Τιτανομαχία LG Nexus 4 vs HTC One X vs Samsung Galaxy S3

TechblogTV. Μετά το χορταστικό hands-on του LG Nexus 4 σειρά έχει η Τιτανομαχία μέσα από την κόντρα σε όλα τα επίπεδα με τα τούμπανα Samsung Galaxy S III και HTC One X. Λύστε όλες τις απορίες σας σχετικά με το Nexus 4 και τον ανταγωνισμό μέσα 4 βίντεο συνολικής διάρκειας 50 λεπτών! Δείτα τα βίντεο και πάρτε θέση!

LG Nexus 4 τεχνικά χαρακτηριστικά
HTC One X τεχνικά χαρακτηριστικά
Samsung Galaxy S III τεχνικά χαρακτηριστικά

, Τιτανομαχία LG Nexus 4 vs HTC One X vs Samsung Galaxy S3

, Τιτανομαχία LG Nexus 4 vs HTC One X vs Samsung Galaxy S3

, Τιτανομαχία LG Nexus 4 vs HTC One X vs Samsung Galaxy S3

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

105 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
antonis

s3 με διαφορα.. παντου υπερτερει.. πουθενα δεν υστερει.!

kostas

τα benchmark δεν τα τρεξαμε η εγω πηδηξα καποιο βιντεο

Demis

@antonis
ανάλογα τι εννοείς δεν υστερεί πχ το one x είναι χίλιες φορές ανώτερο από ποιότητα κατασκευής και αίσθηση στο χέρι (αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς απλός κλείνουν μάτια επειδή δεν έχει αλλα αρνητικά)
+ δεν μαρεσει το amoled λόγο χρωμάτων και απόδοση στους εξωτερικούς χορούς (αυτό ίνα γούστα)

δεν είναι καλο να ίσια fanboy φιλε μου και εμενα μαρύσι το σξ (και το προτείνω σε αρκετούς) αλλα δεν κλείνω ματια στα αρνητικά του………

antonis

προσωπικη γνωμη ειπα! αλλη φαση ειναι να αλλαζεις μπαταριες με εξτρα αξεσουαρ! σιγα μη περιμενω να φωρτισει! απο εμφανιση το λευκο αδικει το s3.. σε μπλε ειναι αστερι! ε ενταξει οσο για τνη οθονη δεν συγκρινεται.. γενικα oled με lcd.. βεβαια γουστα ειναι αυτα παω πασο

Kostas K.

Όλα έχουν τα + και τα – τους ομως..Το μεγάλο + του Nexus (αναβαθμίσεις και stock android) σε συνδυασμό με την τιμή του με κάνει να γέρνω προς τα κει όμως..

Vangelis

Απο μπαταρια δεν μας ειπες ποσο ειχε μεινει μετα την σύγκριση. Πολυ καλό συνολικα το συγκριτικο!

Giwrgos

Nexus 4!!!!! αν ηταν και samoled η οθονη του κακραν καλυτερο!!! Αλλα και ετσι ειναι τυμπανο!!

Σωτήρης

GS3 φυσικά,αμολεντ και ξερό ψωμί.

Ανδρέας

Για μενα ολα ειναι τουμπανα,αλλα θα ελεγα οτι το s3 μου αρεσει περισσοτερο εξατιας της οθονης και των χρωματων

stratos beryk

Samsung Galaxy SIII
Μακράν το καλύτερο!!!! Το πιο επιτυχημένο Smartphone που εβγαλε η Samsung, και γενικά το καλύτερο Smartphone.

Koprodogis

Νομιζω οτι οι πραγματικες διαφορες για το μεσο χρηστη ειναι μηδαμινες και μιας και κατατασω τον εαυτο μου σε αυτην τηνκατηγορια θα επαιρνα ενα htc One X, που ειδικα αυτην την περιοδο μπορει κανεις να το βρει εως και με 350 ευρω ελαφρως μεταχειρισμενο.
Θα το επαιρνα ως value for money και μονο

bvb

πλεον με JB ολα …ξεχωριζω ONE X

Julian

το S3ʹ παραμένη ένα από τα καλύτερα. το nexus 4,μου θυμιζη το παλιό μου κινητό.

Γιώργος

Συγχαρητήρια Κώστα! Πάρα πολύ καλή σύγκριση!
Όσο για το πιο θα επέλεγα, η αποψή μου είναι ότι αν θέλω κινητό με μεγάλη οθόνη θα πήγαινα κατευθείαν στο note ή το note2, αλλιώς θα διάλεγα μια συσκευή με 4.3′ ίντσες και ανάλυση 1280×720. Φυσικά, όταν θα κυκλοφορήσουν οι συσκευές με 5 ίντσες και fullHD τότε θα κυριαρχήσουν αμέσως στην προτίμησή μου!

Ανδρέας

Κανένα από τα τρία! 🙂 Αν όμως μου έλεγαν να διαλέξω θα διάλεγα το Nexus. Ως πρώην κάτοχος του One X και του S3, αυτές οι δύο συσκευές δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στη γρήγορη χρήση ή γενικά στο τρόπο με τον οποίον χειρίζομαι τη συσκευή προσωπικά. Βέβαια, δεν μπορώ να εκφέρω προσωπική άποψη για την εμπειρία που προσφέρει το Nexus διότι δεν το έχω πιάσει ακόμα στα χέρια μου..Πάντως δεν ξέρω μου βγάζει μια μετριότητα όπως και με τα προηγούμενα Nexus..

Dimos

Τι χρήση κάνεις δηλαδή φίλε Ανδρέα? Απογειώνεις διαστημόπλοια από το διαστημικό κέντρο της NASA? Αποκλείεται αυτές οι συσκευές να μη μπορούν να ανταπεξέλθουν σε οποιαδήποτε χρήση. Όπως και να ‘χει, από την μεριά μου μακράν GALAXY S3!!! Βασιλιάς με τα άλλο του. Οθονάρα που θες να μπεις μέσα όποτε την βλέπεις, smart λειτουργίες πολύ χρήσιμες, συνδεσιμότητα με όλους τους πιθανούς τρόπους και τον Exynos απλά να γαζώνει το καθιστούν βασιλιά στην κατηγορία του. Τα benchmarks είναι για τα μάτια του κόσμου…Αν και εκεί το S3 τα σπάει πάλι 🙂

xperiakias

SONY Xperia T!

andreas kor

Kινηταρες και τα 3!!!! Αν και εγω ως κατοχος s3 ψηφιζω s3!!! Αλλα και τα αλλα 2 ειναι εξισου τουμπανα…

Demis

@Dimos ούτε για αστείο δεν είναι βασιλιάς των 4 πυρήνων ο exynos είναι σχεδόν ίσος με τους διπύρηνους s4 και πολύ πίσω από 4 πύρινους s4 κάποτε ήταν βασιλιάς (για λίγο καιρό) τώρα δεν……. (όχι ότι είναι άσχημος και γαμώ τα cpu είναι) και στα 450 ευρώ που πουλιέται η συσκευή μια χαρά είναι (έχει βέβαια και τα μυούν της…… όπως ποιότητα κατασκευής να μην λέμε βλακείες είναι πολύ κάτω ανάλογα με συσκευές ίδιας κατηγορίας….. πχ και μερικούς δεν βολεύει amoled αλλά όλα αυτά υπερκαλύπτουν τα θετικά)

