Nexus 5X: Κυκλοφορεί 9 Νοεμβρίου στην Ελλάδα με τιμή από 499 ευρώ

Σύμφωνα με πληροφορίες του Techblog το νέο Nexus 5X θα κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου με τιμή 499 ευρώ για την έκδοση με τα 16GB ενσωματωμένης μνήμης και 549 ευρώ για την έκδοση με τα 32GB. Το Nexus 5X θα τρέχει την νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 6.0 Marshmallow.

To Nexus 5X (κατασκευής LG) έρχεται με οθόνη 5.2 ιντσών Full HD, εξαπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 808, μνήμη RAM 2GB, κάμερα 12.3 Megapixel με Laser Autodfocus, διπλό LED flash και δυνατότητα λήψης βίντεο 4Κ, θύρα USB Type-C, αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων και μπαταρία 2700 mAh.

Nexus 5X: Κυκλοφορεί 9 Νοεμβρίου στην Ελλάδα με τιμή από 499 ευρώ, Nexus 5X: Κυκλοφορεί 9 Νοεμβρίου στην Ελλάδα με τιμή από 499 ευρώ

Nexus 5X: Κυκλοφορεί 9 Νοεμβρίου στην Ελλάδα με τιμή από 499 ευρώ, Nexus 5X: Κυκλοφορεί 9 Νοεμβρίου στην Ελλάδα με τιμή από 499 ευρώ

Nexus 5X: Κυκλοφορεί 9 Νοεμβρίου στην Ελλάδα με τιμή από 499 ευρώ, Nexus 5X: Κυκλοφορεί 9 Νοεμβρίου στην Ελλάδα με τιμή από 499 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

26 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
dialteo

Παιδιά, η σχετική ανακοίνωση έχει γίνει από την LG Hellas αρχές Οκτωβρίου στο FB .
Καλοπροαίρετα πάντα (αγαπάμε techblog)

rose

Καλη συσκευη αλλα για developers , το stock android ειναι πολυ ασχημο για καθημερινη χρηση .

dialteo

Ακριβώς, ήταν απάντηση σε ερώτηση. Είχα κρατήσει ένα screenshot
https://s10.postimg.org/yzx470qc9/Screenshot_20151009_054642_01.png

Nickolas

Μου αρέσει πολύ, αλλά 500 ευρωπουλα για 16GB χωρίς micro sd δε θα τα έδινα.

ambos

500 ευρω για 2GB Ram, οχι ευχαριστω δεν θα παρω

κώστας

2gb σε pure Android version είναι τέλεια! σου μένουν πάνω από 1.2-1.3 για χρήση.. βέβαια σε Samsung lg κτλ που φορτώνουν 200 services δεν θα έφταναν!

micr0g

Πολλά τα 500 ευρώ για τη συγκεκριμένη συσκευή,max 350!

Νίκος Β.

500 ευρώ αλλά τόσο smooth σε ότι πράξη και αν κάνεις. Επειδή είχα για καιρό nexus 5 ήταν όλα τόσο άμεσα που δεν σε ένοιαζε τι ram ή πόσους πυρήνες έχει αλλά καθαρά ότι ήταν πάντα ενημερωμένο και υποστηριζόμενο από έναν κολοσσό όπως η google

NtinosMD

Ισορροπημενη συσκευη με 808αρι και FullHD οθονη και 2700mah μπαταρια.
Σκρουτζ σε περιμενουμε 😉 !!!

Thanos

2 giga ram ειναι λιγα πλεον

G.J.

Κάπως έτσι γιατί την ψιλιαστικα πήρα s6 με τα ίδια λεφτά 32gb,3gb ram και όχι πλαστικό … δεν μπορώ να καταλάβω πως θα ανταγωνιστεί ναυαρχιδες στα ίδια λεφτά.

tasos

500€….ούτε καν, όταν πάει στα 250-300 ίσως τότε να αξίζει.

Alex

Να δουμε τι προβλημα θα χει παλι το nexus..θα χει χαλια καμερα?χαλια φωτεινοτητα?χαλια μπαταρια?

Thanos

Οκ, γελαει κοσμος εδώ…. μα 500€ το 16G????;Έλεος!!!!!
Κατά τα άλλα hitting the sweet spot και άλλα κόλπα του marketing…

Βαγγέλης

Καλο κινητό αλλα αν επερνα νεο android κινητό τωρα θα επερνα το g4 στα 380 ευρω που δεν λαγκαρει καθόλου ή αν εδινα τόσα χρήματα μόνο για αναβαθμίσεις θα επερνα ενα iphone 6 στα 450 απο best price που μαλλον θα υποστηρίζεται περισοτερο απο την apple αν κρίνω απο τα δυνατά σε hardware nexus 4,7 και 10 που δεν πηραν αναβάθμιση marshmallow.Είναι πολύ ακριβό

Βαγγέλης

Λάθος 550 έχει το iphone στο best price

george

Παιδιά ποια εταιρεία θα το φέρει?

