LG G6 hands-on video από την έκθεση MWC 2017

TechblogTV. Βρισκόμαστε στη Βερκελώνη και την έκθεση MWC 2017 και έχουμε πιάσει πρώτοι στα χέρια μας το LG G6 για ένα χορταστικό πρώτο hands-on video στα ελληνικά! Το LG G6 έρχεται με οθόνη 5.7 ιντσών Full Vision με ανάλυση 1440×2880 pixels, (Quad HD+), Snapdragon 821, μνήμη RAM 4GB, διπλή κάμερα 13 και 13 Megapixel και μπαταρία 3300mAh με Quick Charge 3.0. Δείτε το βίντεο.

LG G6 hands-on video MWC 2017, LG G6 hands-on video από την έκθεση MWC 2017

LG G6 hands-on video MWC 2017, LG G6 hands-on video από την έκθεση MWC 2017

LG G6 hands-on video MWC 2017, LG G6 hands-on video από την έκθεση MWC 2017

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Στυλιανός Βασίλης

εργαλειο περιμενα με 8GB RAM πιστευω το LG V30 να ερθει Ελλάδα να εχει Qualcoom snapdragon 835 8GB RAM

Παπαροκας tiamat

Τι να το κανεις αφου δε Θα ρθει ελλαδα… Εδω το g5 και δε πωλείται πια πουθενα! Η αντιπροσωπεία της lg την εχει κανει από Ελλάδα

Δε θα μας λείψει καθολου παντως

Πάνος

@Παπαροκάς:
Το τρολλάρισμα κάπου δικαιολογείται. Εσύ άρχισες τα χυδαία ψεύδη, περί μη ύπαρξης αντιπροσωπείας της LG στην Ελλάδα.
Συγχαρητήρια. Αναβαθμίστηκες. Και εις ανώτερα.

Wipeout

Kινητάρα πάλι η LG, μπράβο..μονο το removable battery θα μας λειψει…

Κυριάκος

Εξαιρετικό!

όπως γράφω και αλλού, δείτε πόσο χαμηλό SAR δηλώνουν για το κινητό!
https://www.gsmarena.com/lg_g6-8466.php

ένας ακόμη σημαντικός λόγος να το αγοράσω.
ελπίζω αυτή τη φορά η μπαταρία να πλησιάζει έστω και λίγο στα επίπεδα του θρυλικού G2

panossss

αφου δεν υπαρχει αντιπροσωπια επισημα πλεον για τα κινητα στην Ελλαδα.

NikosAR

@Πάνος τι γνώμη του είπε κατά τα άλλα ο @Παπαροκας κι νομίζω ότι είναι από τα πιο έγκυρα άτομα στο φόρουμ και καλά διαβασμένος .. εσυ από την άλλη μιλάς άσχημα για άλλο άτομο χωρίς να γνωρίζεις ;

vaggos

Oμορφη συσκευή επιτέλους απο lg αλλά με την προϊστορία που έχει, δύσκολα πια θα την προτιμήσουν αν εχει πανω απο 700 ευρώ τιμη εκκίνησης, οταν σε κανα 4μηνο θα ειναι στα 380 περίπου εκεί θα παίξει μπάλα

lolek

Τι εννοείται οτι την εκανε απο Ελλάδα η LG; Δηλαδη δεν μπορείς πια να αγορασεις Ελληνική LG συσκευή; Δεν εχει επίσημο σέρβις στην Ελλάδα( αν και δεν ειναι δικο της και εχει μισθωσει εταιρία αλλη οπως κανει το 90% των εταιριων στην Ελλαδα) ; Εγω παντως πριν απο ενα μηνα μια χαρα στην Ελλαδα μίλαγα με την εταιρια και το σερβις πολυ γρήγορο και εξαιρετικη αντιμετωπιση. Δεν ξερω που τα βρίσκεται αυτα που λέτε αλλα αν έχετε επίσημα στοιχεία δωστε κανενα λινκ να μαθουμε και εμεις αλλιώς ολα αυτά ειναι ανακριβειες.

Πάνος

@lolek:
Άσε τα τρολς να σκούζουν. Πριν λίγες μέρες μου ήρθε το G4 μου από το σέρβις της Procordia για αλλαγή οθόνης. Όλα τέλεια και περιποιημένα, τέλεια και ταχύτατη εξυπηρέτηση. Και η LG Hellas υπάρχει κανονικά στην Εθνάρχου Μακαρίου 1 στο Παλαιό Φάληρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Reviews featured Hands-on Realme

Realme C67 review: Με Κατοστάρα και Snapdragon

Το realme C67 είναι το πρώτο smartphone που διαθέτει τη μεγαλύτερη camera ανάλυσης 108MP αισθητήρα και zoom camera 3x στην κατηγορία του. Δείτε το review του Techblog!

Reviews featured Hands-on Redmi Note 13 Pro+

Redmi Note 13 Pro+ 5G review: Αχτύπητο

Ας δούμε αναλυτικά μέσα από ένα review video τα χαρακτηριστικά που καθιστούν το Redmi Note 13 Pro+ 5G ένα “αχτύπητο” smartphone.

Reviews featured Hands-on Samsung

Samsung Galaxy S24 Ultra: Ελληνικό unboxing και hands-on video

Το Samsung Galaxy S24 Ultra φέρνει την φωτογραφική εμπειρία σε νέα επίπεδα με τον καινοτόμο ProVisual Engine. Μάθε τα πάντα μέσα από το video του Techblog.

Reviews Suunto Hands-on

Suunto Race review: Κορυφαίο αθλητικό ρολόι GPS

Το Suunto Race αναδεικνύεται ως ένα από τα κορυφαία αθλητικά ρολόγια GPS σήμερα. Κατασκευασμένο με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και μια εντυπωσιακά μεγάλη οθόνη AMOLED 1.43” υψηλής ανάλυσης.