Ανδρέας

@Dimos Τρία threads με SMS στα Εισερχόμενα ήταν αρκετά για να ξενερώσω απ’ το S3. Απλά δεν μπορούσε το κινητό στη γρήγορη χρήση. Όσον αφορά το One X, με την 4.0.3 ήταν για κλάματα, με την 4.0.4 βελτιώθηκε αλλά πάλι δεν ήταν αρκετό κατά τη γνώμη μου. Όσο για την 4.1.1 που έλαβε πρόσφατα δεν γνωρίζω τι παίζει δεν το έχω πλέον το κινητό. Ο καθένας χρησιμοποιεί το κινητό του με τον δικό του τρόπο. Εσένα μπορεί με τον τρόπο που το δουλεύεις να σου φαίνεται τούμπανο ενώ σ’εμένα όχι…Φιλικά πάντα..

lefteris

παιδια εχω το galaxy s3 και ψηνομουν πολυ ασχημα να παω στο nexus 4 αλλα μετα απο το συγκριτικο και βλεποντας ποσο πολλη οθονη κοβουν τα onscreen buttons απεναντι στο S3 δυστυχως απογοητευομαι. μοιαζει πολυ μικρη και τετραγωνη. εσυ Κωστα που το δουλευεις και καποιες μερες τωρα σου εδωσε καθολου την αισθηση πως ειναι μικρη η οθονη του? μαλλον θα περιμενω λιγο ακομα μεχρι τη βαρκελωνη.. για το hox δεν εχω καποια αποψη, δεν μου αρεσε εξ αρχης.

Babis

S3 με τα χίλια! Όσο το χρησιμοποιείς τόσο πιο πολύ το ερωτεύεσαι… Με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο 1000 φορές! Οι ευκολίες και η αμεσότητα στην ανταπόκριση που έχει δεν συγκρίνονται με κανένα άλλο..!

Dimos

Δεκτές οι απόψεις σας παιδιά περί παλαιότητας Exynos, και περί 3 threads στα SMS αλλά Babis συμφώνώ. S3 με τα χίλια. Όσο το χρησιμοποιείς,τόσο το ερωτεύεσαι.. Συμφωνώ και με την ευκολία και με την αμεσότητα στην απόκριση!. Για να μην σχολιάζω και μονολογώ σε αυτό το θέμα, S3 από μένα.Έχω δουλέψει και HOX. Για το Nexus δεν εκφέρω άποψη. Πολύ καλό κινητό από ότι βλέπω όμως.Το HOX δεν μου άρεσε εξ αρχής!

xarhs v.

εγω θα επαιρνα το s3 απο τα τρια παρολα αυτα το htc εχει ωραιο σχεδιασμο και το nexus ολα τα καινουργια απο επεξεργαστη μεχρι ανδροιδ συστημα!!!

Nick

Γαλαξίας S3 αλλά η έκδοση με 2GB Ram Quad core και 4G αυτήν που έχω εγώ ο βασιλιάς των android για το 2012

giannis

δοκιμασε να καεβασεις το status bar με τα δυο δακτυλα στο nexus..;)

Οσο για τν νικητη NEXUS μονο και μονο για το stock android και για προσοχη που θα εχει απο την ιδια την Google…

Dimis

Καταρχας να ευχαριστησω το techblog.gr για την εξαιρετικη δουλεια που κανει!Οσον αφορα το συγκριτικο,το Nexus 4 εχει 2 gb ram ενω τ’αλλα απο 1 gb.Αυτη ειναι και η μοναδικη σοβαρη διαφορα των χαρακτηριστηκων τους!Το Nexus οταν συγκριθει με τα καινουργια μοντελα που ερχονται το πρωτο τριμηνο του ετους με αναλογη μνημη και καλυτερες οθονες, το πιο πιθανον ειναι να χασει στις περισσοτερες κατηγοριες…Γενικα τα Nexus κινητα εστιαζουν επιτυχως στο software (χωρις η διαφορα με τα αλλα κινητα,για εναν μεσο χρηστη να γινεται ιδιαιτερα ορατη) και δεν δινουν ιδιαιτερη σημασια στην εμφανιση και την ποιοτητα κατασκευης(χωρις να σημαινει οτι ειναι κακη).Αν και εφοσον δεν εισαστε προγραμματιστες,θα κανετε την δουλεια σας το ιδιο και με τα 3 κινητα του τεστ,οποτε επιλεξτε αυτο που σας κανει καλυτερα στο ματι!

nick-Ch

S3 Θα έλεγα και εγώ:D

Jean Tod

Θέλω το GS3 αλλά με το HTC sence και τον επεξεργαστή της LG… Ζητάω πολλά?

Lefteris

Εσύ Κώστα δεν μας είπες τη γνώμη σου; Ποιο θα προτιμουσες εσύ; Εγώ s3 λέω ότι είναι το καλύτερο!

spyros

Νexus 4 παιδια μη λεμε οτι θελουμε. Αν δω το S IV θα τα ξαναπουμε.

Wolf

Galaxy s3 με διαφορά από εμένα για τούς Παρακάτω λόγους:1) έχεις την μοναδική δυνατότητα να έχεις 32gb εσωτερική + 64gb micro sd..! Σε εμένα προσωπικά χρησιμεύει πάρα πολύ γιατί έχω ανά πάσα στιγμή τα πάντα στην τσέπη μου..!
2) αποσπομενη μπαταρία.. δηλαδή μπορείς να έχεις μαζί σου δεύτερη μπαταρία και να συνεχίσεις όταν τα άλλα σταματήσουν..!
3)ένα σωρό καλούδια πού δεν λύνουν το κυπριακό άλλα μπορούν να κάνουν την ζωή σου πιο εύκολη… s beam, smart stay,s voice κτλπ… κτλπ..!
4) οθόνη super amoled…! Αν μάθεις σε super amoled δεν υπάρχει γυρισμός..!
5) Ελαφρύ λεπτό,όμορφο,φιλικό στο χέρι,εμπειρία χρήσης,πολύ καλή κάμερα…! Γενικά είναι μια συσκευή απόλυτα ολοκληρωμένη…!

GiannisWST

Nexus4 παιδιά δαγκωτο. Δυστυχώς το σ3 κολλάει στην βαριά χρηση εξαιτίας του bloatware που του έχει βάλει η Samsung. Ακόμα και να μην το ειχε, το λογισμικό του είναι σε μερικά σημεία περιεργως βαρύ. Το λέω μάλιστα και με προσφατη απόκτηση απο νοτε2 που ακόμα μαθαινω. Το gnexus ήταν πολύ πιο γρήγορο απο το σ3 δυστυχώς σε πραγματική χρηση,παρότι το 2ο ηταν νεώτερο και δυνατοτερο. Έχει μεγάλη σημασία το optimazation και εδώ τα nexus παιζουν μόνα τους. Συνεχιζω να πιστεύω οτι όσοι έχουν gnexus δεν έχουν σοβαρό λόγο να προβούν σε τετοια αλλαγη ομως. Απλως απο την αλλη (s3) παιρνεις μια συσκευή που έχει έξτρα δυνατότητες και λειτουργίες που σε μερικούς ίσως να φανουν χρήσιμες και η αλήθεια είναι οτι κάνουν την διάφορα μερικές φορες.

