LG G7: Και το μπροστινό πάνελ επιβεβαιώνει το notch

LG G7 notch, LG G7: Και το μπροστινό πάνελ επιβεβαιώνει το notch

Real-life εικόνες του μπροστινού πάνελ μιας συσκευής που λέγεται ότι είναι το LG G7 ήρθαν στη δημοσιότητα από πηγή στο Βιετνάμ. Οι νέες εικόνες επιβεβαιώνουν το notch που έχουμε δει και σε άλλες διαρροές, ενώ βλέπουμε από κοντά και κάποιες άλλες λεπτομέρειες σχετικά με την οθόνη της επερχόμενης ναυαρχίδας.

Νωρίτερα μέσα στη μέρα είδαμε renders της συσκευής, ενώ τώρα ήρθε στη δημοσιότητα και η φωτογραφία του πάνελ.

Στη φωτογραφία λοιπόν διακρίνουμε την οθόνη του LG G7 με μικρό notch και αναλογία περίπου 19:9. Η εγκοπή φαίνεται ότι φιλοξενεί την εμπρόσθια κάμερα, το ηχείο και τον αισθητήρας φωτισμού περιβάλλοντος.

LG G7 notch, LG G7: Και το μπροστινό πάνελ επιβεβαιώνει το notch

Όπως ήδη αναφέρθηκε, η νέα εικόνα ανταποκρίνεται στα renders που είδαμε προηγουμένως και σε προηγούμενες διαρροές. Η συσκευή ακολουθεί έναν bezel-less σχεδιασμό. Να σημειωθεί ότι βάσει των πιο προσφάτων πληροφοριών, το χαρακτηριστικό κουμπί ενεργοποίησης της LG θα μεταφερθεί από την πλάτη στο πλάι δεξιά, ενώ ένα ακόμη πλήκτρο θα βρίσκεται στα αριστερά, κάτω από τα πλήκτρα αυξομείωσης έντασης. Το πλήκτρο αυτό λέγεται ότι θα είναι αφιερωμένο σε εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης και θα μπορεί να εκτελεί διεργασίες όπως η έναρξη του Google Assistant.

Το LG G7 αναμένεται με Snapdragon 845, RAM στα 4GB και αποθηκευτικό χώρο στα 64GB. Λέγεται ότι θα ανακοινωθεί στα τέλη Απριλίου, αν και προηγούμενες πληροφορίες το ήθελαν να ανακοινώνεται τον Ιούνιο.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
I am

Αν και μ αρέσει η εγκοπή είναι μια από τα ίδια. Δεν ξεχωρίζει σε τίποτα δυστυχώς το g7. Ακλαφτο θα πάει κι αυτό εκτός αν πέσει στα 400 από τους 2 μήνες στο σκρουτζ

Pitsi

Με 4ram δεν πάει πουθενά

giorgosgek

βαζει που βαζει notch , βαζει και chin απο κατω , βαλτο απο πανω να μην εχει notch , να ξεχωριζει και απο τα υπολοιπα κινητα , ελεος

χρηστος

Huawei, LG, OnePlus κτλ κτλ αντι να δημιουργησουν κατι δικο τους, κλεβουν τον σχεδιασμο της Apple & μαλιστα καχεκτυπα με κατω bezels. Αυτη τη στιγμη η πλειοψηφια δεν θελει notch, αλλα πανε να το κανουν must στην αγορα. Ευτυχως η Samsung & η Huawei δεν εχουν πεσει ακομα θυματα της ακατανοητης μοδας. Αν θες να λες οτι εισαι πρωτος, οτι καινοτομεις κτλ κτλ, δεν αντιγραφεις -και μαλιστα ασχημα- design αλλων και μαλιστα με μικρη αποδοχη..

ΝΙΚΟΣ

Γίναν όλα τόσο ίδια, άσχημα και αδιάφορα.

Θωμας

Ο ενας απο πανω λεει οτι ακολουθει το iphone…η lg η πρωτη εταιρεια που εφερε την αναλογια οθονης και εγινε μοδα…μετα συνεχιζει κ λεει οτι αντιγραφει με την εγκοπη το iphone..ενω ολοι ξερουν οτι το iphone ακολουθησε το essential phone..συμεχιζουμε κ λεμε για την διπλη καμερα που ειναι η μονη σε κινητο που ειναι πραγματικα χρήσιμη….απο εκει κ περα λεει παλι αστοχα οτι η huawei δεν εχει notch…#facepalm

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.