Animamundi

Εξωφρενική τιμή,με 400 παίρνω το G4 από σκρουτζ.

forneverarrow

Δεν θα σταθώ στο αν συμφέρει η τιμή, αλλά στο γεγονός ότι το nexus 5 έκανε 399€. Άρα, τι μας πουλάει φούμαρα η Google ότι είναι ο διάδοχος του 5;; Στα 500€ όντως παίρνεις καλύτερες συσκευές σήμερα.

Stergios

Δεν θα σταθώ σε συγκρίσεις(S6,G4 κτλ.) που έχετε κάνει πολλοί εδώ μέσα. Το κινητό το αγοράζει όποιος ξέρει τι είναι Nexus και πόσο πιο smooth είναι σε σχέση με άλλες συσκευές.
Προσωπικά, είχα το Ν4,μετά το Ν5(υπερευχαριστημένος) και θα πάω στο N6P για διάφορους λόγους.
Μόνο θέλω να κάνω μια ερώτηση σε εσάς που λέτε θα πάρω το τάδε,κοστίζει τόσο….
Αλήθεια με τι κριτήριο κάνετε τις αγορές σας?
Εγώ προσωπικά περιμένω να φτάσει η τιμή κοντά στο budget μου και μετά αγοράζω.Αλλά πρωτίστως ξέρω ότι θα αγοράσω πχ. το N6P για τους x,y λόγους.
Υ.Γ.:499€ είναι η τιμή των “μεγάλων” αλυσίδων….ο νοών νοείτω!!!

alex

@stergios Με κριτηριο την καμερα την ποιοτητα κατασκευης την οθονη την τιμη αναλογα με αυτο που προσφερει το κινητο..εσυ μονο με το ποσο smooth ειναι αγοραζεις?γιατι ρωτησες για τα galaxy s6 lg g4 και σου πε κανεις οτι κολλανε?μια χαρα smooth ειναι

mos

stergio οι χ,ψ λογοι ποιοι ειναι ?εκτος οτι ειναι σμουθ..για την τιμη εχεισ εν μερη δικιο γιατι αν προσεξεις δεν πεφτουν αναλογα ολα τα κινητα..το Nexus 6 εχει ακομα 400 ευρω οποτε δεννομιζω να το παρει και πολυ φτηνα

Panagiotis_Chq

@Stergios Βασικα ενα εχω να πω. Δεν θα το συγκρινεις με τα S6 ή G4 ή καποιο αλλο τηλεφωνο. Απλα με τον θεωρητικο προκατοχο του Nexus 5. Στα λεφτα που το προωθουν οι εταιριες ειναι απατεωνια για το λογο οτι δεν εχουν κανει κατι ουσιαστικο. Και εγω κατοχος Nexus 4 & 5 περιμενα το 6 αλλα ηρθε σε αστρονομικη τιμη για τα δεδομενα της Nexus σειρας. Ερχονται τωρα 2 μοντελα για να καλυψουν μεγαλυτερο κοινο και με διαφορα της. Ενω περιμενεις να εχει αρχικη τιμη το 5Χ στα 350€ ερχετε στα 500€ κοροιδια σκετη. Για αυτα που προσφερει δεν θα επρεπε να ερθει με αυτη την τιμη. Αντιθετα το 6P λογο του premium σχεδιασμου του αξιζει τα λεφτα του γιατι εκει θελει να χτυπησει. Βεβαια θα περιμενουμε τα διαφορα μαγαζια να το φερουν “παραεισαγωγη” μηπως και δουμε ασπρη μερα. Δυστυχως η LG ή η Google αφηνει πολυ ελευθερη την LG Hellas να κανουν οτι θελουν με την κοστολογηση και ετσι μας το πουλανε χρυσο. Οταν στην αμερικη παει περιπου στα 330€ το 16αρι!

Κώστας

https://www.androidauthority.com/nexus-cost-uk-europe-646139/
Προσπαθεί να εξηγήσει για ποιο λόγο κοστίζει τόσο στην Ευρώπη και όχι μόνο στην Ελλάδα…
Αν και πάλι είναι πολλά παιδιά τα λεφτά ότι και να λέμε!
Απλά πλέον ο καθένας μπορεί να αποφασίσει με δικά του κριτήρια τι του ταιριάζει περισσότερο!

Stergios

Η κάμερα απ’οτι φαίνεται είναι σε πολύ καλύτερο επίπεδο από όταν βγήκε το Ν5.
Από εκεί και πέρα εγώ δεν διαφωνώ ότι δεν αντικατοπτρίζει τον διάδοχο του Ν5.Αλλά μην ξεχνάμε τι ισοτιμία είχε τότε το € με το $. Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Βαλτε και την διαφορά στη φορολογία, δυστυχώς….
Από εκεί και πέρα εγώ επιλέγω Ν6P γιατί αποφάσισα ότι θέλω μεγαλύτερη οθόνη και καλύτερη μπαταρία. Αν είχα το σκεπτικό που είχα όταν αγόρασα το Ν5 θα αγόραζα πολύ ευχαρίστως το 5Χ.
Όσον αφορά τη σύγκριση με S6,G4 το αναφέρω γιατί αυτό διάβασα στα σχόλια. Δεν είναι μόνο θέμα smoothness,είναι και θέμα υποστήριξης, αναβαθμίσεων και ότι είναι ενάντια στο bloatware.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.