Αν όμως η απόκριση είναι το ζητούμενο τοτε τα νεξους είναι κατηγορία απο μόνα τους.

Το HTC δεν το σχολιαζω καν. Εμένα στα ματια μου η HTC έχει πεσει απιστευτα. Παλι καλά που είδε οτι πουλαει ακόμη το android με το butterfly και είπε να μην βγάλει τόσο σύντομα άλλο διαδοχο. Σχόλιο αστείο απο μονο του.

Tony Cool

Εξαιρετικο το συγκριτικο,πραγματικα αμα ψαξει κανεις στο youtube δε νομιζω να βρει και πολλα καλυτερα ακομα και απο μεγαλα sites του εξωτερικου. Και τα 3 κινητα ειναι υπεροχα,πραγματικα χαιρομαι που δεν θελω να αγορασω κινητο αυτην την περιοδο,θα ειχα θεματακι (εκτος αν ισχυε η τιμη του play store για το nexus οποτε θα ηταν ευκολη η επιλογη.) Αν και fan των amoled θεωρω τις οθονες των αλλων δυο εξισου καλες,δεν περιμενα οτι θα το ελεγα ποτε αυτο για οθονη lcd/ips! Kατι τελευταιο με κινδυνο να γινω κουραστικος:κραζετε πολλοι την ποιοτητα κατασκευης της samsung αλλα αν σας δοθει ποτε η ευκαιρια καντε το εξης πειραμα.Αφηστε για μερικους μηνες χωρις θηκη ενα galaxy,ενα one x/s και ενα iphone και δουλεψτε τα και λιγο ‘αγρια’ αν δεν τα λυπαστε!Το μονο τηλεφωνο που θα διατηρηθει ανεπαφο θα ειναι το galaxy.Εχω χασει το μετρημα ποσα htc και apple εχω δει σε κατασταση FUBAR!Αν δεν ειναι αυτο ποιοτητα κατασκευης απο πλευρας της samsung τοτε δεν ξερω τι ειναι. Αυτο που θελετε να πειτε ειναι πως υστερει σε εξωτερικη εμφανιση,και εχετε απολυτο δικιο καθως και το one x και το lumia 920 χρησιμοποιουν polycarbonate σαν το galaxy και ομως ειναι πανεμορφα σε αντιθεση με το samsung που… Συνέχεια »

Μιχάλης

Να πω πρώτα από όλα ότι το βίντεο ήταν παρά πολύ καλό,εγώ μετά προσωπικά από το βίντεο που είδα από άποψης οθόνης θα διαλέξω τη φυσική οθόνη το HTC One X.Από άποψης όμως κατασκευής σίγουρα θα προτιμούσα το LG Nexus 4,το Samsung GalaxyS 3 δεν το σχολιάζω καν γιατί δεν μου αρέσει η εξωτερική εμφάνιση του για να κλείσω το θέμα προσωπικά θα διαλέγα το HTC One X!!!

Sakis

Galaxy S III apo Emena.
Τώρα και Μάιο-Ιούλιο θα δούμε και το GS4

Σταύρος

Εγω πάντως σαν κάτοχος nexus 4, μπορω να πω οτι σαν λειτουργία το κινητό απο πλευράς ταχύτητα δεν πιάνεται. Χρησιμοποιησα s3 και κολαγε στις γρήγορες εναλαγες με live wallpaper ενω το nexus πετάει. Βέβαια είναι στα προσωπικά γούστα του καθενός τι του αρέσει, εκεί παω πασο. Απλος θελω να πω οτι το nexus με καλύπτει 100%.

chris

παρα πολυ καλο το βιντεακι….η αποφαση ειναι παρα μα παρα πολυ δυσκολη!!! απο τα τρια μαλλον θα ελεγα nexus για τα 2 gb μνημης και το stock android!!! Σαν οθονη πιστευω οτι το htc ειναι το ρεαλιστικοτερο αλλα σταματαει εκει… προσωπικη μου επιλογη εκτος των τριων ειναι το lg 4x για παρα πολλους λογους και μονο αρνητικο οτι τρεχει 4.0.3….

Το lg nexus 4 ειναι σιγουρα το καλυτερο. Λογο του οτι ειναι nexus παντα θα εχει πρωτο τα udates.Ειναι το καλυτερο εμφανισιακα , και απο οσο ξερω το qualcom snapdragon s4 pro ειναι το γρηγοροτερο. Δεν αναφερατε τιποτα για το google now.

stavros drakoulis

Καλημέρα σε όλους και περαστικά Κόστα.

Έχω galaxy s3 και είμαι πολύ ευχαριστημένος αλλά, το nexus 4 μου αρέσει πολύ δεν ξέρω με επηρεάζει αρνητικά το nexus 4 λόγο lg αν και το έχω χρησιμοποιήσει και είναι άριστο και καταπληκτικό αλλά λόγο τις εμπειρίας μου στα lg δυστυχώς όχι .

Επίσης Κόστα έχω την υποψία ότι το έδωσε το nexus phone να το κατασκευάσει η lg διότι η Samsung είχε πάρει αρκετή διαφορά στον τομέα τον android και ήθελε να αποφύγει το μονοπώλιο από πλευράς marketing , συμφωνείς?

Vasilis_G

¨ημουν κάτοχος HOX GNexus και τώρα είμαι κάτοχος S3 ….και θα πώ την εμπειρία μου απο τις συσκευές…
Θα τα πάρω χρονικά….

GNexus 4.1.2 JB Τρελάθηκα με το συγκεκριμένο ….πρώτο μου android μετά απο 4 iphone… Πήγαινε μπάλα, ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ Οθόνη…και αναβαθμίσεις κάθε λίγο και λιγάκι (¨ολο το clue της υπόθεσης)…Πάντα Φρέσκο…και σε τέλεια τιμή…
ΗΟΧ 32GB …:¨Ομορφο ήταν (Λευκό) και ωραία υλικά είχε ,και όμορφη οθόνη , απο απόκριση ήταν πίσω πολύ (με 4.0.4 και το Sense θεόβαρο). ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ μόνο…πράγμα που το θεωρώ βασικό…τουλάχιστον ας με άφηνε να βάλω δεύτερη….ο λόγος που το πούλησα και πήρα το…
S3 …Απλά το πιό ολοκληρωμένο…Αν το S3 ήταν Nexus με ότι αυτό συνεπάγεται απο υποστήριξη και ενημερώσεις θα μιλούσαμε για κάτι που αγγίζει την ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ όπως την ορίζουμε το 2012…

Kostas

Galaxy S3 για μενα , χωρίς αντίπαλο !! Μπορει το Nexus 4 να παίρνει άμεσα αναβαθμίσεις , αλλα το περίμενα πολύ καλύτερο . Σε όλα τα αλλα υπερέχει το S3 και ας κάνει 2-3 μήνες παραπάνω να πάρει την αναβάθμιση , το απολαμβάνεις πιο πολύ ως συσκευή .

