρίς ακόμα να κρίνουμε καθώς δεν έχουμε δει εξ ολοκλήρου το LG g4

vasilist

LG g4 είμαι κάτοχος s5 και περίμενα το s6 αλλά δεν ξανά παίρνω smart phone χωρίς κάρτα sd την πάτησα μια φορά με το HTC one X 32 gb δεν την ξανά πατάω.

petros gop

HTC ONE M8 M9 KAI IPHONE 6

Γιάννης

Ψηφίζω S6 αλλά και το G4 είναι κορυφαίο.

Kostas K.

Ωραιο το LG αλλά το S6 έχει οτι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμη στην αγορά στα σωθικα του. Είναι πολυ μπροστά σε σχέση με τους ανταγωνιστές σε επεξεργαστη, μνήμες, εσωτερική μνήμη, κάμερα, οθόνη..Ήδη τα πρώτα συγκριτικά με το M9 δείχνουν καθολική υπεροχή σε όλους τους τομείς.Ειδικά φέτος που η Samsung πήρε στα σοβαρά και το design της συσκευής νομίζω δεν έχει αντίπαλο.

petros gop

οντως η samsung πηρε σοβαρα το θεμα design… παραλλαγη λογω ξεφλουδισματος, επρεπε να εμενε στην ποιοτητα πλαστικου κουβα που εκανε και καριερα

ΘΩΜΑΣ

Παιδια εχω το G2 ειναι εκπληκτικο ουτε υπερθεμενεται ουτε μου εχει κολησει ποτε ειναι ταχυτατο πιστευω οτι δημιουργει πιο ποιοτικα κινητα απο την SAMSUNG αλλα ειναι καταδικασμενη να βλεπει την πλατη του αλλου κολοσσου.
Περιμενω να δω το G4 αλλα αν χρησιμοποιηση τον 808 τοτε κανει πισογυρισμα βασει του ανταγωνισμου

Μιχάλης

Πρωτιμό το samsung galaxy s6 το απλό από τα άλλα δύο.

apostolos

Αν μου το χαριζαν θα επερνα το s6 μόνο και μόνο λόγο πιο μικρού μεγέθους. Αλλιώς το g2, είναι ακόμα αξεπέραστο

ΔημήτρηςΤιτ

Εννοείται τo samsung galaxy s6 edge..Προσωπικά είναι ο καλύτερο smartphone που κυκλοφορεί στη αγορά….Μην σας πω ο Βασιλιάς των smartphone…Η SAMSUNG έχει καταφέρει να κάνει πολύ στα smartphone της..Σε καινοτομία ειδικά και σε όλα..

Ηλιας

το HTC one M8 είναι ακόμα το ομορφότερο κινητό !!!

ΚωσταςΑΚ47

Γιατι το S6 ειναι για τον …. καδο σκουπιδιων φυσικα.

tarif16

τι σόι ψηφοφορία είναι αυτή?…συσκευές που παίζουν με συσκευές που θα παίξουν?

Sotiris

S6 φυσικά. Όσοι ψήφισαν G4 λοβοτομή άμεσα.

makis

lg g4. Με διαφορα από σαμσουνκ χόρτασα υπερθέρμανση και κολλήματα έρχεται καλοκαίρι ναταν χειμώνας μάλιστα

ΔημήτρηςΤιτ

Από εμφάνιση εννοείται ότι κυριαρχεί το SMASUNG GALAXU S6 EDGE..Είναι απίστευτο το design του συγκεκριμένου κινητού…Και φυσικά το φαβορί είναι η edge οθόνη…Η Samsung έχει κάνει μεγάλα βήματα..

forneverarrow

Αν και άρχισα να αγαπώ την LG τώρα που έχω G3, το S6 Edge μου έχει πάρει τα μυαλά!! Μακάρι να μπορούσα να το αγοράσω σήμερα! Πάντως και το G4 δεν νομίζω να αφήσει κάποιο δυσαρεστημένο.

kyriakos

εχω το lg g3 αλλα ψηφιζω s6 γιατι η lg ξαναμεινε στα ρηχα με το θεμα της μπαταριας του lg g4 ,θεμα πολυ σημαντικο για τους περισσοτερους απο μας

apostolos

Βασικα μετά από χρόνια ψηφίζω Samsung γιατί μικρηνε την οθόνη σε αντίθεση με την LG

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.