Smartphones

Το LG G6 ίσως να μην κυκλοφορήσει στην αγορά της Κίνας

Το LG G6 είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα smartphones που είδαμε μέσα στη νέα χρονιά, αλλά όπως φαίνεται είναι πιθανό να μην κυκλοφορήσει στην αγορά της Κίνας. Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες αγορές στον κόσμο, στην οποία όμως πολλοί κατασκευαστές τα έχουν βρει σκούρα λόγω του τοπικού ανταγωνισμού.

Οι πληροφορίες έρχονται από κορεάτικα media, που αναφέρουν ότι το χαμηλό μερίδιο αγοράς μπορεί να οδηγήσει την LG να φύγει εντελώς από την Κίνα. Οι πληροφορίες βασίζονται στα δεδομένα της Strategy Analytics, που δείχνουν τις προβληματικές πωλήσεις στην περιοχή. Ενώ η LG ήταν ο τρίτος μεγαλύτερος πωλητής smartphones στις ΗΠΑ, στην Κίνα δεν είναι τόσο δημοφιλής, έχει λιγότερο από 0.1%.

Επομένως, αναφέρεται ότι το LG G6 δεν είναι πιθανό να πωλείται στη συγκεκριμένη αγορά. Στην Κίνα, τοπικοί κατασκευαστές όπως Oppo, Vivo, Huawei και Xiaomi έχουν σημαντικό μερίδιο.

Οι αναφορές σε καμία περίπτωση δεν είναι επιβεβαιωμένες, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αν και πότε θα γίνει διαθέσιμο στην Κίνα και ούτε αναφέρεται κάπου στην επίσημη σελίδα της LG στην Κίνα. Προς το παρόν δεν είναι σαφές τι σκοπεύει να κάνει η LG με την αγορά της Κίνας, ο χρόνος θα δείξει όμως.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 14 Μαρτίου 2017 14:50

Σχόλια

  • Χρηστο.. Το 0.1% στη κινα είναι πάνω από μισό εκατομμύριο συσκευές...
    Αν κατάφερνε να πιάσει με σωστή πολιτική κ μαρκετινγκ ποσοστό κοντά στο 1%, θα μιλούσαμε για 5 εκατομμύρια συσκευές!!! Είναι τεράστιοι οι αριθμοί είτε στη μία είτε στην άλλη περίπτωση

  • Και αυτη είναι χαζή να μην πουλήσει ρε Τζόνυ "εκατομμύρια"...
    Προφανώς κάπου δεν αξίζει ο κόπος, επειδή θα θέλει να επικεντρωθεί σε πιό εύκολη αγορά.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.