Εξάλλου απο την στιγμή που το Nexus 5 το ανελάβε η Sony ……… τι να λέμε !!! Μονο στο άκουσμα της είδησης το Lg Nexus 4 φαίνεται οπισθοδρομικό !!. Μέχρι τότε για μενα υπάρχει μονο το Galaxy S3 και το Galaxy nexus

vaskor

Πόσο χάλια οθόνη έχει το Ν4 ρε παιδιά? Απογοητεύτηκα….Ολοταχώς για S3. Οι λόγοι έχουν ειπωθεί παραπάνω…

black nick

το ΟΝΕ Χ ειναι μακραν καλυτερο απο ολα τα κινητα,σε πολλα σημεια ειναι μπροστα και ακομα και το σενσε που εχει το κανει πολυ διαφορετικο και καλυτερο απο τα αλλα,αλλα υενικα σαν κινητο υπερτερει σε πολλα σημεια

karkavelas

Πάντως αυτό που λέτε όλοι με την μπαταρία είναι για γέλια.
Δηλαδή όλοι έχετε extra μπαταρία μαζί σας;
Είναι smartphone!!Όχι κινητό.
Κινητό ήταν το 3210.
Μην περιμένετε λοιπόν να σας κρατάει 2-3 μέρες το smartphone από την στιγμή που κάνει 5000 παραπάνω πράγματα απ’ ότι ένα κινητό.

Νikos

Κώστα φοβερά τα video σου.Πολύ ενημερωτικά.Αν και πιστεύω χωρούσε και το motorola razr που κατά την γνώμη μου είναι τρομερό

ΓΙΩΡΓΟΣ Λ.

Καταρχήν μπράβο για τα πολύ ωραία βίντεο.Νομίζω ότι και τα 3 είναι υπέρ-αρκετά για τον μέσο χρήστη,αλλά άμα είναι να τα συγκρίνεις θα έλεγα ότι το nexus αντικειμενικά έχει το καλύτερο hardware(καλύτερο επεξεργαστή με την καλύτερη gpu,μεγαλύτερη ram)αλλά υστερεί στην οθόνη(ΗΟΧ για εμένα).Το βασικό χαρακτηριστικό όμως είναι το value for money(που λέμε και στο χωριό μου) και έχω την εντύπωση ότι nexus θα είναι φτηνότερο από τα τα άλλα 2.Όποτε θα διάλεγα το nexus.

billD

Aπό τα Saturn στην Γερμανια θα παρω το Νexus 4 στα 395 euros. Δεν θα χρειαζεται να αγχωνομαι και με τις αναβαθμίσεις.

md03582

htc one x. τελος. σε αυτες τις τιμες πρεπει να απαιτουμε κ ποιοτητα κατασκευης. χωρια που για την slcd 2 του one x εχουν να λενε ολα τα site. αλλωστε κ στο συγκριτικο της Μαρας φαινεται η υπεροχή της σε σχεση με τις αντιστοιχες οθονες των lg και samsung. πλεον με 4.1 πεταει.

Billys

Κωστη , ξεκινησα να δω την κοντρα με την πεποιθηση οτι το S3 θα μου αφηνε την εντυπωση του καλυτερου στο τελος , ομως τελικα το htc νομιζω υπερτερει σε αρκετους τομεις . Κατ’ αρχας η lcd οθονη που στερειται της pentile τεχνολογιας η οποια υποβαθμιζει για μενα την ποιοτητα εικονας ειναι ενα + . Στη συνεχεια , ειδα οτι η lcd του htc ειναι πιο πλουσια σε χρωμα αλλα και ευκρινεια απο αυτη του s3 . Του Ν4 μεσα απο το βιντεο μου φανηκε μια νορμαλ οθονη , χωρις πολλα πολλα , αξιοπρεπης για να σταθει σε ενα τετοιο κινητο , αλλα μεχρι εκει . Τιποτα το εντυπωσιακο . Θα περιμενω να την δω κι απο κοντα . Οσον αφορα την ποιοτητα των υλικων , νομιζω το Ν4 ειναι πρωτο εχοντας το γυαλι και ακολουθει το htc . Το s3 ειναι το πλεον κλασικο κινητο με το πλαστικο σωμα το οποιο ειναι αρκετα ανθεκτικο μεν αλλα δεν εντυπωσιαζει . Gorilla glass 1 και 2 , δεν εχει τρομερη διαφορα , ολα στο τελος χαρασονται απο την κανονικη καθημερινη χρηση (να πω οτι με τις μεμβρανες και τις θηκες προσωπικα δεν τα παω καλα , μου αρεσει τα κινητα μου… Συνέχεια »

Τα βιντεακια τα σπανε Κωστα , θεωρω οτι εκανες πολυ καλη δουλεια και δινεις σε επιδοξους αγοραστες νεου δυνατου smartphone “something to think about” !!!
Αποψη μου ειναι οτι το καθενα εχει τα καλα κ τα κακα του…Επειδη γενικως αναφερθηκαν τα περισσοτερα δε θα επεκταθω…Θα πω απλα πως το s3 φαινεται να εχει ολο το “πακετο” , ειναι καπως πιο ολοκληρωμενο , ομως η αμεσοτητα στην αποκριση του nexus λογω native android και φυσικα του θεματος των ενημερωσεων που καιει πολυ τους ανω του μεσου ορου χρηστες smartphone, ειναι αυτο αυτα τα χαρακτηριστικα που θα με εκαναν να το αγορασω ( + της απιστευτης του τιμης-εχω ακρες Αγγλια σε περιπτωση που μπορεσω να το παρω!)
Μια διευκρινηση στον φιλο Billys απο πανω! Φιλε μου ο browser του nexus 4 ειναι ο Chrome που ειναι ΤΡΑΓΙΚΟΣ για κινητα (κατ’εμε παντα) και η διαφορα κανει μπαμ! Επισης αυτο που κανει ο browser του Hox , γινεται με τον Opera Mobile , αν εχεις οποιοδηποτε android smartphone , κατεβασε τον και θα το δεις! Το κανει στο 80-85% των site που το εχω δοκιμασει , παραδοξως ειναι απο τους πιο γρηγορους μετα τα τελευταια update, και εχει αντικαταστησει των native που ειχα !

giokok

απορώ με κάποιους που λένε για s3, καλό κινητό(κινητάρα) αλλά πιστεύω πιο πολύ θόρυβο έχει κάνει λόγω iphone5 κτλ παρά για τα άλλα….για μένα που περίμενα το nexus τελικά είδα όπως φαντάζομαι όλοι σας οτι σε επίπεδο οθόνης το one x είναι το καλύτερο μακράν πιο ζωντανά χρώματα καλή κατασκευή και το λέω αυτό γιατί δεν είναι λίγες οι φορές που σπάνε τα καπάκια ή βγαίνουν και γίνετε χαμός…..δεν ξέρω αλλά με εντυπωσίασε το htc τόσο που ίσως να το αγόραζα, φοβερή οθόνη και καλή ποιότητα, αυτό που δεν μου αρέσει με την samsung είναι οτι πάει να γίνει σαν την apple λόγω brand name και φουσκώνει τιμές….εντάξει καλά χαρακτηριστικά καλά όλα αλλά απο ποιότητα είναι λίγο πίσω, όπως η sony καλή ποιότητα, αλλά απο χαρακτηριστικά πίσω σε σχέση με ανταγωνισμό…..πιστεύω πως το one x είναι τέλεια επιλογή για κάποιον που θέλει κινητό για τι δουλειά του την μόστρα του και την διαφορετικότητα του απο τους άλλους….

