LG G5: Αναβάθμιση σε Αndroid 7.0 τον Νοέμβριο;

Η LG είναι αυτή την στιγμή μια από τις εταιρείες που έχουν κάνει αρκετά βήματα μπροστά, όσο αφορά τα updates στο λειτουργικό των συσκευών της. Μαζί με την HTC και την Motorola, τα τελευταία χρόνια δείχνουν καλό πρόσωπο όσο αφορά τις νέες εκδόσεις του Android, σε αντίθεση με την Samsung που έχει μείνει λίγο πίσω.

Μετά την κυκλοφορία του Android 7.0 Nougat, με τις περισσότερες συσκευές Nexus το έχουν λάβει ήδη, είμαστε σε φάση που αναμένουμε τις ανακοινώσεις από τις άλλες εταιρείες.

Για παράδειγμα, το LG G5 θα είναι το πρώτο smartphone, εκτός των Nexus, που θα πάρει την αναβάθμιση σε Android 7.0 Nougat. Η πληροφορία επαληθεύτηκε πρόσφατα από την Optus, μια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας στην Αυστραλία, και θα είναι διαθέσιμο στα μέσα του Νοεμβρίου.

Από την στιγμή που το update για το LG G5 της Optus αφορά κλειδωμένη έκδοση της εταιρείας, το Android 7.0 για το unlocked LG G5 θα έρθει λίγο πιο γρήγορα. Παρόλα αυτά, δεν έχουμε ακόμη μια επίσημη επιβεβαίωση από την LG.

Αξιοσημείωτο είναι ότι, ενώ το Android 7.0 Nougat είναι αυτή την στιγμή σε φάση δοκιμής για το κλειδωμένο LG G5 της Optus, η Αυστραλιανή εταιρεία δεν έχει άλλα smartphones υπό δοκιμή μιας νέας έκδοσης.

Αυτό δεν σημαίνει ότι συσκευές σαν το Samsung Galaxy S7 ή το HTC 10 δεν θα πάρουν το update, απλά σημαίνει ότι προς το παρόν δεν έχουν διαθέσιμη την νέα έκδοση του Android για δοκιμή σε αυτές τις συσκευές. Αυτό είναι μια ένδειξη ότι οι άλλες εταιρίες ίσως αργήσουν λίγο παραπάνω.

LG G5 Android 7.0 Nougat Update November Optus, LG G5: Αναβάθμιση σε Αndroid 7.0 τον Νοέμβριο;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αγ.μ

Δεν είχα ποτέ LG γιατί δε μου άρεσε η ρύθμιση της οθόνης της. Οφείλω όμως να ομολογήσω ότι η εταιρεία αυτή σέβεται τον καταναλωτή. Καλές τιμές, συνεχη βελτίωση, καλή υποστήριξη και update.Ειδικά στο θέμα τιμών, θεωρώ ότι είναι η μόνη που δεν εκμεταλλευεται μεχρι αισχροκερδειας όπως άλλοι.

Theo

Η LG ναι έχει κάνει άλματα, όχι όμως ότι είναι πίσω η Samsung. Αρχικά, να επισημάνουμε τα άλματα που έκανε με το TW . Επίσης το s6 edge που έχω αναβαθμίζεται κάθε μήνα με την τελαιταία ασφάλεια της συσκευής, αυτή τη στιγμή έχω του Σεπτεμβρίου και περιμένω του Οκτωβρίου, ενώ το LG G5 ενός φίλου έχει μείνει στο Μάιο. Επίσης ας μετρήσουμε σε πόσες συσκευές έδωσε η Samsung το 6.0 και σε πόσες η LG. Οπότε μην λέει ο καθένας ότι του κατέβει.

vasilist

@theo έχω το G5 και το πήρα για την απόδοση /τιμή /updates παίρνω update κάθε 1 μήνα περίπου και το τελευταίο το πήρα πριν δύο μέρες την v10i με security patch Σεπτεμβρίου.
Και θα πάρω και το nugat σε ένα μήνα, έχει ήδη βγει το beta στο xda αλλά είναι branded και δεν έχει νόημα να το περάσω.
Ας μην λέμε ότι θέλουμε. Φιλικά πάντα 🙂
Η LG είναι η μόνη που κρατάει τιμές καλές και απόδοση σε σημείο που σταμάτησα να κοιτάω xiaomi, Huawei, opo, και φυσικά δεν υποτιμάς την Samsung ήμουν κάτοχος s5 και πούλησα και το s7 όχι γιατί δεν ήταν καλό αλλά συνήθισα το Ir blaster και αφαιρούμενη μπαταρία και το G5 μου τα δίνει απλόχερα.

