LG G6: Κάποιοι τυχεροί θα το δουν πρώτοι

Περισσότεροι από 200 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουμε πρώτοι το νέο LG G6. Πρόκειται για μια ενέργεια της LG Νοτίου Κορέας που σκοπό έχει να αξιολογήσει τις εμπειρίες των χρηστών και να βελτιώσει περαιτέρω το G6. Εμείς βέβαια αναρωτιόμαστε αν αυτό θα έπρεπε να γίνει τώρα ή κάποιες εβδομάδες νωρίτερα.

Το LG G6 αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου σε προγραμματισμένο event που θα πραγματοποιηθεί στην Βαρκελώνη μια ημέρα πριν ανοίξει τις πύλες της η ετήσια έκθεση MWC 2017.

Για μια ακόμα χρονιά (10η ή 11η πρέπει να είναι αυτή, το Techblog θα βρεθεί στην MWC για να καλύψει πρώτο όλες τις ανακοινώσεις και εξελίξεις από όλες τις εταιρείες!

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, το LG G6 θα έχει οθόνη αφής 5.7 ιντσών με ανάλυση 2880×1400 pixels τεχνολογίας Full Vision με αναλογία 18:9 και 564 ppi.

LG G6 πρώτοι, LG G6: Κάποιοι τυχεροί θα το δουν πρώτοι

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Akis

Ανυπομονώ.

rizo

Όπως αναρωτιέται κι ο Κώστας. Τι να βελτιώσουν?
Τώρα το κινητό έχει ήδη κατασκευαστεί και ίσως και θα βρίσκεται σε μαζική παραγωγή.
Marketing κλασικά…
Ούτε το λογισμικό δεν προλαβαίνει να αλλάξει. Μόνο κάποιο μελλοντικό Update.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software LG LG G5 LG G6

To LG G6 Oreo update ξεκινά στις 30 Απριλίου. Ακολουθούν τα LG V20 και LG G5

Η LG μπορεί να βρίσκεται ένα βήμα από την ανακοίνωση της επόμενης ναυαρχίδας της G7 ThinQ αλλά δεν ξεχνά και τους πιστούς της φίλους. Η κορεάτικη εταιρεία ανακοίνωσε ότι η αναβάθμιση του λειτουργικού Android Oreo στο G6 θα ξεκινήσει να λανσάρεται παγκόσμια την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα από τις 30 Απριλίου.

Software LG LG G6 LG V30

LG G6 και V30: Θα πάρουν αναβάθμιση σε Android 8.1 Oreo, αλλά πότε;

Η LG έχει υποσχεθεί εδώ και καιρό στους κατόχους των G6 και V30 πως οι συσκευές θα αναβαθμιστούν στο Android 8 Oreo. Μέχρι σήμερα όμως, δεν έχει κυκλοφορήσει σταθερό build της όγδοης κυρίας Android έκδοσης για κανένα από τα δυο κινητά τηλέφωνα.

Smartphones LG LG G6

LG G6: Σύντομα σε νέο Raspberry Rose χρώμα;

Το LG G6 θα κλείσει σε λίγο έναν χρόνο ζωής στην αγορά, αλλά ο κατασκευαστής του δεν φαίνεται να έχει άμεσα πλάνα αντικατάστασης. Μάλιστα, σύντομα μάλλον θα διαθέσει άλλη μια χρωματική επιλογή για τους υποψήφιους αγοραστές.

Smartphones Android Android Oreo Google

LG G6: Μέχρι τον Ιούνιο θα αναβαθμιστεί σε Android Oreo

Το LG G6 θα κλείσει σύντομα έναν χρόνο ζωής στην αγορά και παρόλο που δεν ικανοποίησε τις προσδοκίες του κατασκευαστή του, βρίσκεται κανονικά στα πλάνα αναβάθμισης για το Android 8 Oreo.