Nikos

Kατ’ αρχάς ευχαριστούμε για τα βίντεο, ήταν απόλυτα κατατοπιστικό συγκριτικό θα έλεγα. Απογοήτευση η οθόνη του Naxus 4… Την περίμενα πολύ καλύτερη από αυτά που διάβαζα. Ειδικά τα κουμπιά του που είναι ενσωματωμένα την κάνουν να φαίνονται πολύ μικρότερη. Αν η τιμή του LG είναι στα ίδια επίπεδα με τα άλλα δύο, πραγματικά δεν αξίζει να ασχοληθείς μαζί του. Οριακή τιμή κατά τη γνώμη μου θα είναι τα 330-350ευρώ το πολύ. Από τα άλλα επιλέγω S3 έναντι του HTC λόγω εμφάνισης, interface & οθόνης.
Forca andoid…

filippos04

Εγω παλι θα πω nexus 4 για τα 2g ραμ που ελπιζω να κανουν τη διαφορα οσο αναφορα την ταχυτητα του κινητου ,γιατι οπως κ ο φιλος πιο πανω ετσι κ εγω το καιω κανοντας τετραωρη πενταωρη χρηση σινεχομενη πολλες φορες ιντερνετ απο το κινητο καθημερινα με αποτελεσμα το παραμικρο λαγκ να με εκνευριζει. Ειχα hox meta s3 k επιασα στα χερια μου για καμια μερα το νοτε 2 απο ενα φιλο, η διαφορα ειναι τεραστια!σε ταχυτητα λογο 2 γ ραμ οποτε ελπιζω να εχει αναλογη αν οχι καλυτερη εμπειρια χρισης το nexus4

Αντώνης

Το Samsung Galaxy S3 giati ta exei ola

apz

Πραγματικά χορταστικά αλλά και κατατοπιστικότατα τα video, ανάμεσα σε συσκευές που κάθε χρήστης smartphone θα ήθελε να έχει ή να δοκιμάσει για ένα χρονικό διάστημα! Μου άρεσε το htc ως ‘πακέτο” θα πήγαινα όμως στο n4 ως εμπειρία καθαρού android με πολύ καλά χαρακτηριστικά και σε φοβερή τιμή (εντός play store πάντα).

dimitris

Μπράβο Κώστα έκανες πολύ δουλειά!:) συνέχισε έτσι!:) Να σου πω δεν κάνεις και καμία σύγκριση με το LG Optimus G να δούμε αν όντως είναι δύναμη το κινητό?;)

Ira

Καταρχήν και τα τρια κινητά είναι flagships.

Καταδεύτερον είναι λίγο ατυχής η σύγκριση. Τι εννο:

Τα S3 + ΗΤC One X μπορείς αυτήν τη στιγμή να τα αγοράσεις. Το N4 (Προσωπικά το θεορώ απίστευτο value for money*) έχει στην UK/US 5-6 weeks backorder. Δλδ μιλάμε για Φεβρουάριο `13, και μετά πάλι δεν ξέρουμε αν θα είναι ομαλή η κυκλοφορία του.

*Τιμή: UK έχει πρπ 350 EUR, retail, δλδ από Google Play., δλδ 150-200 EUR πιο φτηνό από τα αντίστοιχα στην Αγγλία άρα, με κλειστά μάτια. Στην Ελλάδα όμως όταν έρθει (αναμένετε από Public 3rd week Jan) υποθέτω ότι θα φτάσει 500 EUR εύκολα, (μην ξεχνάτε ότι η MSRP της LG για το L4 είναι 550 EUR). Οπότε το τεράστιο συγκριτικό πλεονέκτημα του δεν υφίσταται.

vasilis

HTC ONE X λόγο καλύτερης οθόνης απο άποψη φυσικότητας χρωμάτων δλδ πιο κοντά στην πραγματικότητα και λόγο καλύτερης κατασκευής αυτά με ενδιαφέρουν.
Τώρα είμαι σίγουρος ότι σε άλους τομείς το s3 είναι καλύτερο αλα αυτό είναι για άλους χρήστες και όχι για εμένα.
Το nexus δεν με συγκινεί.

Γιάννης

Με βάση τις δυνατότητες και σε σχέση με την τιμή τους το NEXUS 4 και 500 ευρώ να στοιχίζει είναι πολύ καλύτερο και από τα άλλα δύο.

Νικος

Αυτη amoled HD του S3 ειναι οτι καλύτερο υπάρχει σε οθόνη!!! Απλα δεν εχω δει κατι καλύτερο σε οθόνη. Ακόμη και τίποτα να μην έκανε το κινητό αξίζει για την οθοναρα του….!

Tony Cool

Νικο αμα σου αρεσε τοσο του s3 οταν τσεκαρεις του note 2 θα σε μαζευουνε απο το πατωμα!

Λορέντζος

Ο/Η Tony Cool λέει+ +1000 :))

NickTheGreek

Δεν μου αρέσει το άσπρο background στο htc one x. Μου αρέσουν κάποια κολπάκια στο samsung galaxy s3 (πχ. S Beam κλπ). Μου αρέσει το UI στο Lg Nexus 4…

kAr

Nexus φυσικα ,4.2.1 εδώ και 2-3 βδομαδες,αυτό μου αρκεί.

Enzo

Κατ᾽αρχάς συγχαρητήρια για το βίντεο! Εξαιρετικό!

Ανάμεσα σε s3 και hox πολύ εύκολα κλείνω προς s3 (το οποίο άλλωστε έχω) για λόγους που έχουν ήδη αναφερθεί (αν και πολλά πραγματάκια από το sense μου λείπουν).

Αυτό που περίμενα να δω στο βίντεο ήταν το n4. Τόσο η οθόνη όσο και η έλλειψη gadgetιων στο ui είναι αρκετά για να με κάνουν να μην το προτιμήσω.

s3 λοιπόν χαλαρουίτα!

