LG G8 ThinQ: Με νέες λειτουργίες που δεν έχουμε ξαναδεί

Μπορεί η Samsung να μας εντυπωσίασε με την ανακοίνωση της νέα σειράς Galaxy S10 την περασμένη Τετάρτη, αλλά η ανακοίνωση της LG στην έκθεση MWC 2019 του νέου flagship κινητού της σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητη.

LG G8 ThinQ, LG G8 ThinQ: Με νέες λειτουργίες που δεν έχουμε ξαναδεί

Όπως κάποια από τα κινητά που είδαμε μέχρι τώρα στην έκθεση, έτσι και το LG G8 ThinQ θα κυκλοφορήσει με τον επεξεργαστή Snapdragon 855 της Qualcomm, 6GB μνήμης RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου. Η συσκευή, όμως, ξεκινά να αποκτά ενδιαφέρον με την οθόνη OLED 6.1 ιντσών, διαστάσεων 19.5:9, η οποία έχει ενσωματωμένο και το ακουστικό. Ακόμα, στο πάνω μέρος της οθόνης υπάρχει εγκοπή που φιλοξενεί την κάμερα των 8MP και τον αισθητήρα Z Camera, όπως τον ονομάζει η LG.

LG G8 ThinQ, LG G8 ThinQ: Με νέες λειτουργίες που δεν έχουμε ξαναδεί

Ο αισθητήρας αυτός αναγνωρίζει αντικείμενα μέσω μίας υπέρυθρης ακτίνας και σκοπός του είναι να βελτιώσει την ποιότητα των selfie, διαχωρίζοντας το background από το κυρίως αντικείμενο της φωτογραφίας. H LG, επίσης, πρόσθεσε στον αισθητήρα Z Camera τη δυνατότητα χρήσης χειρονομιών στον αέρα για ευκολότερη πλοήγηση αλλά και τη δυνατότητα ξεκλειδώματος της συσκευής κρατώντας την παλάμη μπροστά απ’ αυτόν.

LG G8 ThinQ, LG G8 ThinQ: Με νέες λειτουργίες που δεν έχουμε ξαναδεί

Η λειτουργία αυτή, Hand ID, όπως ονομάστηκε από την LG, ξεκλειδώνει το κινητό αναγνωρίζοντας το μοναδικό μοτίβο γραμμών της παλάμης του χρήστη. Βέβαια, το Hand ID δεν είναι η κύρια επιλογή ξεκλειδώματος της συσκευής αφού στο πίσω μέρος θα διαθέτει και αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος. Επιπλέον, πάνω από τον fingerprint sensor βρίσκονται δύο κάμερες, 16MP και 12MP αντίστοιχα. Η πρώτη έχει πεδίο θέασης 107°, ενώ η δεύτερη είναι μία κλασική κάμερα 78°. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η LG κάνει “ένα βήμα πίσω” με την επιλογή διπλής κάμερα στο G8 ThinQ, διότι το V40, που κυκλοφόρησε πέρυσι, είχε ενσωματωμένη τριπλή κάμερα.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
τακης

Μπραβο στην LG που προσπαθει να βγαλει κατι καλο και καινουργιο. Αυτά τα air gestures φαινονται ενδιαφερον. Όπως και το ηχειο που βρίσκεται στην οθονη. Είναι και 5g !. Με καινουργιο επεξεργαστη. Ελπιζω να κανει ένα καλο come back.

timoros

air gesture εχει η smung από το ς4 . άλλο ένα σαπιο lg που θα ερθει με gorilaglass 5 ενώ οι άλλες μαρκες θα εχουν 6 7, θα εχει θεμα με καμερες η λογισμικο στανταρ ! κατοχω lg g4 lg g6 , το δινω κ δεν ξαναπαιρνω ξανα lg σαπια , τα βαρεθηκα , ακομα κ το xiaomi mi8 op6 6t είναι πολύ καλυτερα από την lg, θα βγει με τιμη 750 κ στο 3μηνο θ απεσει στα 350 αντε γεια μωρη καργια

ironman mark 45 αισίως...

εξαιρετικό το LG G8 από κάθε άποψη. οθόνη OLED – επιτέλους στη σειρά G -, ήχος – (οθονη/ηχείο) 2 φορές καλύτερο από στέρεο ηχεία, κάμερες με night mode και tof. ευτυχώς που εδώ στην ελλάδα υπάρχουν λασπολόγοι και μπορούμε και αγοράζουμε φθηνά κινητάρες όπως το lg g7 στα 340 ευρώ, βέβαια έκανα υπομονή 9 μήνες αλλά το αξίζει πέρα για πέρα! άντε και του χρόνου με το g8 να είμαστε καλά! FM RADIO και άντε γειά σε όλους.