dimitris

εχω ταμπλετ lg και πιστευω η εταιρια ειναι αρκετα καλη παρολο π εχει κ αυτη τα στρβα της…για μενα η καλυτερη εταιρια στο θεμα της καινοτομιας και γενικα κανει διαφορα πειραματα!!

Lefteris

Theo η ημιμάθεια

ειναι χειροτερη της αμαθειας….

Εχω lg g5 και το τελευταιο λογισμικο ασφαλειας ειναι 01.08.2016.
Εκδοση λογισμικου V10e

Επισης τρεχει νεο update απο 12.10.2016 <> που φερνει το τελευταιο λογισμικο ασφαλειας.

Τελος αναφορες λενε μεσα νοεμβριου με μεσα δεκεμβριου ερχεται η 7 εκδοση του android

Φιλικα

Apostolos

Εσείς που έχετε G5 να μας πείτε για την μπαταρία γιατί του G4 ήταν δράμα

Dimos

@Apostolos σαφώς καλύτερη από G4, ελαφρώς χειρότερη από S7…

vasilist

Βγάζει κάπου 4 ώρες και κάτι sot.
Αυτή την στιγμή είμαι 42% με 2:34 sot αλλά να λέμε και την αλήθεια έχω το always on display απενεργοποιήμενο Μιας και έχει double tap to wake Είναι εύκολο να δω ώρα και notification.
Το ίδιο μου έβγαζε και το s7.

vasilist

Διόρθωση στο s7 είχα το always on display ενεργοποιημένο Άρα υποθέτω κανένα 10λεπτο με τέταρτο θα βγάζει περισσότερο από το G5 αν το έχω και στα δύο on.

ironmanmark40

Κάτι σχετικο παιδιά. Όσοι έχετε το g5, έχετε κάποιο θέμα με το πως “κουμπωνει” η μπαταρία; μετά από μια-δυο ανοίγματα όταν το κουμπωνεις μετά δεν εφαρμόζει ακριβώς. Όχι κάτι τραγικο αλλα είναι ενα θέμα…

vasilist

Ναι και σε εμένα στα αριστερά δεν είναι 100% ευθυγραμισμένο αν κάνω swipe με το δάχτυλο το νιώθω λίγο να εξέχει αλλά θα έχω αλλάξει και 70 φορές μπαταρία λόγο δουλειάς 4:30 sot δεν φτάνουν αν βάζω ασύρματα.
Έχω βέβαια θήκη σιλικόνης και δεν το ξέρω καν ότι υπάρχει αλλά ισχύει, με το μάτι δεν φαίνεται βέβαια.

NikosAr

Θα συμφωνήσω οτι έιναι καινοτόμος εταιρεία … εχω 2 lg g2 mini κι ακομα δουλεύουν τέλεια … αλλά αν θυμάμαι καλά ( που θυμάμαι) με το λανσάρισμα του g5 θα ήταν με την 7 εκδοση android? Εκτός κι αν ενοούσαν όταν αυτό βγει θα είναι η πρωτη εραιρεία που θα το εχει ; Τι να πω εχω ακοθ´σει και για άλλες συσκευές πλην nexus οτι θα θα πάρουν πρώτοι την αναβάθμιση … Μάλλον κάπου ευθύνεται και η google που ενω ακουμε … πόσους μηπνες τώρα για το nugat ?

KostasB

@NikosAr η μνήμη σου σε απατάει με άλλο LG…

Panoslast

@NikosAr που να μην θυμοσουν κιόλας 😛 για το v20 ήταν αυτό το οποίο και ισχύει!

spiros

Από την εμπειρία μου σε g3 g4 και v10 Δεν θα έλεγα ότι η LG έχει καλές σχέσεις με την αυτονομία στης συσκευές της. Εκτός g2

Θωμας

Κάτοχος Motorola nexus 6 και χθες έλαβα την αναβάθμιση σε 7.0 nougat

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.