Ζωης

Ως κατοχος του htc one x και επειδη εχω δει και απο κοντα και το σ3 καλυτερο ειναι το ονε χ με ενα μικρο ελατομα πως το htc sense ειναι λιγο βαρυ αλλα γενικα ειναι το απολυτο smartphone

Xaris

S III και από εμένα ειδικά μετά και την αναβάθμιση σε 4.1.2 με multiwindow και άλλα καλούδια το κινητό πετάει 😉

Διονύσης

Πολύ καλη δουλειά. Μας βοηθάει αρκετά. Με κέρδισε το S3

Evaggelos

Μην ξεχνάμε παιδιά ότι η 4G έκδοση του Galaxy S3 που πρόσφατα κυκλοφόρησε και στην χώρα μας με την ονομασία Samsung Galaxy S III LTE έχει 2GB RAM.Οπότε είναι ίσος αντίπαλος με το Nexus 4

kostis

Επειδη ζουμε σε πολυ δυσκολες εποχες, εγω ψηφιζω LG OPTIMUS 4X HD…!!!
Το πηρα 353 τελικη τιμη – καινουργιο απο σκρουτζομαγαζο (αυτο με τις περισοτερες αξιολογησεις)
Η απολυτη OUT OF THE BOX εμπειρια! απο Ιανουαριο κατα πασα πιθανοτητα παιρνει και jb.
Το ταχυτερο UI απο τους ανταγωνιστες του. Απλα το απολυτο value for money!

forneverarrow

Εγώ πάλι που αρνούμαι να πληρώσω τόσα λεφτά για ένα τεράστιο (άβολο) smartphone, αλλά αρέσκομαι στην τεχνολογία, θεωρώ ότι και τα τρία είναι φοβερά. Ας μη λέμε ό,τι θέλουμε, με τέτοια χαρακτηριστικά όποιο και να επιλέξει κανείς θα είναι καλυμμένος από κάθε άποψη, εκτός αν θέλει να κάνει διάσπαση ατόμου και παράλληλα να αναλύει κώδικα DNA!! Τα μόνα που έπιασα για λίγο είναι τα One X και S3, οπότε δεν μπορώ να πω με σιγουριά για το Nexus. Σαν αίσθηση το HTC μου άφησε καλύτερες εντυπώσεις στο χέρι. Αυτό μπορεί να οφείλεται και στο ότι έχω HTC One V που είναι φτιαγμένο από το ίδιο υλικό και ακολουθεί ίδια φιλοσοφία κατασκευής και UI (με εξαίρεση τα specs φυσικά). Το S3 είναι εξαιρετικό αλλά στο χέρι δεν το ένιωθα τόσο άνετα όσο το HTC, συν ότι δεν μου αρέσει γενικά το interface της Samsung στο Android, κάτι εντελώς αντικειμενικό βέβαια.

Πάντως, αν έπρεπε να επιλέξω θα έπαιρνα το One X, τόσο για την ποιότητα κατασκευής όσο και για το Sense 4.

giorgio

Νομιζω επρεπε να μπει και το HUAWEI ASCEND D1 στη συγκριση μιας και ειναι και αυτο τετραπυρηνο και ηδη κυκλοφορει στην αγορα οχι οπως το Nexus 4 που δεν ξερουμε ακομα ποτε θα το δουμε…

sakis

Για εμενα το iphone 5 ειναι καλυτερο και απο τα τρια και σε hardware αι λειτουργικο οτι καιν αν κανουν το android γεματο bags θα ειναι

argyris

μετα την αναβαθμιση σε jelly και αλλη μια πριν απο 2 μερες μπορω να πω οτι το κινητο ειναι το καλυτερο αυτην την στιγμη. ολα πανε smooth και ταχυτατα! αξιζε η αναμονη για το update. 🙂 🙂

Harris Livardas

Evaggelos to SGS3 LTE 2GB RAM ειναι τραγικο μπροστα στο S3 International και μπροστα στο LG Nexus 4. Εχει 2-πυρινο επεξεργαστη που δημιουργει τεραστιο bottleneck με τα 2GB Ram.

Οπότε το SGS3 LTE ειναι κατωτερο απο ‘ολα τα international μοντελα sgs3 και hox αντιστοιχα και βεβαιως απο το LG Nexus 4.

mitsos

Το htc one x εχει καλυτερη εικονα. Το samsung galaxy s3 εχει το καλυτερο U.I. και το LG Nexus 4 εχει τον ισχυροτερο επεξεργαστη και την πιο προσφατη εκδοση android. Το καλύτερο από τα 3 κινητα για ‘μενα ειναι το samsung galaxy s3:)

Φίλιππος Κ.

Κανένα απ’τα τρία, για τον απλό λόγο, ότι επειδή εργάζομαι στο πεντάγωνο και ρίχνω πυραύλους με το κινητό, δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στη βαριά χρήση που κάνω!!! Και επειδή είναι καθυστερημένα (όπως και πολλοί άνθρωποι ανάμεσα μας εδώ που τα λέμε) και “παντόφλες” διάλεξα το One S που είναι πανέμορφο, κάνει ότι και τα 3 “μεγαθήρια” παραπάνω και δεν είναι και πολύ παντόφλα!!! 😀
ΥΓ.: Απ’τα 3 θα διάλεγα το One X, επειδή κατά τη γνώμη μου είναι το πιο όμορφο και το πιο ποιοτικό. Το S3 το είχα μια βδομάδα (μου το έκαναν δώρο)…Γελάω μ’αυτούς που έδωσαν τόσα χρήματα για μια πλαστική σαγιονάρα!!!

Αθανάσιος

Galaxy. Μεγάλο κινητό με όποια σημασία και αν το δεις. Ωστόσο τα HTC είναι πάντα πολύ δυνατά κινητά.

smiletron

snapdragon s4 28nm quadcore adreno 320 …………. cyaaaaaa!!!!!!!!!!!!

Wolf

“φίλιππος κ” σε νιώθω φίλε.. είχα μια Ferrari για καμιά εβδομάδα (μου την έκαναν δώρο)…. γελάω με αυτούς πού δώσανε τόσα λεφτά για αυτη τη τσιγκινη βενζινορουφηχτρα με τα 4 λάστιχα..! Χαχαχα..
Ααααα και πουσαι… αυτά τα περίεργα πλαστικά αντικείμενα πού κυκλοφορούν τώρα τελευταία και τα αποκαλούν “tablets”….. κάπως έτσι..!! δεν είναι η θήκη για τις σαγιονάρες…!! Χαχαχα..!!

Φίλιππος Κ.

@wolf το να συγκρίνεις ένα αυτοκίνητο με ένα κινητό, είναι εντελώς άτοπο! Παρόλα αυτά, ακόμη κι έτσι αν το θέλεις, αν η Ferrari έβγαζε ένα άσχημο μοντέλο, οι funs της θα την έκραζαν, σε αντίθεση με όλα τα fun-boy των κινητών εδώ μέσα που υπερασπίζονται την κάθε μ@λ@κία που βγάζει η αγαπημένη τους εταιρία σαν να είναι δικό τους δημιούργημα. Δεύτερον, τα tablets είναι μεγάλα επειδή έτσι πρέπει να είναι, οπότε η προσπάθεια σου να πουλήσεις ειρωνεία, είναι αποτυχημένη…Άλλη μια χαζή σύγκριση. Τρίτον, το S3 το είχα και ευτυχώς που υπάρχουν πολλά geeks που κοιτάνε να πουλάνε μούρη με το κινητό τους (γιατί δεν μπορούν και με άλλον τρόπο!) και το ξεφορτώθηκα γρήγορα και με μεγάλο κέρδος!

Wolf

Φίλε μου όπως η Ferrari είναι άχρηστη και απλά ένας τρόπος επίδειξης για κάποιον πού δεν ξέρει να την οδηγεί έτσι και αυτά τα κινητά είναι άχρηστα(παντόφλες, σαγιονάρες, κτλπ..) για κάποιον πού δεν ξέρει να τα χρησιμοποιεί…! Οι τρείς αυτές συσκευές είναι μικροί υπολογιστές πού μπορούν να κάνουν θαύματα και να λύσουν τα χέρια σε κάποιον πού ξέρει να τις χρησιμοποιήσει..! Το ότι δεν σου χρησιμεύει η δεν ξέρεις να χρησιμοποιείς σωστά κάτι είναι σεβαστό άλλα αυτό δεν σημαίνει κιόλας ότι είναι άχρηστο..! Φιλικά..