Reindeer

ironman mark 45 αισίως…
+1000 εχεις απολυτο δικιο.. Για εμενα βαζει υποψηφιότητα για το καλοκαιρι που σκέφτομαι να αλλαξω συσκευή..😉

manokisbeis

Παιδιά μου αρέσει να είμαι αντικειμενικός και πάντα

Λόγω της δουλειάς μου έχω δώσει πάρα πολλά χρήματα για κινητά και ειδικά για Samsung όπου ήμουν φαν μπόι αυτό που έχω να πω είναι ότι η LG Πάντα μου άρεσε με μερικές φορές Εντάξει να κάνει και αυτή τα λαθάκια της το συγκεκριμένο όντως φαίνεται τουμπανάκη ) αλλά αυτά τα gestures πραγματικά δεν το δούλεψα ποτέ Ακόμη και στο Mate 20 Pro που έχω τώρα για να κάνεις screen Record Υπάρχουν δύο επιλογές Η πρώτη είναι να κατεβάσεις την μπάρα από πάνω ώστε να πατήσεις εγγραφή οθόνης και άλλοι είναι χρησιμοποιώντας τα δάχτυλα ανάποδα ακουμπώντας την οθόνη Πίστεψέ με δεν βολεύει …

Τώρα στην καλύτερη περίπτωση μπορεί η LG να έχει μία νέα τεχνολογία που μπορεί τα gestures να δουλεύουν πολύ πιο γρήγορα και πολύ πιο άμεσα με εμάς το θέμα είναι όμως ότι πρέπει να το δούμε στην πράξη Γιατί αν έχει αυτόν τον κουραστικό παλιό τρόπο της Samsung για παράδειγμα πάει περίπατο….

Εγώ αυτό που έχω να προτείνω από τη μεριά μου είναι να περιμένετε το κτήνος όλο των κτηνών Huawei p30 Pro εκεί θα πέσει σφαλιάρα😎

manokisbeis

Καλησπέρα στην κοινότητα παιδιά η σφαλιάρα φέτος θα έρθει από τα βάθη της Κίνας και συγκεκριμένα από την huawei με το p30 Pro θα γίνει σφαγή κάτοχος το Huawei Mate 20 Pro χωρίς Green Lantern οθόνη

Δημήτρης

Κινητό τούμπανο για τουμπανειρο. Δείξε μου τους κοιλιακούς σου για να ξεκλειδώσω.

Konstantine

Μία ερώτηση έχω να κάνω. Μήπως κάνετε λάθος που λέτε ο,τι έχει μόνο διπλή κάμερα; Έχει παρουσιαστεί & έκδοση με τριπλή κάμερα & δεν αναφέρομαι στο V50.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG LG G7 ThinQ LG G8 ThinQ

LG: Θα κυκλοφορήσει το Velvet UI και σε προηγούμενες ναυαρχίδες

Η αρχή έχει γίνει ήδη με το LG V50 ThinQ, το οποίο έχει λάβει το Velvet UI μέσω OTA, τουλάχιστον στις συσκευές της Νότιας Κορέας.

Smartphones LG LG Android Smartphones LG G8 ThinQ

LG G8 ThinQ: Teardown δείχνει ότι η αντικατάσταση της μπαταρία είναι σχεδόν αδύνατη [βίντεο]

Ο JerryRigEveyrthing πραγματοποιούσε ένα από τα γνωστά teardown βίντεο του, μέχρι που χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει ειδικό διαλύτη για να αφαιρέσει την μπαταρία του LG G8 ThinQ.

Business featured LG LG G8 ThinQ

Η Jennifer Lopez κρατάει το  LG G8 ThinQ στο βίντεοκλιπ του νέου Single “Medicine”

Το νέο LG G8 ThinQ που πιάσαμε στα χέρια μας για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο στην έκθεση MWC 2019 στη Βαρκελώνη, κρατάει στα χέρια της η Jennifer Lopez στο βίντεοκλιπ του νέου Single με τίτλο “Medicine”.

Smartphones LG LG Android smarpthones LG G8 ThinQ

Το OLED panel του LG G8 ThinQ θα προσφέρει “υψηλής ποιότητας ήχο”

Το αναμενόμενο LG G8 ThinQ θα είναι εξοπλισμένο με ένα νέο χαρακτηριστικό που ονομάζεται Crystal Sound OLED (CSO). Με αυτήν την τεχνολογία, η οθόνη OLED του τηλεφώνου θα δονείται με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να παράγει ήχο υψηλής ποιότητας.