Φίλιππος Κ.

@wolf, μάλλον δεν διάβασες προσεκτικά το πρώτο μου σχόλιο και απλά έδωσες έμφαση μόνο στο σημείο που αναφερόμουν στο S3. To ότι είναι μικροί υπολογιστές, το γνωρίζω πολύ καλά…Και μάλιστα εξαιτίας τους έχω καταργήσει σχεδόν τελείως τη χρήση του υπολογιστή μου, μιας και κάνω τα πάντα απ’το κινητό πλέον. Τώρα πες μου εσύ, τι παραπάνω μπορείς να κάνεις με το S3 ή το One X, απ’ότι κάποιος με ένα κινητό με ελαφρώς χαμηλότερα specs (αλλά πολλές φορές αρκετά πιο όμορφο);;; Και το σχόλιο μου αναφερόταν (ειρωνικά όπως θα κατάλαβες) σε κάποιους τύπους οι οποίοι το παίζουν πυρηνικοί φυσικοί και δεν τους ικανοποιούν τα συγκεκριμένα κινητά (S3, One X, Nexus 4) επειδή είναι αργά, έχουν μικρή μνήμη, κτλ. και δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στην χρήση που κάνουν! Απλά, οι συγκεκριμένοι τύποι, νομίζουν ότι όσο καλύτερο κινητό έχουν, τόσο ανεβαίνουν στην υπόληψη των άλλων…Αυτό βέβαια μπορεί όντως να συμβαίνει, στον virtual world που μάλλον κατοικοεδρεύουν!!!

Nickpriftis

Εγω λεω google nexus 4 με διαφορα !!! Τεσπα θελω να κανω μια ερωτηση καπως off topic … Ειμαι αναμεσα σε google nexus 7 και galaxy note 10.1 . Καμια ιδεα για το ποιο αξιζει περισσοτερο ; Σκεφτομαι την 32gb εκδοση του nexus με 3g και την 16gb εκδοση με 3g για το note με 339 και 489 ευρω αντοιστιχως . Σκεφτομαι το nexus γιατι ειναι καπως πιο φθηνο και γενικα περιμενω να ερθει καποια στιγμη και το nexus 10 . Αν μου πειτε καποια γνωμη θα σας ημουν ευγνομων .

Evaggelos

@Nickpriftis Το με διαφορά που λές για το Nexus 4 πού ακριβώς το στηρίζεις;Γιατί το Note II παρ’όλο που κυκλοφόρησε πριν το Nexus 4 παραμένει top στο hardware και τις δυνατότητες.Ο περισσότερος κόσμος σε ψηφοφορίες το ψήφισε ώς καλύτερο smart phone 2012.Για να δείς και με σιγουριά.Τσέκαρε εδώ https://www.androidauthority.com/galaxy-note-2-vs-nexus-4-142442/ τα benchmarks μεταξύ τους να δείς ότι το Note II περνάει το Nexus 4 στα περισσότερα απλά

Evaggelos

Harris Livardas Φίλε μου.Μάλλον μπερδεύεσαι.Υπάρχουν 2 εκδώσεις του LTE.Το Samsung Galaxy S III I747 το οποίο είναι αυτό που λές και το International LTE Samsung I9305 Galaxy S III το οποίο είναι κανονικά με τετραπύρηνο επεξεργαστή και 2GB RAM.Σε αυτό αναφερόμουν φυσικά.Όχι στο προηγούμενο που λές εσύ με το δυπύρηνο.Δές τα και μόνος σου

https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s_iii_i747-4803.php

https://www.gsmarena.com/samsung_i9305_galaxy_s_iii-5001.php

Καλή Χρονιά 😉

Nickpriftis

@Evaggelos Κι εγω πιστευω οτι το note ειναι το καλυτερο κινητο που εχει βγει αλλα δεν το αναφερω γιατι πολυ απλα συγκρινουμε αλλα κινητα . Εσυ τι γνωμη εχεις για τα tablets που ανφερω στο πρωτο σχολιο ; Καλη χρονια κιολας !!! 🙂

Evaggelos

@Nickpriftis Καλή Χρονιά με υγεία και Φώτιση κυρίως.Ευχαριστώ.Σαφως.Το Note είναι κάτι παραπάνω από απλό κινητό 😉 Όσο για τα tablet.Και από άλλες συζητήσεις με αρκετά άτομα.Όλοι καταλήγουν στο 10.1 Οπότε κι εγώ εκεί ρίχνω την ψήφο 😉

Nickpriftis

Evaggelos ευαχαριστω κατα πρωτον για τις ευχες και κατα δευτερον για τη συμβουλη σου . Εννοειται το note 10.1 ειναι ανωτερο του nexus απλα επειδη εχει μικροτερη τιμη και γενικα θα ηθελα να κρατησω καποια λεφτα για να αγορασω το nexus 10 οταν θα ερθει ισως να επιλεξω το nexus .

Xrmatz

Παιδιά θα ήθελα την γνώμη σας. Είμαι μεταξύ του SGS3 και το LG optimus 4x HD. Θέλω ένα κινητό που να μην κολλάει σε καθημερινή χρήση και να έχει αξιοπρεπή κάμερα και specs που να του επιτρέπουν να δέχεται updates για 1 χρόνο ακόμα.

Evaggelos

@Xrmatz Φίλε.Εγώ θα σου πρότινα το Samsung Galaxy S III.Αρχικά γιατί είναι Samsung και από θέμα υποστήριξης στο λογισμικό θα είσαι υπερκαλυμένος.Δεν ξέρω αν διάβασες προχτές.Το Nexus 4 της LG που είναι το τελευταίο που κυκλοφόρησε, είχε μόνο 400.000 κομμάτια διαθεσιμότητας και δεν πούλησε όσο θα περιμέναν.Υπάρχει γκρίνια από την Google στην LG.

Από την άλλη η Samsung ήταν η Νο 1 σε πωλήσεις το 2012 με το S3 και Note II.Από την άλλη αν μπορείς να πάρεις κι όλας το Samsung Galaxy S III LTE I9305 ακόμα καλύτερα.Και ο μόνος λόγος που στο λέω αυτό δεν είναι επειδή έχει δυνατότητα 4G,αλλά επειδή το συγκεκριμένο μοντέλο έχει 2GB RAM από το αρχικό S3 I9300 που έχει 1GB RAM όπως και το LG 4x HD.Όπως και να ‘χει.Εγώ θα πήγαινα σε S3 και όχι στο LG

Για εμένα το καλύτερο είναι το nexus 4 . Και από εμφάνιση ,και λόγω του ότι για πολύ καιρό θα αναβαθμίζεται στην πιο καινούργια έκδοση του android. Από όσα ξέρω και ο επεξεργαστής του είναι τρομερός. Το χειρότερο κατά την γνώμη μου είναι το s3. Δεν μου αρέσει καθόλου ούτε από εμφάνισή ούτε το ui.Αν είχα την επιλογή να έχω ένα από αυτά σίγουρα πρώτο θα διάλεγα το nexus 4 , μετά το one x και τελευταίο το s3

Nickpriftis

Δεν ξερω αν οντως το nexus ειναι το καλυτερο απο τα 3 αλλα σιγουρα αμα ανοιγε το play store στην ελλαδα και οι τιμες των nexus ηταν ιδια με αυτες που βλεπουμε σε αλλες χωρες τοτε αν οχι ολοι οι περισσοτεροι θα το χτυπουσαμε χωρις δευτερη σκεψη . Εχω αδικο ;

Evaggelos

@Νικόλας Θεοφάνους To Nexus 4 δεν είναι πιο δυνατό από το Note II όσο αφορά τα Nexus 4,Galaxy S3 και Galaxy Note II.Διάβασε πιο πάνω να δείς ένα link με τα benchmarks όπου το Note II υπερτερεί σχεδόν σε όλα έναντι του Nexus 4.Όσο για το S3.Το design είναι καθαρά θέμα γούστου.Σεβαστό.Αλλά σε θέμα hardware δεν έχει κάτι πολύ περισσότερο δυνατό από το S3 LTE όπου και αυτό έχει 2GB RAM.Το Note II για την ώρα στην αγορά, αν και κυκλοφόρησε πρίν από άλλες, είναι στο hardware το δυνατότερο.Όσο για τις αναβαθμήσεις.Οι LG ποτέ δεν ήταν η καλύτερη σε θέμα ενημερώσεων Android και υπάρχει γκρίνια από τους χρήστες, σε αντίθεση με την Samsung που έχει κάνει ότι καλύτερο τα τελευταία 2 χρόνια και γι’αυτό σε ψηφοφορίες προτιμάται σαν πρώτη από άλλες εταιρίες. Ακόμα και το S3 πούλησε περισσότερο από το IPhone 5 μέσα στην Αμερική.Σκέψου ότι η Samsung αναβάθμιζει το Galaxy S II σε Android 4.1.2 που η συσκευή αυτή έχει πάνω απο 20 μήνες που κυκλοφόρησε.Η LG αρχικά έχει προβλήματα διαθεσιμότητας συσκευώς και έπειτα και σε άλλα φόρουμς κανείς δεν είναι τόσο ευχαριστημένος στο θέμα Android-Update. Φιλικά πάντα.Ψάξε πρώτα κάτι πολύ καλά για να καταλήξεις στην τελική σου απόφαση… Συνέχεια »

Nickpriftis

Evaggelos μην ξεχνας και τον παταγοντα τιμη . Αλλωστε για αυτο ειπα αμα ερθει το google play στην ελλαδα με την εννοια οτι θα ειναι ισως το μεγαλυτερο ( μαζι και με τα nexus tablets ) value for money

gkelis

ΠΕΡΙΜΈΝΩ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΛΕΥΚΟ ΟΝΕ Χ,,330- 3 ΜΗΝΏΝ ΜΟΥ ΕΊΠΑΝ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΈΝΟ ΑΞΊΖΕΙ ΟΙ ΑΓΟΡΆ ΤΟΥ; τι να προσέξω ;

@Evaggelos φιλε με ολο το σεβασμο , αλλα αυτα που λες για τα benchmarks τα πιστευεις;Τα benchmark ειναι για να’χαμε να λεγαμε , και για να δειξουμε ενα κινητο δυνατοτερο απο το αλλο, με αριθμους που δεν ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα τις περισσοτερες , αν οχι ολες τις φορες. Το αναφερεις αρκετα , γι’αυτο στο επισημαινω. (αν αγοραζεις με βαση benchmark , γελαστηκες.)Ειναι σχετικη η αποδοση παρομοιων συσκευων πχ note II και nexus 4 εχουν ιδιες επιδοσεις επι του πρακτεου, χωρια την τιμη , χωρια το touchwiz+τις λειτουργιες του note που επιβαρυνουν το λογισμικο…οχι οτι κολλαει πουθενα, προς θεου, το κινητο ειναι σφαιρατο, απλα σκεψου και το nexus 4 με vanilla και χωρις crapware…ισως να ειναι και καλυτερο απο επιδοσεις.. Αν θες τα καλουδια του noteII το παιρνεις ,αν θες κινητο χωρις bloatware και επιπλεον UI του κατασκευαστη , παιρνεις nexus κ.ο.κ. Για μενα δεν υπαρχει συγκριση με βαση τα benchmark , αλλα με βαση το τι χρειαζεται ο καθενας… Προσωπικα εκτιμω οτι και τα 3 που συγκρινονται εδω+ note II ειναι ικανα για μια βαρια χρηση! Καποιος νεος στον χωρο των smartphone θα ειναι υπερ-ικανοποιημενος ακομη και με πιο Mid-range συσκευες! Τωρα αν κοιτας πολυ την οθονη ενος κινητου ,… Συνέχεια »

Evaggelos

@Χρυσοστομος Οικονομιδης Φίλε μου, σαφώς και δεν στηρίζομαι σε όλα τα benchmarks για την αγορά συσκευής, αλλά όπως και στις κάρτες γραφικών στα pc σίγουρα δίχνουν ένα μέρος της δύναμης της συσκευής.Είχα το S2 και επειδή με εξέπληξε πήγα στο Note λόγο hardware και Οθόνης και ότι είναι από μόνο του μια άλλη κατηγορία. Συνεχίζω να πιστεύω πώς είναι καλύτερο από το Nexus 4 και συμφωνώ ότι το TouchWiz είναι βαρύ και γενικά το Android είναι βαρύ και οτιδήποτε lags κ..τλ. σε τέτοιες συσκευές είναι θέμα software και όχι τόσο hardware πλέον. Από την άλλη για να καταλάβεις, δεν ξέρω αν διάβασες στο myphone.gr αλλά έγινε γνωστή η πληροφορία ότι σταματάει η παραγωγή του Nexus 4 αλλά και ακόμα να μην γίνει, μόνο που υπάρχουν καταστάσεις γκρίνιας μεταξύ Google-LG σημαίνει ότι κάτι δεν πήγε και τόσο καλά αφού περίμεναν πολλά περισσότερα κομμάτια από την LG στην αγορά τα οποία φτάσανε μόνο τα 400.000 κάτι που πολλούς και την ίδια την Google απογοήτευσε. Πιστεύω πώς με την 4.2.1 με το καλό.Note II και S3 θα γίνουν μέρα με την νύχτα πρός το καλύτερο τηλέφωνα από πρίν.Σεβαστά όσα πιστεύεις.Συζήτηση να γίνεται 😉

aris

είμαι ανάμεσα στο htc και το galaxy, ποιό να πάρω τελικά ?
μου αρέσουν πολύ και τα δυο!

Παναγιώτης Γαλάτης

Η ανάλυσή σας ήταν εξαιρετική.Δεν αναφέρατε όμως την διάρκεια της ματαρίας για το κάθε τηλέφωνο,πράγμα που είναι πολύ σημαντικό γιά κάθε επαγγελματία.
Η διάρκεια βέβαια θα πρέπει να υπολογισθεί με την ακριβώς ΄ίδια χρήση για να μπορεί κανείς να βγάλει συμπέρασμα.

Με εκτίμηση

Π.Γαλάτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.